Черно море направи 1:1 с Левски в София в контрола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Re: Черно море направи 1:1 с Левски в София в контрола

Мнениеот bacedesko » 07 юли 2009 22:23

mursusaid написа:
bacedesko написа:
mursusaid написа:Зе Соарес мина точно само един път през Адемар,когато изистихме топката от голлинията първото полувреме.Други опасности които да е създал не си спомням ;) повечето опасности на левски минаваха през нашата дясна зона.И аз също си мисля,че Кулибали си е за десен бек,а Сашко и Танко са много по-добре сработена двойка

Бега бе, ми тоя Адемар , да си го пазите да не ви го отмъкнат от Реал М............стига бееееееееееее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: па и тия другите дето те кефят хахааахаах

"ПА" ти се научи да пишеш.А това мен кой ме КЕФИ си е за мен и моя отбор.На теб като не ти харесва,недей коментира.Тук става въпрос за Черно море,не за Левски ;)

:oops: толкова си мога с писането, а и коментирам ваще не Левски, та не разбира кво не те кефи :mrgreen:
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 07 юли 2009 22:23

4eRn0m0r4y написа:луевски момчета сега следва да паднете от сант незнам си кви
и ше ва призная за наи добрите прсото ще мина от луевски!!!
Кур за уевски але але але

И , квооо........
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 07 юли 2009 22:26

Зе второто беше бек...но го следите ;)
поне 2 пъти мина 1 път като малка гара ги отнесе и бека и черния ама айде...
Лазаров невероятен мач изнесе :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 юли 2009 22:30

Enravota написа:Зе второто беше бек...но го следите ;)
поне 2 пъти мина 1 път като малка гара ги отнесе и бека и черния ама айде...
Лазаров невероятен мач изнесе :)

e то и Адемар второто почти не игра след като го смениха ;) ама толкова и аз това казах,само един път успя да мине през Адемар,който от седмица е в БГ ,а Зе имаше вече една година да се аклиматизира ;) За З.Лазаров е ясно,че тепърва ще показва качествата си,които колкото и да не ви харесва,притежава ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 07 юли 2009 22:33

4eRn0m0r4y написа:луевски момчета сега следва да паднете от сант незнам си кви
и ше ва призная за наи добрите прсото ще мина от луевски!!!
Кур за уевски але але але

Прошляк, а уж си от един наистина европейски град... жалко! Дано останалите фенове на наистина симпатичния отбор на Черно море, да нямат нищо общо като поведение с теб!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2009 22:36

Ееее,и вие сте симпатичен отбор бе :P .В интерес на истината се радвам,че играхме с вас,а не както обикновено правим-събираме селските отбори,бием ги на Албена по 5-6:0 в безсмислени контроли,а днес се видя поне движение,напрежение и смисъл,истинска контрола даваща полза на отбора.Здравко Лазаров има да работи,но е качествен играч без съмнение колкото и да го хулите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юли 2009 23:09

Реми за самочувствие,като гост на шампиона.Не е никак зле това равенство,щом Кольо е доволен значи има защо.
Само Черно море.

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 07 юли 2009 23:37

МОРЯЦИ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ТЪПОТО. ЧЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕТЕ В БУРГАС.И АЗ СЕГА КАТО ДОЙДА ВЪВ ВАРНА НЯМА ДА ГЛЕДАМ МАЧА.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юли 2009 23:59

PetarBG написа:МОРЯЦИ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ТЪПОТО. ЧЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕТЕ В БУРГАС.И АЗ СЕГА КАТО ДОЙДА ВЪВ ВАРНА НЯМА ДА ГЛЕДАМ МАЧА.

Е,колега,това си го знаем по-добре и от който и да е друг фен.
Само Черно море.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 юли 2009 00:03

PetarBG написа:МОРЯЦИ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЕ Е ТЪПОТО. ЧЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕТЕ В БУРГАС.И АЗ СЕГА КАТО ДОЙДА ВЪВ ВАРНА НЯМА ДА ГЛЕДАМ МАЧА.

И какво от това че няма да го гледаш ние пък ще го гледаме и то на живо.Внимавай не влизай много на дълбоко морето не е до колене е ако си вземеш пояс имаш шанс да не се удавиш. :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”