България - Австрия ( младежи )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Австрия ( младежи )
Много ме изкефиха момчета като започнаха да се радват с хоро!
[center]1914[/center]
Много хубав гол на Тонев, а отпразнуването му беше просто велико!
Дано устискаме второто!

PFC Litex написа:Това българина е странно племе, винаги намира за какво хули.
Младежите са играли и в София, играли са и във Враца, навсякъде интереса към тях е малък.
Дори в Бургас да беше този мач ако си мислите, че ще отидат 5000 зрители се лъжете.
Зрителите в Ловеч в момента са около 500
Хаха младежите , когато игреха във Враца не падахме под 10 000 , дори срещу Малта бяхме 12 !!!
Абе вие освен да си мерите....стадионите друга работа нямате ли????Ако някой изобщо се интересува от ставащо на терена( а не местоположението му, нивелация, дренаж, публика, количество семки на квадратен метър ) сигурно ще сподели мнението ми че момчета до момента се справят чудесно, въпреки няколкото трепвания на отбраната, при които вратаря си беше на мястото.Стараят се да играят бързо, умно, помагат си, а за гола просто няма какво да говоря.Който беше казал( в старата тема) че този национален отбор си струва да се гледа - не си ни излъгал братко 

"Some folks are wise and some are otherwise"
PFC Litex написа:Viktor4o_Rs написа: В Пловдив, Стара Загора или Русе щеше да има поне 4-5000 души. Действително, не навсякъде има хубави стадиони и това е голям проблем, който дано скоро се реши
След като няма стадиони, защо коментираш тези градове?
В момента лицензираните стадиони от УЕФА са точно три (Националния, Герена и в Ловеч) стадиона в Бургас не е кандидатствал за лиценз за сезон 2011/2012, така че дискутирайте реалните неща, а не гадателски.
Стара Загора следващата година да кандидатства за лиценз от УЕФА и получили, няма проблем младежите да играят и там.
Ети ти едно реално! Срамно е , че стадиона е полупразен, както е срамно да пишеш тук вместо да си там и да подкрепяш момчетата!
Cukyens написа:PFC Litex написа:Това българина е странно племе, винаги намира за какво хули.
Младежите са играли и в София, играли са и във Враца, навсякъде интереса към тях е малък.
Дори в Бургас да беше този мач ако си мислите, че ще отидат 5000 зрители се лъжете.
Зрителите в Ловеч в момента са около 500
Хаха младежите , когато игреха във Враца не падахме под 10 000 , дори срещу Малта бяхме 12 !!!
Доообре http://www.segabg.com/online/new/articl ... 1&id=00001 следващият път понамали малко бройката, а и 2000-ната година посещаемостта в България беше много по-голяма спрямо днес като цяло.

- child in time
- Контакти:
Кой каза че Катеначото е мъртво? Адмирирам подема в отбора ама такова опълчение не минава при всички!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-Ицо- написа:Абе вие освен да си мерите....стадионите друга работа нямате ли????Ако някой изобщо се интересува от ставащо на терена( а не местоположението му, нивелация, дренаж, публика, количество семки на квадратен метър ) сигурно ще сподели мнението ми че момчета до момента се справят чудесно, въпреки няколкото трепвания на отбраната, при които вратаря си беше на мястото.Стараят се да играят бързо, умно, помагат си, а за гола просто няма какво да говоря.Който беше казал( в старата тема) че този национален отбор си струва да се гледа - не си ни излъгал братко
Интересно наистина, но даже и когато паднахме от Холандия като домакини играхме по-добре от тях, пак на същия стадион. Момчетата определено са по-силни от батковците си, спор няма.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Страшен гол на Тонев! Мачкайте лъвчета!! 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Muscarin написа:PFC Litex написа:Viktor4o_Rs написа: В Пловдив, Стара Загора или Русе щеше да има поне 4-5000 души. Действително, не навсякъде има хубави стадиони и това е голям проблем, който дано скоро се реши
След като няма стадиони, защо коментираш тези градове?
В момента лицензираните стадиони от УЕФА са точно три (Националния, Герена и в Ловеч) стадиона в Бургас не е кандидатствал за лиценз за сезон 2011/2012, така че дискутирайте реалните неща, а не гадателски.
Стара Загора следващата година да кандидатства за лиценз от УЕФА и получили, няма проблем младежите да играят и там.
Ети ти едно реално! Срамно е , че стадиона е полупразен, както е срамно да пишеш тук вместо да си там и да подкрепяш момчетата!
Ако това се отнася за мен, това че съм фен на Литекс ме прави автоматично, че съм от Ловеч ли?
В момента нямам излишни 50лв за да стигна до Ловеч и да гледам тази квалификация.
Явно у нас да се коментира всичко останало, но не и самият мач е много по-важно.