ЦСКА - Стяуа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Казах ли ви!!!
Според мен ЦСКА игра много добре и заслужено победи
- Red_champions
Re: Ето линк за мача !!!
Край на мача!ЦСКА-Стяуа
2 : 1
Армейци,честита първа победа!И най-големият оптимист не беше прогнозирал тази победа,но тя е факт!Честита победа ЦСКА показа много добра игра,вян в последните 15 мин. не вървеше,но така е,добре е
.Да,грешката беше лупава,но ние направихме 1 ,а те 2-браво на ЦСКА и още веднъж честита победа!!!

2 : 1

Армейци,честита първа победа!И най-големият оптимист не беше прогнозирал тази победа,но тя е факт!Честита победа ЦСКА показа много добра игра,вян в последните 15 мин. не вървеше,но така е,добре е

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Общо взето добре играха наще. Към края на мача се отпуснаха и затова ни вкараха гол.....
Направи ми хубаво впечатление играта на Тимонов, дано го вземем.
Направи ми хубаво впечатление играта на Тимонов, дано го вземем.
- Red_champions
И сега мощно:
БИХМЕ СТЯЯЯЯУААА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ,ОООО БИХМЕ СТЯЯЯУААА,ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ!

БИХМЕ СТЯЯЯЯУААА ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ,ОООО БИХМЕ СТЯЯЯУААА,ШАЛЯЛЯЛЯЛЯ!

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- a boy named goo
- Контакти:
delqnski47 написа:Ае много мразя така братче!Ебаси тъпата грешка копеле!Иначе добре играхме наистина!Няма какво да се каже,играхме супер
![]()
Ама защитата трябва да се оправи малко!
Не малко,а много трябва да се поправи, на няколко пъти правихме страхотни грешки отзад, които кат по чудо не доведоха до гол. Както и да е, да се надяваме, че началто на сезона ще ги оправим тези незрабории.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Да много тъп гол, голяма грешка наша на вратаря и отбраната, че не се разбраха. Иначе съм доволен, естествено че има какво да се желае още и то не малко, но смятам че има накъде да се развиваме, май и потенциала е налице, остава правилна работа, така както започнахме днес с по-ясна визия за състава и играта и мисля, че ще се получи. Много ще ми е интересно ако може да се гледа и следващата контрола, да видим как са нещата, че иначе само от радиото ... няма как да се направи реална представа за играта.Поздрави за победата и дано са още много такива.
Тимонов в Ботев беше зле. Нещо не ми се връзва. Кой игра най-добре от ЦСКА. Дайте оценки
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
С изключение на грешката в края на мача момчетата играха отлично.Най ми хареса Тимонов-въпреки глупостите които се пишат за него излезе много класен играч.Също е хубаво,че вече имаме сигурен вратар в лицето на Чавдаров,а също и Караджов се представи добре.
В отбрана има какво да се желае още, но иначе сме добре. Испанците да се махат, Вуич да го пуснат още в някоя контрола, а Тимонов да го вземат....
- delqnski47
- Контакти:
danko_sot написа:Тимонов в Ботев беше зле. Нещо не ми се връзва. Кой игра най-добре от ЦСКА. Дайте оценки
Еми брат от тоя тъп ромънски сайт не можеше точно да се каже кой кой е!Само различавах фланелките на двата отбора

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.