Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател
Гледахме го интересно,защо треньори и играчи не дадоха интервюта след мача толкова ли се обидиха на някого не знам. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?
Deliba6 , за това кой колко мозък има в главата нали се сещаш,че годините нямат значение 
Не ми знаеш нито професията,нито интереси,нито за кое колко съм чел,така че давай го по-полека да не си докараш някой инфаркт.
Абе аз винаги съм си бил на максимата''накажи глупака с мълчание''..............е повече нямам какво да ти кажа.

Не ми знаеш нито професията,нито интереси,нито за кое колко съм чел,така че давай го по-полека да не си докараш някой инфаркт.
Абе аз винаги съм си бил на максимата''накажи глупака с мълчание''..............е повече нямам какво да ти кажа.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!
more написа:Разбирам им болката на левскарите,но се видя ще с нищо не са по-добри от нас,но те няма никога да го разберат.
Много добре го разбират, но никога няма да си го признаят. Иска им се да са това, което никога няма да бъдат, мИчтите им са големи, ама като се събудят...

- maximalniq
- Контакти:
Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!
Черно Море стигнаха до третото място (къде с побутване ,къде не) и голямо самочувствие братче...
Ще ги видим новия сезон 09/10.

Re: Живко Миланов в Киево ???
Аз разбрах че няма да има сделка
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Живко Миланов в Киево ???
ебахти смотаната политика.. и то не за продажбата,а затова че тъпия БОРАТ държи талантите в Левски и не им дава да се развиват.. все ще се намери кой да го замести.. нека иде в чужбина момчето.. СМЪРТ!
САМО ЛЕВСКИ
Аз Василе, чакам с нетърпение да отговориш на въпросите, на които каза, че можеш. С удоволствие искам да изслушам ползите от фашизоиден тип управлени, ксенофобия, шовинизъм и тем подобни. Извини ме предварително за неосведомеността.
-
- Контакти:
Абе вие добре ли сте.Въобще не искам да отговарям на нито един от вас,защото просто темата е безмислена.Единственото нещо,което ми хареса е това,че във футбола не трябва да се делим на религий,защото сама по себе си,играта футбол си е религия и начин на живот. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Специално за мюсюлманите и конкретно за турците причината е историческа и няма нищо общо с идеологията на фашизма, национал-социализма или каквато и да е друга идеология.
Гаменчетата със свастики(индийски символ между другото) и келтски кръстове са едно, но непоносимост към турчин в отбор с името Левски или Ботев е напълно оправдана.В израелските отбори играят ли араби? В арабските-евреи?
Гърци играят даже във Вихрен.А в Турция? А турци в Гърция и Кипър? Босненци-да, албанци-да, но турци-не.Защо?
Ние сме разбрана нация-приемаме и арменците, и евреите, че даже и китайците от Илиянци.
Защо трудно приемаме турците?
Хайде да не плюем в лицето на националните си герои и да помним 500 годишния геноцид над България. Турчин в Локо(което и да е Локо), в Черноморец, в Славия не са проблем.
В клуб с името на Левски,Ботев, Раковски и т.н. са неуместни.Просто самото име задължава.Историята е за да се помни.
П.С. На всички по-млади форумци, които учат за "Османско присъствие" бих препоръчал да проверят в чичко Гугъл продавани ли са българи като роби в Мала Азия и дали след Освобождението българите са събирали пари за да откупуват обратно българи продадени като добитък.Изгледайте и поне веднъж "Време разделно".
Гаменчетата със свастики(индийски символ между другото) и келтски кръстове са едно, но непоносимост към турчин в отбор с името Левски или Ботев е напълно оправдана.В израелските отбори играят ли араби? В арабските-евреи?
Гърци играят даже във Вихрен.А в Турция? А турци в Гърция и Кипър? Босненци-да, албанци-да, но турци-не.Защо?
Ние сме разбрана нация-приемаме и арменците, и евреите, че даже и китайците от Илиянци.
Защо трудно приемаме турците?
Хайде да не плюем в лицето на националните си герои и да помним 500 годишния геноцид над България. Турчин в Локо(което и да е Локо), в Черноморец, в Славия не са проблем.
В клуб с името на Левски,Ботев, Раковски и т.н. са неуместни.Просто самото име задължава.Историята е за да се помни.
П.С. На всички по-млади форумци, които учат за "Османско присъствие" бих препоръчал да проверят в чичко Гугъл продавани ли са българи като роби в Мала Азия и дали след Освобождението българите са събирали пари за да откупуват обратно българи продадени като добитък.Изгледайте и поне веднъж "Време разделно".
Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател
Пичове,че ни трябва нападател,трябва ни!
Но,бога ми,не се нахвърляйте на играчите.С класата си замаскирват доколкото могат пълната несъстоятелност на Велев.
А това не е лека задача.
Знаете ли какво е да имаш калпав учител по математика и все пак да печелиш от време на време по някоя олимпиада?
Еми трябва да си Айнщайн.
За съжаление класата,която имаме като ресурс(а тя не е малко) е необходимо,но недостатъчно условие.Тя трябва да бъде канализирана от "виждащ" играта треньор.
Просто ще се изумите на какво са способни тези момчета,ако ги хване един например от калибъра на Отмар Хицвелт или Авраам Грант,а защо не и Вячеслав Грозни.При него демонстрирахме най–бързия футбол,който съм виждал някога от Левски,а аз гледам и съпреживявам с този отбор от 22 съзнателни години от моя живот.
По–добре да се инвестира не във скъпи играчи,а в скъп треньор.
Това е истината.Днес например видях бързо и прецизно овладяване на топката,добра линейна скорост на играчите,точни и бързи пасове,все признаци на модерния футбол и доказателство за класата на отделния играч.Но има едно голямо НО....
А то е във взаимодействието между играчите,особено във тънкия момент на финалния голов пас,където лъсва реалната отборна работа.А точно там ни няма никакви.Което ми говори само едно:НЯМАМЕ ДОБЪР ТРЕНЬОР!!!
Но,бога ми,не се нахвърляйте на играчите.С класата си замаскирват доколкото могат пълната несъстоятелност на Велев.
А това не е лека задача.
Знаете ли какво е да имаш калпав учител по математика и все пак да печелиш от време на време по някоя олимпиада?
Еми трябва да си Айнщайн.
За съжаление класата,която имаме като ресурс(а тя не е малко) е необходимо,но недостатъчно условие.Тя трябва да бъде канализирана от "виждащ" играта треньор.
Просто ще се изумите на какво са способни тези момчета,ако ги хване един например от калибъра на Отмар Хицвелт или Авраам Грант,а защо не и Вячеслав Грозни.При него демонстрирахме най–бързия футбол,който съм виждал някога от Левски,а аз гледам и съпреживявам с този отбор от 22 съзнателни години от моя живот.
По–добре да се инвестира не във скъпи играчи,а в скъп треньор.
Това е истината.Днес например видях бързо и прецизно овладяване на топката,добра линейна скорост на играчите,точни и бързи пасове,все признаци на модерния футбол и доказателство за класата на отделния играч.Но има едно голямо НО....
А то е във взаимодействието между играчите,особено във тънкия момент на финалния голов пас,където лъсва реалната отборна работа.А точно там ни няма никакви.Което ми говори само едно:НЯМАМЕ ДОБЪР ТРЕНЬОР!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com
http://www.evailo.com