13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 17:52

Blue_Lion написа:
zlobul написа:Бих казал , че сектор Б от момента в който тара прати 4-ата в казан на практика е безполезен .Всеки един истински левскар за каквито се имате повечето би изпитал истински неприазъм към лицата тодор батков и георги иванов -го*ньо . И докато тара е виновен , то го*ньо е два пъти по виновен от него , просто защото този човек е легенда на Левски , хората му се радваха и му вярваха (аз включително ) , а той какво направи ?....подигра се с всичкото това доверие на хората . Та за сектора .......редът се определя от шепа наркопласьори , а уникално ограничения владимир владимиров -гугутката е оявен за техен "шеф" , което е непростимо , т.е. по голямо падение от това не може да има .

п.с. господин " син лъв" пиша навсякъде че тара съсипва от 3 години клуба , а не ,че тара е от три години в Левски ясно !Във времената когато тара печелеше народното доверие , в Левски работеха едни други хора , а отбора игра 1/4 финал и влезе в групите на шл . На едните се даде 1 година кредит на доверие , но доверието се оправда , а на един друг вече трета година "овцете" на гугутката му гласуват доверие , а отбора нищо не играе , на всичкото отгоре и изцепките следват една след друга .

Добре, спирам за малко със сарказма ! Тара съсипва Левски от преди това, поне за мен от Зимата на 2006та или края на участието на Левски в ШЛ ! От тогава, Тара взе нещата в свои ръце и резултата е налице ! Гонзо даде много на Левски като играч, като треньор не се справи, а като директор направи добри неща, но направи и грешки ! Нещо което не отчиташ е, че Гонзо в момента е единствения който обича ЛЕВСКИ в това ръководство ! Да, направи грешки - ФАКТ ! Но е важно да се отбележи, че сам, без никакъв опит искаше да помогне на Синия клуб в момент в който нямаше кой друг ! Това му изигра лоша шега, защото той отнася пешкира за сметка на Тара, за което на мен не ми е приятно ! Но сега Гонзо се дръпна настрани, надявам се да остави Костов да работи и ще видим какво ще стане ! В момент, който е труден за любимия клуб, най-малкото от което ЛЕВСКИ се нужда е разделение ! Идеята ми е да се гласува доверие на Костов и момчетата - не на Тара или на Гонзо ! Г. Иванов едни го харесват, други не - ок ! Относно Сектор Б, не си прав, и си далеч от истината, но това е твоето мнение и няма смисъл да спорим ! Нито съм човек на Владимиров, нито нищо - обичам Левски и си подкрепям отбора и в добро, и в лошо ! Пак казвам, говорете с/у Гонзо, но не го обиждайте ! Също така, основния цирей за Левски е Батков ! Това е моето мнение, но държавата и времето в което живеем ни дават хора като Тара - но едно е сигурно, той няма да е вечен - ЛЕВСКИ е вечният ! Надявам се, поне си ме разбрал ;)

Разбирам те напълно , но това не го оправдава за казанската криза , защото тази обида , някои са я преживели , но аз не . Никога няма да забравя интервщто на го*но след това . ТОВА НЕ БЕШЕ ИНТЕРВЯ НА ЧОВЕК КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА .
П.С АЗ ПОМНЯ ....ПОМНЯ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 17:53

zlobul написа:
Blue_Lion написа:
zlobul написа:Бих казал , че сектор Б от момента в който тара прати 4-ата в казан на практика е безполезен .Всеки един истински левскар за каквито се имате повечето би изпитал истински неприазъм към лицата тодор батков и георги иванов -го*ньо . И докато тара е виновен , то го*ньо е два пъти по виновен от него , просто защото този човек е легенда на Левски , хората му се радваха и му вярваха (аз включително ) , а той какво направи ?....подигра се с всичкото това доверие на хората . Та за сектора .......редът се определя от шепа наркопласьори , а уникално ограничения владимир владимиров -гугутката е оявен за техен "шеф" , което е непростимо , т.е. по голямо падение от това не може да има .

п.с. господин " син лъв" пиша навсякъде че тара съсипва от 3 години клуба , а не ,че тара е от три години в Левски ясно !Във времената когато тара печелеше народното доверие , в Левски работеха едни други хора , а отбора игра 1/4 финал и влезе в групите на шл . На едните се даде 1 година кредит на доверие , но доверието се оправда , а на един друг вече трета година "овцете" на гугутката му гласуват доверие , а отбора нищо не играе , на всичкото отгоре и изцепките следват една след друга .

