Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ralimavridov
- Контакти:
Re: Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)
Ако искате някога някой да ви обърне внимание и да се интересува какво мислите за треньора и играчите,отваряме една сметка в "ЦКБ" и всяка година събираме 100 000лв и ги даваме на клуба,като част от спонсорски договор.Само така ще има възможност феновете да определят поне малко политиката на клуба.В противен случай,само си чешем езиците.Не се ядосвайте толкова,ние сме фенове,нека да подкрепяме отбора,има кой да носи отговорност за случващото се. 

Хайде да наричаме нещата с истинските имена.Не зная колко пъти си бил под козирката и защо не си там.Всеки има право на избор къде да седи по време на мач.Но да ми говориш че мнението на един човек от агитката/кажи все пак кой е той/,не е мнение на агитката,звучи доста куртоазно.Защото по същата логика,това че някой седящ под козирката псува играчи и треньори,не прави останалите седящи там автоматично семкаджии,пенсионери и плювалници.
Ако искаш да споменем кои са плювалниците под козирката поименно.Аз ги зная.Ти знаеш ли ги?Една част -обущаря и синовете му вече не стъпват на Тича,предполагам си наясно защо.Друг търка пейките в панделата ако не се лъжа.Остана само един бивш полицай,който си позволява да дава акъли.НО!!!Когато играта на отбора видимо не върви,какво да правят феновете седящи под козирката от мноооого години?Да се радват на некадърноста на треньори като Велизар?На куци коне като тея които сега и ти се опитваш да плюеш?Сега искам и ти да споменеш поименно кой изгони Кривия,кой насаждаше омраза срещу Кольо Спасов,кой прави опити сега да изгони ,,заплатаджиите" от отбора...Абе все едни такива неудобни въпроси с неудобни за казване имена.Ама нали седят от ,,правилната" страна на стадиона,там където истината е пуснала корени и няма място за инако мислещи,просто няма какво да се направи.Само че има една истина която винаги съм казвал в спорвете по посока козирка-отсрещна страна.И тя е,че рано или късно от агитката феновете идват при нас,а обратното не се случва.Познай защо?

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Стоял съм достатъчно дълго и в агитката и под козирката. Бил съм на достатъчно гостувания, за да имам мнение.
- Това, което казва Иван пред медиите не може да е мнение нито на фен-клуба, нито на агитката...и двете са достатъчно размити понятия.
- Все пак в думита на Иван има доста истина. Особено за мача в Пловдив.
- Под козирката стоят 50% фенове, 40% сеирджии и 10% хейтъри и тъпаци. Кои са най-активни и надделяват преценете сами.
- Според мен феновете нямат компетенция да правят селекция и да редят състава. Но имат прави да си казват когато нещо не им харесва - било в играта, било в управлението на клуба. Нали за това е "клуб" - защото ни обединява и на всички ни пука за него.
- Черно море е в криза - не знам дали е финансова или само управленска. Факт е, че в клуба няма човешки потенциал, който да направи нещо повече...
Това е Черно море.
- Това, което казва Иван пред медиите не може да е мнение нито на фен-клуба, нито на агитката...и двете са достатъчно размити понятия.
- Под козирката стоят 50% фенове, 40% сеирджии и 10% хейтъри и тъпаци. Кои са най-активни и надделяват преценете сами.
- Според мен феновете нямат компетенция да правят селекция и да редят състава. Но имат прави да си казват когато нещо не им харесва - било в играта, било в управлението на клуба. Нали за това е "клуб" - защото ни обединява и на всички ни пука за него.
- Черно море е в криза - не знам дали е финансова или само управленска. Факт е, че в клуба няма човешки потенциал, който да направи нещо повече...
Това е Черно море.
varnafen написа:Стоял съм достатъчно дълго и в агитката и под козирката. Бил съм на достатъчно гостувания, за да имам мнение.
Това е Черно море.
Едно добро мнение.Само не разсбрах как определипроцентите,но това е друга тема.Но щом визираш че 10 % хейтъри и тъпаци успяват да надделеят над останалите 90 %,какво да кажем за факта че САМО ЕДИН Иван е достатъчен да си променя мнението агитката,според това какво си мисли той в момента.Не говори добре за момчетата отсреща.Навремето и аз съм седял в агитката,ходил съм на доста мачове в Родината и то в повечето случаи с двама-трима приятели с колата.Много рядко съм се възползвал от екскурзиите с автобуса.Сещай се сам защо.Ако си ходил с автобус на гостуване,предполагам си наясно какво се случва в двете фази на пътуването.Но футбола за това е феномен.Защото създава различни емоции сред уж наглед хора вярващи в една идея,каквато е всеки футболен отбор.Някои ги избива напеене,някои на псуване,някои на рев,някои на бой,някои на пиене,други на по силнии неща.А уж казваме че като фенове на един отбор трябва да сме единни.Дръжки!Няма такова нещо.Аз с хората с които ходя по мачове вече стана близо половин век,не сме на едно мнение,макар че сме на еднаква възраст,че с вас ли ще мислим еднакво?Или вие с нас?Забравете!Затова всеки да си подкрепя отбора както намери за добре.Ние със сигурност няма да се променим.Няма за кога.А вие?Вие ще се промените с годините.Гарантирам ви го.Защото съм видял стотици които бяха като вас,а вече са като нас.Какво да се прави?Прородни закони братлета.Не те знам на колко си години,но и няма значение.Ако си още младо момче,сети се как баща ти не е искал да те пуска примерно на дискотека посред нощ и как ис реагирал ти.Ако си на повече години и имаш деца,с ръка на сърцето кажи,дали не постъпваш така,както са постъпвали с теб твоите родители.Това се нарича конфликт на поколенията и няма оправия.Същото е във футбола.Така е било и така ще бъде,докато свят светува.Пожелавам ви да изпитате тръпката от спечелена шампионска титла,но както вървят нещата,май няма да е скоро.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Как малко по-малко се променят фактите ?!Стигнахме до там кой къде седи,дори прочетох и някакви "социологически" проценти за това какво и кой мисли !!!.Обаче отбора си крета и не се търси развитие.Аз лично не мога да се примиря,че това са ни възможностите.Проблема ни е в липсата на МОТИВАЦИЯ,ХЪС и СЕБЕРАЗДАВАНЕ.Спомнете си само,отбора по времето на Илия Павлов : нима там имаше огромна класа и супер играчи ???
