Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Re: Защо"Национализма" се намесва във футбола?

Мнениеот Kotzata » 07 юли 2009 22:38

svetkavica*ultras написа:"Българските революционери са се борили против хората на властта в Турция като Доган, но ако седнеш и прочетеш малко история ще видиш, че бедните турци са помагали на нас"

ХА!Цитирай ми исторически източник,където си чел че турците са ни помагали.Хора,ако можете,спрете да пишете глупости.
Да ги интегрираме?Че за тях ние сме гяури и трябва да се омитаме или да им признаем превъзходството!!!Или за вас това е приемлив вариант????Не,мерси

Ти пък от коя дупка излезе?Това, което си турил на аватара ти не са ли някакви членове на ККК?Много хитро!
Що се отнася до турците.Ами да!Помагали са!Вярата си е вяра, но когато българи и турци се трепят по полята за насъщния е друго!Доста често се е случвало българи да се крият в къщите на съседите си(турци), когато са пращали потери за наказателни походи срещу бунтовници!Мога и да ти намеря някой цитат, ако толкова държиш!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юли 2009 22:40

svetkavica*ultras написа:"Българските революционери са се борили против хората на властта в Турция като Доган, но ако седнеш и прочетеш малко история ще видиш, че бедните турци са помагали на нас"

ХА!Цитирай ми исторически източник,където си чел че турците са ни помагали.Хора,ако можете,спрете да пишете глупости.
Да ги интегрираме?Че за тях ние сме гяури и трябва да се омитаме или да им признаем превъзходството!!!Или за вас това е приемлив вариант????Не,мерси

Приятелю,всичките ти 8 поуста са на етническа основа.Ако не си забелязал товва е спортен форум.Контролирай се малко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 07 юли 2009 22:41

gentlemanxxx написа:Правя тая тема защото ми писна да чета коментари от типа-"Вън мюсюлманина Рабех" "Мюсюлманина Бензукан не е за Левски"..Докога ще продължава тоя болен "национализъм" (айде да не казвам фашизъм)?Та тези така наречени "мюсюлмани" никой ли не вижда че са най-класните чужденци в Левски?!?Рабех доказа че дори да играе с 10% от възможностите си е най-класния защитник в България!!!Бензукан вярно имаше кунтузии,но и в тоя мач(МАКАР ЧЕ ИГРА НА ИНЖЕКЦИИ)доказа че е мн по добър от Живко..Та от зоната на Миланов ни вкараха 90% от головете в Агрупа(спомнете си и последните мачове с ЦСКА)Тоя мач нямаше нито една атака минала през Бензукан!Така че айде поне в любимия клуб да няма подобни расиски изцепки,че става смешно..Та в Германия(където се е родила тая болна идея,най-големия талант е младеж от турски произход- Юзил)!Нека докажем че НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ,СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ!
П.С.За контрола играта с Черно море беше сносна!И нека поне този път дадем малко по голям шанс на новия чужденец Жоб!!!

А бе не ми разправяй бе Бензукан бил по добър от Живко.Ти си некъв побъркан.Живко си дава душата за нас феновете и за ЛЕВСКИ бе.По кво тоя прилича на Живко ?А защо не спомена за головете на Живко в началото на първенството.Бензукан включи ли се днес в една атака :? За Рабех съм съгласен.Отличен е , но да ми говориш че Безукан е по добър от Живко има много да поспорим !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 07 юли 2009 22:47

1во: ПИША НАЦИОНАЛИЗМА С КАВИЧКИ,ЗАЩОТО ТОВА В БГ ВАОБЩЕ НЕ Е НАЦИОНАЛИЗЪМ А ЧИСТА ПРОБА КСЕНОФОБИЯ!И да мойе да не съм толкова напред с материала за национализма,фашизма като повечето от болните мозъци в БГ,но знам че никаде в света не се толерира това,което в БГ стана толкова модерно!
2ро:Той Миланов и сърцето си да дава на Левски,но няма идея!Той е праволинеен играч!И да включва се в атака но той ляв бек ли е или халф?!?Той напълно забравя за защитата на моменти,а Бензукан е стабилен,силен физически!То миланов не прави атаката по силна,но поне Бензукан прави защитата по стабилна!

niki_j
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот niki_j » 07 юли 2009 22:47

Гледайте по-реално на нещата. Вече се вижда, че има идея и на мен ми допада, че рядко се изсипва топката на пред. Играчите се стремят да държат топката и да я изнасят бързо като в същото време се гледа да се мине през крилата, което е мн мн радващо, защото крилата са в добра форрма.
Вие от една-две контроли тръгваате да правите генерални изводи, при това не заслужени, защото и в двете играхме добре. Какво искате да се съсипе отбора и пак на ново. Е така няма да стане. Малко повече търпение, един класен нападател, вероятно Джоб, и нещата заспиват. Разбира се всички заставаме зад отбора :) :)
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 юли 2009 22:56

shumnaliq написа: Мн мразя Фесовете ( зареди това мисля че съм националист ).

Извинявай, ма тва е пълен, ама абсолютен смях.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 07 юли 2009 22:57

gentlemanxxx написа:1во: ПИША НАЦИОНАЛИЗМА С КАВИЧКИ,ЗАЩОТО ТОВА В БГ ВАОБЩЕ НЕ Е НАЦИОНАЛИЗЪМ А ЧИСТА ПРОБА КСЕНОФОБИЯ!И да мойе да не съм толкова напред с материала за национализма,фашизма като повечето от болните мозъци в БГ,но знам че никаде в света не се толерира това,което в БГ стана толкова модерно!
2ро:Той Миланов и сърцето си да дава на Левски,но няма идея!Той е праволинеен играч!И да включва се в атака но той ляв бек ли е или халф?!?Той напълно забравя за защитата на моменти,а Бензукан е стабилен,силен физически!То миланов не прави атаката по силна,но поне Бензукан прави защитата по стабилна!

Ако си гледал мача, мисля че именно него го развинтиха и доиде ъглов за Морето ,от който дойде и гола!

del piero
Контакти:

Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот del piero » 07 юли 2009 22:58

Левски е договорил най-конвертируемия си футболист в момента - Живко Миланов, с италианския Киево, научи "Топспорт". Десният бек, който на 15 юли ще навърши 25 години, ще заиграе на Апенините с договор за две години, уточнява пък сайтът за трансфери "Калчомеркато".

Продажбата на национала е причината той да не попадне в групата на "сините" за контролата с Черно море на стадион "Георги Аспарухов".

ss_L
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот ss_L » 07 юли 2009 23:00

Леле дано,с двете ръце ДААаааАААААааАА,и все пак брат му е по добрия :))))

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот igor tomasic » 07 юли 2009 23:03

ss_L написа:Леле дано,с двете ръце ДААаааАААААааАА,и все пак брат му е по добрия :))))
Кво да бе смешен?Ти ли ше застанеш на негово място? :(

Върни се в “Архив”