Добре, спирам за малко със сарказма ! Тара съсипва Левски от преди това, поне за мен от Зимата на 2006та или края на участието на Левски в ШЛ ! От тогава, Тара взе нещата в свои ръце и резултата е налице ! Гонзо даде много на Левски като играч, като треньор не се справи, а като директор направи добри неща, но направи и грешки ! Нещо което не отчиташ е, че Гонзо в момента е единствения който обича ЛЕВСКИ в това ръководство ! Да, направи грешки - ФАКТ ! Но е важно да се отбележи, че сам, без никакъв опит искаше да помогне на Синия клуб в момент в който нямаше кой друг ! Това му изигра лоша шега, защото той отнася пешкира за сметка на Тара, за което на мен не ми е приятно ! Но сега Гонзо се дръпна настрани, надявам се да остави Костов да работи и ще видим какво ще стане ! В момент, който е труден за любимия клуб, най-малкото от което ЛЕВСКИ се нужда е разделение ! Идеята ми е да се гласува доверие на Костов и момчетата - не на Тара или на Гонзо ! Г. Иванов едни го харесват, други не - ок ! Относно Сектор Б, не си прав, и си далеч от истината, но това е твоето мнение и няма смисъл да спорим ! Нито съм човек на Владимиров, нито нищо - обичам Левски и си подкрепям отбора и в добро, и в лошо ! Пак казвам, говорете с/у Гонзо, но не го обиждайте ! Също така, основния цирей за Левски е Батков ! Това е моето мнение, но държавата и времето в което живеем ни дават хора като Тара - но едно е сигурно, той няма да е вечен - ЛЕВСКИ е вечният ! Надявам се, поне си ме разбрал ;)

Разбирам те напълно , но това не го оправдава за казанската криза , защото тази обида , някои са я преживели , но аз не . Никога няма да забравя интервюто на го*но след това . ТОВА НЕ БЕШЕ ИНТЕРВЮ НА ЧОВЕК КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ОТБОРА . ПОПИТАЙ ГО ЗАЩО ИЗВАДИХА И БАРДОН ОТ ГРУПАТА ЗА МАЧА :))) , ЗАЩОТО АЗ БЯХ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН НА ТРЕНИРОВКАТА СЛЕД МАЧА .
П.С АЗ ПОМНЯ ....ПОМНЯ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 18:17

И ЗА ДА ДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НАТЯКВАМ ЗА КАЗАН ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ .
1-КАЗАНСКАТА АФЕРА БЕШЕ ИЗМИСЛЕНА С ЦЕЛ ДА СЕ ЛЕГИТИМИРАТ НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЦСКА ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА ИМ , А ИМЕННО ТИТАН -АС
2- ЛИЦЕТО АРТУР Е БИЛ ПОСРЕДНИКА В СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА ИГРА ИЛИ ПО СКОРО ЧЕРВЕНО-ЧЕРВЕНАТА ИГРА .ДЕФАКТО ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗКУПИТЕЛНАТА ЖЕРТВА .
3-ВЪПРЕКИ ОБЕЗКЪРВЯВАНЕТО НА ЛЕВСКИ ПРЕДИ ДВУБОЯ , ИНИЦИАТОРИТЕ НА ЦИРКА РЕШИХА , ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ ПОДСИГУРЯТ И С ИЗВАЖДАНЕТО НА БАРДОН ОТ ГРУПАТА ЗА МАЧА .ОНЕЗИ БЯХА ТОЛКОВА ТРАГИЧНИ , ЧЕ "ОНЗИ " МОЖЕШЕ ДА РАЗВАЛИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО .
4- ЕСТЕСТВЕНО В ТАЯ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е ЗАМЕСЕНА И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ . НЯМАШЕ КАК ПЪРВАНКАТА ТЪКМО ДА ИМ НАМЕРИ НОВ СОБСТВЕНИК И ДА СЕ ПОЗВОЛИ ОЩЕ СЪС СТЪПВАНЕТО СИ НА АРМИЯТА ДА ОТИДАТ НА ВОЙНА С ПУБЛИКАТА ИМ , ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ЦЕНАТА НА ЕВЕНТУАЛНА ЗАГУА ОТ ВЕЧНИЯ ВРАГ .
5- НА НАЙ-ЗАДЕН ПЛАН ОСТАВЯМ ЧЕРНОТО ТОТО .ПРИНЦИПНО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НЯКАКВА ПРИЧНА .

СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ОСТАВА ДА ДОБАВЯ , ЧЕ ТОГАВАШНИЯ СПОРТНОТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР (ВСЕ ОЩЕ ЗА МЕН -ГЕОРГИ ИВАНОВ )СТОЕШЕ И НАБЛЮДАВАШЕ БЕЗУЧАСТНО .СЛЕД ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ РАЗБРАХ , ЧЕ ТОЙ ЩЕ Е ПЕШКИРА , ТОЙ ЗНАЕ , НО ПРИКРИВА ЦИРКА , КОЕТО ОЗНАЧАВАШЕ И "ПРЕКРЪСТВАНЕТО" МУ В МОИТЕ ОЧИ НА ГО*НЬО

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 14 ное 2011 20:08

zlobul написа:И ЗА ДА ДОБИЕТЕ ПЪЛНА ПРЕДСТАВА ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НАТЯКВАМ ЗА КАЗАН ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ .
1-КАЗАНСКАТА АФЕРА БЕШЕ ИЗМИСЛЕНА С ЦЕЛ ДА СЕ ЛЕГИТИМИРАТ НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ЦСКА ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА ИМ , А ИМЕННО ТИТАН -АС
2- ЛИЦЕТО АРТУР Е БИЛ ПОСРЕДНИКА В СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА ИГРА ИЛИ ПО СКОРО ЧЕРВЕНО-ЧЕРВЕНАТА ИГРА .ДЕФАКТО ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА Е ИЗКУПИТЕЛНАТА ЖЕРТВА .
3-ВЪПРЕКИ ОБЕЗКЪРВЯВАНЕТО НА ЛЕВСКИ ПРЕДИ ДВУБОЯ , ИНИЦИАТОРИТЕ НА ЦИРКА РЕШИХА , ЧЕ НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ ПОДСИГУРЯТ И С ИЗВАЖДАНЕТО НА БАРДОН ОТ ГРУПАТА ЗА МАЧА .ОНЕЗИ БЯХА ТОЛКОВА ТРАГИЧНИ , ЧЕ "ОНЗИ " МОЖЕШЕ ДА РАЗВАЛИ ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО .
4- ЕСТЕСТВЕНО В ТАЯ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е ЗАМЕСЕНА И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ . НЯМАШЕ КАК ПЪРВАНКАТА ТЪКМО ДА ИМ НАМЕРИ НОВ СОБСТВЕНИК И ДА СЕ ПОЗВОЛИ ОЩЕ СЪС СТЪПВАНЕТО СИ НА АРМИЯТА ДА ОТИДАТ НА ВОЙНА С ПУБЛИКАТА ИМ , ЗАЩОТО ТОВА БЕШЕ ЦЕНАТА НА ЕВЕНТУАЛНА ЗАГУА ОТ ВЕЧНИЯ ВРАГ .
5- НА НАЙ-ЗАДЕН ПЛАН ОСТАВЯМ ЧЕРНОТО ТОТО .ПРИНЦИПНО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е НЯКАКВА ПРИЧНА .

СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ОСТАВА ДА ДОБАВЯ , ЧЕ ТОГАВАШНИЯ СПОРТНОТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР (ВСЕ ОЩЕ ЗА МЕН -ГЕОРГИ ИВАНОВ )СТОЕШЕ И НАБЛЮДАВАШЕ БЕЗУЧАСТНО .СЛЕД ВЪПРОСНОТО ИНТЕРВЮ РАЗБРАХ , ЧЕ ТОЙ ЩЕ Е ПЕШКИРА , ТОЙ ЗНАЕ , НО ПРИКРИВА ЦИРКА , КОЕТО ОЗНАЧАВАШЕ И "ПРЕКРЪСТВАНЕТО" МУ В МОИТЕ ОЧИ НА ГО*НЬО

Напълно съм съгласен с теб и за Батков съм съгласен че манипулатор голям и много хора му се връзват на глупостите но не съм сигурен че е виновен само той според мен титлите и купите се договарят много много преди да завърши шампионата и това е жалкото :(

