Англия-Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Англия-Испания

Мнениеот MainEventer » 16 ное 2011 02:52

Nightfate написа:То пък Педро и Бускетс са големите звезди .. :lol: :lol:
Иначе Силва,Торес,Алонсо,Арбелоа,Луис Гарсия,Рейна определено ги създаде Висшата Лига.За Силва може малко да се поспори тъй като му е втора година в Ман Сити но няма значение .. ;)

Висшата Лига създала Силва и Торес... :lol: :lol: :lol:

Alexx написа:Двуполюсния модел го има в Испания от много преди 5-6 години. Това, че преди 5-6 години бе прикрит от силните игри на Валенсия и Супердепор, но в по-дълъг период ще се види, че Барса и Реал са много пред другите. Барса имат над 31 титли, а Реал 31, a на трето място е Атлетико с ... 9. В Англия Юнайтед има 19, а Ливърпул 18, а Арсенал 13, Евертън 9 ... Освен, че разликата между първите два и третия в Англия не е толкова голяма като в Испания, то разликата между първия и втория е малка. В Италия нещата са също по-равностойни от Испания. Да не говорим, че за 20 век Англия е страната с най-много KEШ/ ШЛ заедно с Италия. Англия има 9 КЕШ-а, 9 купи на УЕФА, 8 КНК, общо 26, Италия 9 КЕШ-а, 7 КНК и 9 купи на УЕФА общо 25, Испания 7 КЕШ, 7 КНК и 12 Купи на УЕФА и общо 26 колкото Англия,но пък Англия има повече успехи в първостепенния турнир, а Испания в третостепенния турнир. Да не говорим, че ако не бе административното наказание на английските отбори щяха да са още по-напред, но пак са най-успешната лига за 20 век.

Барселона над 31 титли :lol: :lol: :lol: Ти сериозно ли ? Първо виж колко титли имат и после пиши глупости !
И как така Испания има 7 КЕШ, като само Реал има 9 ? :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 ное 2011 06:26

21 титли имат Барса. Двете цифри са много близко. Колкото до 7те КЕШ прочети за кой период става дума. :lol:

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 16 ное 2011 11:01

До преди 4-5 години топ4 на Англия правеше за смях всички отбори в Испания включително и колосите Барселона и Реал Мадрид.2009 Реал Мадрид направо бяха направени за срам пред целия свят буквално като изядоха 5 парцала от уж супер слабия Ливърпул и млъкнаха като путки и се чудеха в коя дупка да се скатаят.А тогава техния президент говореше ,че ще ни бият с 5-1 на Бернабеу после с 0-2 на Анфийлд пълен паляк просто.Челси няколко години се саморазправи с Барселона.Ман Ю и те мисля ,че един сезон ги отстраниха на 1/2.Пък за останалите отбори от Испания като моя любим Атлетико М. Валенсия,Севилия,Виляреал представянето е просто катастрофално в ЕКТ.Един Тотнъм ще ги разпилее както и да го погледнем .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2011 11:06

rhaegar написа:
Колко красиви мача изигра Испания на СП 2010?

Аз си чакам..............
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 16 ное 2011 11:09

rhaegar написа:
rhaegar написа:
Колко красиви мача изигра Испания на СП 2010?

Аз си чакам..............

Еми няма никого да ти отговори бъди сигурен.Испания нямаше и един красив мач на СП 2010.Всеки мач им бе от грозен по-грозен.Всеки мач го взимаха с по 1-0.А иначе говорят ,че останалите отбори играели грозно Испания,Холандия,Италия и т.н ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 13:51

Не знаех, че за красиви мачове се дават световни титли :roll: Ако се даваха за красиви отпадания, Англия щеше да е световен хегемон, няма съмнение :lol: :lol: :lol:
Иначе като говорим за успехи на английските отбори, що не си спомням английски тим да взел Купата на УЕФА/Лига Европа скоро ? Севиля - Мидълзбро 4:0, Атлетико(М) - Фулъм 2:1, това си спомням :P Като сложим и леките две победи на Барса срещу най-силният английски тим на финали на ШЛ, теорията ви за огромното превъзходство на Висшата лига увисва :roll:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2011 14:11

Viktor4o_Rs написа:Не знаех, че за красиви мачове се дават световни титли :roll: Ако се даваха за красиви отпадания, Англия щеше да е световен хегемон, няма съмнение :lol: :lol: :lol:
Иначе като говорим за успехи на английските отбори, що не си спомням английски тим да взел Купата на УЕФА/Лига Европа скоро ? Севиля - Мидълзбро 4:0, Атлетико(М) - Фулъм 2:1, това си спомням :P Като сложим и леките две победи на Барса срещу най-силният английски тим на финали на ШЛ, теорията ви за огромното превъзходство на Висшата лига увисва :roll:

Еми върни 2-3 страници назад, за да ми прочетеш целия пост. Мнението ми беше насочено към всичкото хулене за това как са победили англичаните и защо са играли дефанзивно, а видиш ли Испания играе феноменален футбол и печели само с него. Грозните победи са част от играта и големите отбори печелят най-тежките си мачове така-поне в повечето случаи рутинно и грозно, но с 3 точки/класиране в "джоба" след мача. И ако Англия иска да спечели голямо първенство, трябва да се научи да играе и така. Както Испания показа, че се е научила.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 ное 2011 14:14

rhaegar написа:
Viktor4o_Rs написа:Не знаех, че за красиви мачове се дават световни титли :roll: Ако се даваха за красиви отпадания, Англия щеше да е световен хегемон, няма съмнение :lol: :lol: :lol:

Еми върни 2-3 страници назад, за да ми прочетеш целия пост. Мнението ми беше насочено към всичкото хулене за това как са победили англичаните и защо са играли дефанзивно, а видиш ли Испания играе феноменален футбол и печели само с него. Грозните победи са част от играта и големите отбори печелят най-тежките си мачове така-поне в повечето случаи рутинно и грозно, но с 3 точки/класиране в "джоба" след мача. И ако Англия иска да спечели голямо първенство, трябва да се научи да играе и така. Както Испания показа, че се е научила.

Напълно съм съгласен. Може и да сме написали нещо в стил леко заяждане към защитната игра на Англия, но всъщност с по-силен отбор точно така се играе. И до днес не приемам тезата, че Гърция незаслужено била спечелила ЕВРО 2004, че само се защитавали, че били смешен шампион :roll: В крайна сметка тогава те победиха всички силни отбори и съвсем заслужено триумфираха, целта оправдава средствата :!:
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 16 ное 2011 14:33

Alexx написа:21 титли имат Барса. Двете цифри са много близко. Колкото до 7те КЕШ прочети за кой период става дума. :lol:

"Над" също ли е много близко до цифрите ?

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 16 ное 2011 15:15

Аз пък не си спомням кога английски отбор е взимал на сериозно Лига Европа и не е пускал резерви в мачовете от този турнир (изключвам Фулъм след мачовете им с Юве, но те вече бяха стигнали далеч). Във Висшата Лига се печелят повече пари от ЛЕ. И защо не си споменал мачовече между Ливърпул (който от 3 години не играе в ШЛ) и Реал Мадрид (шампион или втори в Примера в последните години) ? Те и Порто мачкаха с по 4-5:0 в ЛЕ, ама сега Апоел ги би и в 2-та мача в групата им в ШЛ :lol:
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - Свят”