Шаби Алонсо: Висшата лига създаде испанските звезди!
Чукайте си главата защо се е изцепил така. Човекът не разбира колкото вас.
Англия-Испания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Англия-Испания
MuFc1878 написа:Шаби Алонсо: Висшата лига създаде испанските звезди!
Кратко точно и ясно ! Именно Алонсо е жив пример !
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Nightfate написа:MuFc1878 написа:Шаби Алонсо: Висшата лига създаде испанските звезди!
Не знаех, че Шави, Иниеста, Виля, Педро, Пуйол, Пике, Бускетс, Касиляс, Серхио Рамос играят във Висшата лига

- MainEventer
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Nightfate написа:MuFc1878 написа:Шаби Алонсо: Висшата лига създаде испанските звезди!
Не знаех, че Шави, Иниеста, Виля, Педро, Пуйол, Пике, Бускетс, Касиляс, Серхио Рамос играят във Висшата лига![]()
![]()
И Раул
То пък Педро и Бускетс са големите звезди ..

Иначе Силва,Торес,Алонсо,Арбелоа,Луис Гарсия,Рейна определено ги създаде Висшата Лига.За Силва може малко да се поспори тъй като му е втора година в Ман Сити но няма значение ..

Иначе Силва,Торес,Алонсо,Арбелоа,Луис Гарсия,Рейна определено ги създаде Висшата Лига.За Силва може малко да се поспори тъй като му е втора година в Ман Сити но няма значение ..

YNWA
YNWA
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Nightfate написа:То пък Педро и Бускетс са големите звезди ..![]()
За Силва и Торес определено не съм съгласен

Според мен испанското първенство е по-силно от английското

Viktor4o_Rs написа:Nightfate написа:То пък Педро и Бускетс са големите звезди ..![]()
За Силва и Торес определено не съм съгласенИ въобще какво значи Висшата лига е създала някой ? Силва го създаде Валенсия, а Торес - Атлетико (М), още там си бяха добри футболисти. Шаби Алонсо признавам, че не ми беше известен преди да отиде в Ливърпул. Останалите пък са си резерви за испанския национален отбора, Рейна е 3-ти вратар какво да говорим
![]()
Според мен испанското първенство е по-силно от английското
Всеки си има мнение за теб испанското е по-силно за мен английското ..

YNWA
YNWA
Viktor4o_Rs написа:Според мен испанското първенство е по-силно от английското
Виж постиженията на английските и испанските отбори в ШЛ и ще ти стане ясно + това английското първенство генерира оборот колкото испанското и италианското взети заедно. Отделно, че е най-гледаното в света.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PIMP написа:Viktor4o_Rs написа:Според мен испанското първенство е по-силно от английското
Виж постиженията на английските и испанските отбори в ШЛ и ще ти стане ясно + това английското първенство генерира оборот колкото испанското и италианското взети заедно. Отделно, че е най-гледаното в света.
Е какво да ги гледам - Барса се гаври 2 пъти с Ман Юнайтед на финала

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 15 ное 2011 21:28, променено общо 1 път.

Viktor4o_Rs написа:PIMP написа:Viktor4o_Rs написа:Според мен испанското първенство е по-силно от английското
Е какво да ги гледам - Барса се гаври 2 пъти с Ман Юнайтед на финала![]()
![]()
За оборота не оспорвам, но Барселона и Реал са по-силни от който и да е английски тим.
За кой път трябва да кажа, че в едно първенство има 20, а не 2 отбора ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?