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 ное 2011 20:23

Батков е една брънка от цялата верига, наречена футболна "мафия". Но не той е движещия механизъм. И за "Казанската афера" не той има пръст за да се случи така, просто неговата лакомия беше разкрита тотално. Цялата работа поне в този случай идва от една обетована страна, където НЯКОЙ беше изгонен като заплаха за сигурността на страната ни. А защо ли?! И защо, аджеба, този толкоз "невинен" руски еврейн е персона нон грата в още няколко държави и как така става, че именно неговия личен адвокат (един от многото) вече 8-ма година се разпорежда със съдбата на любимия ни клуб. Как така един човек, по- точно едни хора, със съмнително натрупани капитали, ще "колят и бесят" толкова дълго време и ще си "играят" с чувствата на стотици хиляди българи? Това са все въпроси, чиито отговори трудно някой може да намери, но колкото по-скоро Левски смени собствениците си и формата на управление, толкоз по-добре за неговото бъдеще. В противен случай само ще си чоплим езиците и ще се радваме на "събития" като оназвечершното- победата над Берое. Сякаш чудо невиждано се случи...А ние просто трябва такива отбори да ги "качваме" поне на 3-ка...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 14 ное 2011 21:40

george_speed75 написа:Изключително селска и смешна агитка на Берое.През няколко минути "ей говеда............", КЗЛ...абе абсолютно всичко от всяка селска публика по нашите терени

А пък смешното им отборче без коментар.Няма да е зле да си подобрят актиорските умения :oops:

Ти вземи се научи да пишеш първо и тогава коментирай нещо, което не е в твоите интелектуални разбирания ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 14 ное 2011 22:08

Avgusta 1916 написа:
george_speed75 написа:Изключително селска и смешна агитка на Берое.През няколко минути "ей говеда............", КЗЛ...абе абсолютно всичко от всяка селска публика по нашите терени

А пък смешното им отборче без коментар.Няма да е зле да си подобрят актиорските умения :oops:

Ти вземи се научи да пишеш първо и тогава коментирай нещо, което не е в твоите интелектуални разбирания ;)

Може да не пише правилно, но казва правилни неща! През времето когато не ви надвиквахме (не споря, че бяхте повече, просто през повечето време "великата" ви публика не викаше), пеехте само и единствено ПРОТИВ ЛЕВСКИ, а НЕ ЗА БЕРОЕ. При 0:2 пък повечето ви публика си тръгна. Може да кажеш, че и ние имахме не малко песни против цска, а не за ЛЕВСКИ, това е така и го признавам, но НИКОГА, НИКОГА, АМА НИКОГА не изоставяме отбора си в труден момент и когато най-много се нуждае от нас!!! А, и ако все пак решиш да ми натякнеш това, че вие бяхте повече, защото няма за какво друго да се хванеш, от сега ти отговарям (и всъщност казвам за стотиците хора във форума, които не знаят): билетите струват 3 лв., като въпреки всичко има отстъпка - 1 лв. за пенсионери и деца (не 1 лв. отстъпка от 3те лева, а БИЛЕТА СТРУВА 1 ЛЕВ), като след мача можеш да ползваш билета за влизане и на баскетболен мач на берое. Освен това е смешно да говориш за интелектуалци в агитката на берое, имайки предвид, че на мачовете ви на който съм ходил не малка част от публката са циганета влезнали да ядат ябълки от дървото до стадиона ;)

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 14 ное 2011 22:25

1. Тва за циганетата дето влезнали е абсолютна глупост. Има си брояч на билетите на входа и гратисчии на нашия стадион отдавна няма.
2. Не отричам, че викахме КЗЛ, но да кажеш че не сме пяли за Берое също е глупост.
3. Вярно е, че при 0:2 някои хора си тръгнаха, но ако не си забелязал - повечето се наредиха до входа (винаги в последните минути част от публиката отива да входа) и въпреки това централната трибуна пак си беше пълна. Вярно е, че по принцип на този мач се събираме повече хора когато билетите са били 10 лв (а това не беше никак отдавна), но все пак студът беше голям и каквото и да си говорим времето е от значение.
4. Подкрепяхме си отбора докрай, било е и много по-шумно на Храма, но не сме млъквали в нито 1 момент от мача.
Като цяло очаквах по-добро представяне на трибуните, но няма как представянето на отбора този сезон да не окаже влияние върху подкрепата. Иначе вие добре се представихте, почти цялата клетка викаше.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Архив”