Шок и ужас:Цигани забиха нож в главата на мъж. Вижте го!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Шок и ужас:Цигани забиха нож в главата на мъж. Вижте го!

Мнениеот clever_ » 14 ное 2011 19:51

Цигани забиха нож в главата на 56-годишния Стоян Г. от Бургас. Той заварил мургавите да крадат винкел в двора на къщата му.
Единият от тях забил сгъваем нож с 13-сантиметрово острие в главата му, съобщи сайтът "Бесове".
Човекът залитнал и паднал, а бандата помислила, че го е убила на място и е побягнала. Собственикът на имота паднал от удара в главата, а не защото са му забили ножа.
Той изобщо не го усетил. Жертвата сама дотичала до близкото РПУ със забитата в главата чикия, за да информира за случая. Когато Стоян застанал пред дежурния полицай дръжката на ножа стърчала перпендикулярно. Ченгетата били в потрес от гледката, не можели да повярват на очите си, че човекът е жив и им говори. Гражданинът започнал напълно адекватно да обяснява какво се е случило. Той напипвал ножа, усещал, че е забит в главата му, кръвта се стичала по врата му, но твърдял, че не го боли. Чудел се какво да прави.
„Добре е, че веднага бе тръгнал към нас без да се гледа в огледалото, защото едва ли щеше да понесе отражението си", каза ни медицинска сестра от противошокова зала. В такива случаи трябва да се преценя внимателно дали острието да се извади или да се остави на мястото. Операцията е протекла сполучливо. Стоян бил в добро здраве, узнахме ние. Мозъкът му е невредим, зрението също.
Полицай е придружил бедния човечец до Спешна помощ в бургаската МБАЛ, за да решат там как да го лекуват

Не съм сигурен дали снимката е за тук,така че по-добре вижте сами
http://plovdivnews.net/index.php?option ... 9%3Aactual
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Шок и ужас:Цигани забиха нож в главата на мъж. Вижте го!

Мнениеот MainEventer » 14 ное 2011 19:57

Така е, като сме скапан народ, ще ни тъпчат, гаврят, бият и убиват.

sandio
Контакти:

Мнениеот sandio » 14 ное 2011 20:15

Трябва вече да ги шибаме мангупите.Писна ми от калпави управници и страхлива милиция.Думите " етническа толерантност" вече не съществуват за мен.Да се прави неква организация (дори безчинства),аз съм ЗА.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 14 ное 2011 20:21

MainEventer написа:Така е, като сме скапан народ, ще ни тъпчат, гаврят, бият и убиват.

Много вярно казано...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 14 ное 2011 20:23

sandio написа:Трябва вече да ги шибаме мангупите.Писна ми от калпави управници и страхлива милиция.Думите " етническа толерантност" вече не съществуват за мен.Да се прави неква организация (дори безчинства),аз съм ЗА.

8-)

Нали знаеш дежурния отговор на политиците ? Той е: "Това е криминален инцидент, а не етнически". :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 ное 2011 20:44

Като се съберем 50-60 хиляди пред парламента да ги видим тогава като знаят че всеки момент може не да влезем а да го сринем.Трябва да се вдигнем така че да не могат нито армия нито полиция да ги спаси и тогава ще ни чуят мнението.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 ное 2011 20:48

Neron написа:Като се съберем 50-60 хиляди пред парламента да ги видим тогава като знаят че всеки момент може не да влезем а да го сринем.Трябва да се вдигнем така че да не могат нито армия нито полиция да ги спаси и тогава ще ни чуят мнението.

Лошото е че всеки чака другия и после дай да видим какво ще стане.И евентуално тогава....................
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 ное 2011 20:52

modor написа:
Neron написа:Като се съберем 50-60 хиляди пред парламента да ги видим тогава като знаят че всеки момент може не да влезем а да го сринем.Трябва да се вдигнем така че да не могат нито армия нито полиция да ги спаси и тогава ще ни чуят мнението.

Лошото е че всеки чака другия и после дай да видим какво ще стане.И евентуално тогава....................

За това се радвам на гърците да може да са мързеливи да може да са надути обаче бръкнат ли им в джоба те бъркат в здравето на политиците с тези протести.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 14 ное 2011 20:55

Трябва да се направи нещо срещу тия.Писна ми вече!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 14 ное 2011 20:57

bardon01 написа:Трябва да се направи нещо срещу тия.Писна ми вече!

Почвай да правиш !!!

Върни се в “Архив”