За това няма как да смениш 20 играча,а сменяш този,който работи с тях и не му се получават нещата.
П.С. : Какво ще кажете за честите и продължителни контузии ?Какъв е проблема за тях ?
За това няма как да смениш 20 играча,а сменяш този,който работи с тях и не му се получават нещата.
П.С. : Какво ще кажете за честите и продължителни контузии ?Какъв е проблема за тях ?
-
- Контакти:
Не знам защо има някаква аура около отбора от ерата на Павлов.Заради една победа над ЦСКА на Българска Армия ли?Че ЦСКА ги бихме миналия сезон,когато се говореше,че ще изпадаме.И още искам да кажа,тогава,ако не помните,аз помня-повече от 2000 човека не ходеха на мачове и футболът,който играеше онзи отбор НЕ беше хубав,нито се харесваше на феновете!!!Те НЕ харесваха онзи отбор.Не знам къде му беше хъса на отбора когато отиде и се НАС*А в Добрич срещу изпадналия Добруджа и направи 1:1,или тука във Варна,когато се НАС*АХА за пари и направиха 2:2 с аутсайдера Черноморец на Дражев и изпуснаха 2(ДВЕ) ДУЗПИ НАРОЧНО?Също и къде им беше хъса в Дупница,къде се НАС*АХА с Марек и направиха 1:1???Нещо повече,тези пропиляни 6 точки тогава,бойкотаджийски пропиляни можеха да донесат повече от 5-тото място на което завършиха.Причината онзи отбор да биеше се казваше Дарко Спалевич,който бе много класен нападател,много силната игра на Лусио Вагнер отляво,изключителен фланговак на ниво ШЛ,имахме и силен център със Слави Жеков,Жоро(който тъкмо се върна след операция от херния тогава),Косьо Мирчев и особено Владимир Герасимов-ренде тотално,но много стабилност ни даваше руснака.Бих казал обективно,че онзи отбор не е по-силен от сегашния,а най-силния си беше този на Кривия и ако се замислим-и тогава нямахме повече класа в нападение(Миро си е тук и сега,че имаме и Паломино),Кривия+Юруков и Периш,това е разликата,замислете се пак-плеймейкър и силни флангови играчи!Дори сегашния ни отбор има много по-силна защита и много,изключително много по-качествен дефанзивен полузащитник в лицето на Камазола.Анализа на Гонг относно липсата на селекция е верен.Съвсем малко му трябва на този отбор,за да бъде в топ 3,има-няма 2-3 играча,нищо повече.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Всеки има право на мнение бе,това да не ви е единоначалие!Каквото каже някой там и всички - ХОП,айде.Много против плюенето съм,но айде пък да се уважаваме един друг.Който не харесва Ив.Янев - негово право си е да го изрази тука,да не би да го е псувал на стадиона?И аз не му харесвам играта,10 класи е под Периш и всеки ляв бек който идва в Черно Море му слагам мерило-Периш!Не играе ли като Периш-НЕ става!Който плеймейкър идва - или играе като Кривия,или НЕ става.Това е.Слабаци на мястото на големи играчи не приемам,защото това не е пансион за инвалиди.Изключение правя само за юноши на клуба,но и за тях трябва да има критика?Какво като е юноша?Лансирането е до първия отбор,от там-борба,и ако няма характера за нея-селата зоват.Знаете,че съм изключителен почитател на Сър Генов и винаги бих го избрал за наш треньор,дори и сега,но и той като бърка-бърка,какво сега?Да не казваме,че се ос*а в Пловдив ли?Ако пляскаме като малоумници овчедушници на всичко и всички,на всякакви действия и изпълнения знаете ли къде ще сме?При онези МАЛОУМНИЦИ които аплодираха домакински загуби с по 0:7 и 0:5!!!Ние сме моряци и не сме...точната дума:ТОЛЕРАСТИ!И ако някой има мнение ще си го изразява,който няма мнение - при плебеите,както казах,на нас ТОЛЕРАСТИ не ни трябват.Не ни трябват и хранещи с обиди,но трябва да има натиск,да се знае,че ИСКАМЕ ПОСТИЖЕНИЯ,искаме резултати от Генов,от играчите,от юношите!И ако някой не може да носи тази ОТГОВОРНОСТ,да постига резултати и да ни радва-много съжалявам,не е за този отбор и за тази публика.
.............................
Ето това е за което се спори и при нас-толкова можели, това им били възможностите и т.н....Ами като са това-прав им път по Б и В група...Осветление, автобус, заплати и сигурност....Изгониха публиката от стадиона-кога е имало с Левски 4000 на стадиона? Не помня....нищо, че духаше вятър...Когато изпаднахме 2008 г стадиона беше пълен....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016