Carpy написа:Който каже с ръка на сърцето, че нашите скали са по-красиви и по-голямо чудо от гранд каньон значи е олигофрен. Бил съм и на двете места. Разликата е колкото от тук до небето. Това, че нкакви комплексирани сърби и българи гласуват за техните си местни "чудеса" само покзава колко комплексирани нации сме балканците.
Отделно имената с които бях наречен, само защото съм гласувал според съвестта си... Това ще го оставя на някой със докторат по народопсихология да го коментира. Пъпчиви тийнейджъри-комплексари и псевдо патриоти не могат да ме обидят. Хайде със здраве, копелета. догодина пак да гласувате за Белоградчишките скали. Току виж, селяните от района се сетят да направят един нормален път и 2,3 хотелчета с поне 3 звезди... За да могат да посрещат тълпите, които се очакват.
Аз няма да те наричам олигофрен, идиот и т.н.
но просто ще обясня нещо - Белоградчишките скали може да не са по-хубави, но за поне 90% от българите те трябва да спечелят....както през 1994 година станахме 4ти на световното и всички коментатори казваха, че въпреки това в нашите сърца ние сме победителите. Аз гласувах 4-5 пъти за скалите и искам да попитам дали някой знае от коя дата започва гласуването за финалистите