Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2011 10:17

metodito написа:
blue avalanche написа:Ако "отборът Х" даде 500хил. за Дарко ВЕДНАГА,ама ВЕДНАГА,да го продават!

По-малко от 750 000-1 млн. е абсурдно!

Никой няма да даде 1млн. за играч,който един мач играе,3 мача се "крие"!Ако ти си собственик на клуб,ще дадеш ли?И после да се чудиш с кой крак е станал Дарко тази сутрин и дали ще му се играе следобед?Знаем си го много добре,нали?

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 16 ное 2011 10:20

Защо ли имам чувството ,че тая зима няма да продадем никой освен Калво, който сам напира за трансфер :!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2011 10:24

blue avalanche написа:Никой няма да даде 1млн. за играч,който един мач играе,3 мача се "крие"!Ако ти си собственик на клуб,ще дадеш ли?И после да се чудиш с кой крак е станал Дарко тази сутрин и дали ще му се играе следобед?Знаем си го много добре,нали?

Руснаците дават ненормални пари за какви ли не. Аз имах предвид, че не трябва да продаваме Дарко...
Разкарването на Рабех и Бензукан и "пенсионирането" на Топчо и Минев дадоха като резултат настоящата защита. ;)
Играч с възможностите на Дарко по-малко от 1 млн. няма да струва, а ТодорЪТ такива пари няма да даде. Остава вероятността свободен агент или юноша.
Последна промяна от metodito на 16 ное 2011 10:33, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2011 10:26

flo написа:Защо ли имам чувството ,че тая зима няма да продадем никой освен Калво, който сам напира за трансфер :!:

Те пък щото ще се избият да го вземат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2011 11:24

Струва ми се, че и Калво ще остане за пролетта ...
Просто, той не е направил нищо досега, за да е хванал окото на някой ..
А и в малкото мачове които игра, се представи под нивото на визитката и възможностите си ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2011 11:29

Някой ако дойде да го вземе и извади 300к евро да го пускат и да излита.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2011 11:43

rhaegar написа:Някой ако дойде да го вземе и извади 300к евро да го пускат и да излита.

Ами .... Въпроса е, дали да му се вземат едни пари ( колкото и малко да са те ) ... Или да го оставят, за да помогне в борбата за титлата ... А не се съмнявам, че сега вече като имаме треньор, ще помогне доста.

Обаче договора му е за една година ... И лятото би могъл да напусне без пари.
За това вторият вариант е рискован, но пък, пак да си го напиша ... Би могъл да помогне доста на Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 ное 2011 14:01

Не знам за какви стотици хиляди евра за Калво говорите след като договора му е до юни - никой няма да даде пари за него (при все че и нищо особено не е показал) след като след 6 месеца ще го вземе без пари :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2011 14:12

JackPackage написа:Не знам за какви стотици хиляди евра за Калво говорите след като договора му е до юни - никой няма да даде пари за него (при все че и нищо особено не е показал) след като след 6 месеца ще го вземе без пари :?

Въпросът е дали да го "мъчат" да предподпише или да го продават още зимата!
ПС.Вие това 6 месеца за нищо ги нямате.За 6 месеца с един играч могат да се случат толкова неща(като например да "гледа видео"),че...Все едно говорите за 6 дена.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 16 ное 2011 15:54

Капитанът на Левски Христо Йовов заяви, че е готов да остане на "Герена" поне още година, разчувстван от трогателните молби на фенове от сектор Б. Настоящият договор на Бижутера изтича след точно осем месеца. Той обаче подчерта, че ако получи покана от спортно-техническия щаб на Левски, ще поднови контракта си за още година.

„Има още осем месеца до края на договора и се надявам Левски да ми предложи нов договор. Ако това не стане обаче, аз ще спра с футбола. Всичко зависи от шефовете и от това дали смятат, че мога да бъда полезен на Левски”, каза Йовов. Той участва в церемонията по награждаването на най-добрите млади футболисти за 2011-а година в програмата „Децата и футболът”.

Изявлението на Йовов идва, след като само преди няколко седмици той мислеше да прекрати футболната си кариера и да се впусне в политиката. Сега обаче любимецът на сектор Б рязко промени плановете за бъдещето си. Той загуби изборите за кметския пост в Своге и затова е решил да продължи да се раздава за синята фланелка поне още един сезон.

Йовов прави невероятен сезон за Левски. До момента той е изиграл 11 мача в "А" група, в които е вкарал 4 гола. Винаги когато е здрав, той е неизменен титуляр в състава на сините.
Изображение

Върни се в “Левски”