За кого ще викаме ние на финалите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: За кого ще викаме ние на финалите?
Blagoy написа:Labros написа:Трето поредно европейско ще подкрепям Гърция.
Чакай малко, връщам лентата три европейски първенства назад и първото излиза, че е Евро 2004. Та ние участвахме там, бе пич! Пак ли беше за Гърция?
Нашите не ги броя- то си е ясно, че щом участваме, все някаква подкрепа се очаква...
От гърчолята тогава направих солидни печалби- и от тотото и от басове.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
-
azzurr1912
- Контакти:
Squadra Azzurra
- Пловдивчанин
- Контакти:
Ще викаме за нашия отбор... Англия, Германия, Испания, Италия 
- Captain Stottlemeyer
Viktor4o_Rs написа:Май ще се окаже, че феновете на Бундестима сме най-много тукНека си пожелаем великолепна игра и евротитла за германците догодина
+1
Офтопик:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 ное 2011 15:32, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Само и единствено за Германия. Честно казано много ще се радвам на провал на Португалия (как може в един отбор да има толкова мнооого противни играчи
). Иначе не разбирам защо се очаква да викаме за страни като Русия и Украйна 

Искам съдийството да не е безобразно като на Световното в ЮАР и всички мачове да са интересни с много голове. Като неутрален фен друго не ме интересува 
П.П Забравих да пожелая на Англия и Франция да отпаднат още в групите
П.П Забравих да пожелая на Англия и Франция да отпаднат още в групите
Последна промяна от PIMP на 16 ное 2011 15:19, променено общо 1 път.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не знам дали ще се съгласите с мен, но смятам, че Европейското първенство предлага много по-класен футбол от Световното, защото просто няма пълнежи и случайно попаднали аутсайдери от екзотични държави, които са победили още по-слаби такива, за да се класират. Мачовете са доста по-равностойни и рядко има големи разлики в резултатите (освен ако не играем срещу Швеция
).
Смятам, че ще е простотия да направят Европейското от 24 отбора, така ще се намали много класата на турнира, на пратика това са половината европейски държави
Смятам, че ще е простотия да направят Европейското от 24 отбора, така ще се намали много класата на турнира, на пратика това са половината европейски държави