Можеха да го сторят и с по-голям резултат.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MainEventer написа:Thomas Müller написа:Иска ми се по някакъв начин да се срещнем с англетата на Европейското, че тогава вече не ми се мисли какво ще им се случи!
Браво на германеца, научил е български. Кога го научи и защо ?
Как може да пишете за чужди национални отбори на "ние" ? Чуждопоклонници! Срам сте за България!
MainEventer написа:[
Прави разлика между клубен и национален отбор. Голяма е. Едно е да пишеш за клубен отбор на "ние", друго е за национален. Би трябало само по думите да разбереш разликата, ама май не ти е лесно. Опитай се все пак.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Уейн Рууни написа:Симпатизира им, бе Айнщайн! Аз също и не се срамувам от това! Проблем ли има?
Viktor4o_Rs написа:Наистина не знам какъв им е проблемът на някои хора, че се правят на по-католици от папатаКато пишем "ние" имаме предвид "ние, феновете на Германия", а не "ние, германците", така че това са някакви дребни заяждания
Все едно да обвиниш някой, че харесва Бах, а не Милко Калайджиев
![]()
![]()
dxl написа:MainEventer написа:[
Прави разлика между клубен и национален отбор. Голяма е. Едно е да пишеш за клубен отбор на "ние", друго е за национален. Би трябало само по думите да разбереш разликата, ама май не ти е лесно. Опитай се все пак.
Аз правя разликата и пак ще те питам - като всички сме такива патриоти - защо викаме и за чужди клубни отбори? Повечето от хората не са изживявали такива емоции с БГ клубните отбори, като с чуждите. Някои сигурно са ревали от радост, други от мъка покрай някой спечелен/загубен финал за ШЛ. Докато пък, когато на някое местно дерби любимия отбор на някой загуби, той си казва: "Е, да ги е*а у боклуците" и отива да си допие ракията.
И ше ти кажа защо е така - защото БГ футбола не може да предложи такива емоции. И на клубно и на национално ниво. (С много редки изключения - пробива на Левски в УЕФА и участието в ШЛ).
А за националния отбор какво да говорим? 2004-та отидохме, поритахме, Шведите (опа, Швеците, доктора (вече) така им казва) пак ни напълниха кошницата и стегнахме багажите...
Аре стига сте се правили на ударени. Всеки ще си вика за когто иска и ще се самоопределя за какъвто иска.
Аз например винаги си викам за България, срещу когото и да играе, но преди доста време казах, че тая разпасана команда (Бандата, Бодуров, Благо, Рангелов, Николов, Попето) хич не ми харесват, като играят и ги гледам понякога с голяма мъка.
(Да не говорим, както казаха по-рано, че 90% от хората тука ги псуваха и редиха).
Viktor4o_Rs написа:MainEventer, съжалявам, ама мислиш доста повърхностноДа, прекланям се на футбола на Германия, проблем ? Прекланям се и на бакетболистите в НБА, както и на руския държавен балет, италианските опери или шведските блондинки
![]()
![]()
И това не ме прави по-малко патриот
Да тръгна ли сега да търся твои коментари , възхваляващи чуждестранни отбори или псуващи нашия национален отбор, за да ти доказвам че ти не си патриот ? Не мислиш ли, че е тъпо ? Разбирам и България да участваше на Европейското, ама като ни няма ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта