13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 16:26

Blue_Lion написа:хахах Злобаре, или там къвто си, ми аз си купувам карти вече трети или четвърти сезон, а ако ти покажа колко билета имам вкъщи от мачове на ЛЕВСКИ в София и извън столицата, ще припаднеш. Второ, не съм от нито една фракция на Сините - аз съм само и единствено от ЛЕВСКИ ! И не, не подкрепям ТАРА, и казах, че Гонзо НЕ СТАВА за треньор (въпреки, че му гласувах доверие и му дадох своята подкрепа)...ама няколко пъти го написах, друг е въпроса кой кво вижда нали ;) Това което се опитах да ти кажа е, да не го обиждаш, защото е Легенда на ЛЕВСКИ СОФИЯ ! Говори с/у него колкото искаш, няма проблем, но не го обиждай ! Надявам се това поне да си прочел...особено след като го подчертах, специално за теб !

П.П. И кво излиза ся, някой като има различно от твоето мнение или това на Христов е Гугутка, "лумпен" и "Наркоман" и т.н. Изображение Изображение хахаха купи си хапчета за нервите, излез на свеж въздух...и спри да пишеш наизуст ! Повярвай ми, много добре знам за какво съм в Сектор Б - единствено и само за ЛЕВСКИ София !

личи ти , че знаеш :))) . Стоиш там и гледаш как мазния доносник и неговата некадърна подлога в продължение на три години съсипваха и продължават да съсипват ЛЕВСКИ и веднъж не си си отворил ла*няната уста да поискаш оставка от страх да не те налазят гугутките (ако приемем , че не си такава) .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 ное 2011 16:40

zlobul написа:
Blue_Lion написа:хахах Злобаре, или там къвто си, ми аз си купувам карти вече трети или четвърти сезон, а ако ти покажа колко билета имам вкъщи от мачове на ЛЕВСКИ в София и извън столицата, ще припаднеш. Второ, не съм от нито една фракция на Сините - аз съм само и единствено от ЛЕВСКИ ! И не, не подкрепям ТАРА, и казах, че Гонзо НЕ СТАВА за треньор (въпреки, че му гласувах доверие и му дадох своята подкрепа)...ама няколко пъти го написах, друг е въпроса кой кво вижда нали ;) Това което се опитах да ти кажа е, да не го обиждаш, защото е Легенда на ЛЕВСКИ СОФИЯ ! Говори с/у него колкото искаш, няма проблем, но не го обиждай ! Надявам се това поне да си прочел...особено след като го подчертах, специално за теб !

П.П. И кво излиза ся, някой като има различно от твоето мнение или това на Христов е Гугутка, "лумпен" и "Наркоман" и т.н. Изображение Изображение хахаха купи си хапчета за нервите, излез на свеж въздух...и спри да пишеш наизуст ! Повярвай ми, много добре знам за какво съм в Сектор Б - единствено и само за ЛЕВСКИ София !

личи ти , че знаеш :))) . Стоиш там и гледаш как мазния доносник и неговата некадърна подлога в продължение на три години съсипваха и продължават да съсипват ЛЕВСКИ и веднъж не си си отворил ла*няната уста да поискаш оставка от страх да не те налазят гугутките (ако приемем , че не си такава) .

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА О БОЖЕ...не...ще припадна от смях ! Честно, не искам повече да ти пиша, щото монитора ми е по-адекватен от теб, но взе да ми става интересно вече кво ше ми напишеш - дай Боже да не спреш скоро да пишеш :mrgreen: Между другото, завидни аргументи представи, особено в последния си коментар :!:

Само да те питам, тодАр Баткич от три години ли е в ЛЕВСКИ ??? :roll: Не знаех...ааа не бе, са се сетих - от две години Левски няма титла, и затова отбора е съсипван само в последните две години - яснооооо ! Демек ЛЕВСКИ като не печели и си против отбора - истински фен ! :mrgreen: Явно очакваш и тази нищо да не спечелим и затова си плюеш по отбора, претендирайки, че си компетентен, вместо да подкрепиш играчите и треньора ! Явно за теб Левски е само това - титлите ! Е за мен е много повече...История, традиции, Легендите ни, феновете - това е ЛЕВСКИ ! Неща които ти явно няма как да разбереш или още по-малко да почустваш...
Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 ное 2011 16:49

Добре, каза си мнението за Гонзо, защо искаш да го натрапиш на всички? Аз лично не мога да обиждам човека, който ми е носил толкова радост като футболист!!! От 2000г. Гонзо спечели моята обич и за мен ще си остане "пич". Да слаб треньор и може би ръководител, но остава една от най-ярките фигури за ПФК ЛЕВСКИ СФ Постоянно пишеш, че обичаш ЛЕВСКИ - добре, супер! Ти така обичаш ЛЕВСКИ - ОК! Но други хора обичаме по-друг начин! На мен не ми пука за гугутки и п*тки, а дали ще гледам ЛЕВСКИ или НЕ! За теб, който обича ЛЕВСКИ, трябва да иска оставката на Гонзо и Тара нали? Супер, ами кой ще дойде? Или да "режем" пък после ще го мислим?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 17:01

Blue_Lion написа:
milen.hristov написа:
zlobul написа:ПИСНА МИ ОТ РАЗНИ СКАПАНИ ГУГУТКИ ДЕТО ЗА НАЙ МАЛКОТО И ВЕДНАГА ГЛЕДАТ ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ ПРИ ОНЕЗИ ОТ ПАНЧАРЕВО .
ЕЙ ГУГУТКИ , ЗЕМЕТЕ СЕ ИЗНЕСЕТЕ В СЕКТОР Г И ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ , ЧЕ НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ДОЙДАТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ХОРА И НЯМА ДА СИ МЪЛЧАТ , ТАКА КАКТО ВИЕ МЪЛЧИТЕ ПРЕД ТАРА И ПЛОВДИВСКИЯ СМЕШНИК . И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ СВАЛЕТЕ КАЧУЛКИТЕ ДА ВИ ВИДЯТ ХОРАТА , КОИ СТЕ .

П.С ТРЪГНАЛИ НЕКВИ ВЧЕРАШНИ ЛА*НА ДА МЕ ИЗКАРВАТ ЧОРБАР ....АБЕЕЕ ЕЕЙЙЙЙЙЙ АЛАНКОЛУ .

Ицо,аз това им го говоря на гугутките и рецидивистите от сумати време.Тези от сз иначе толкова смели пък винаги с качулки и шалове по лицата.После мрънкат като вдовици,че са били провкирани срещу ЦСКА и за това са отговорили и са ги били.
Кой е виновен за това,че са се подали на провокация,ДА НЕ ГОВОРЯ,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА АТАКУВА И УДРЯ В ПОЛИЦАЙ,ако това се случи в щатите тези ще са в едни килии с изнасилвачи и убийци доста дълго време.
Само ми е интересно защо мен никога ме не е бил полицай,имам едно мнение на човек ходил на ужасно много мачове и продължаващ да ходи,търсиш ли си боя ще си го получиш.
За гугутките няма какво да кажа на тях за това им се плаща и разбираше ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА в.владимиров да стъпва на ГЕРЕНА.
Аз и за това съм на нож със част от феновете и ръководството

Христов, като си толкова навътре с нещата в Сектора и ги знаеш, що не дадеш некви доказателства за тва ??? Ама публично нали...

Злобулчо, тук форумните тактици така ли наричат феновете на Левски - гугутки :mrgreen: хаха припадай. Струваш ми се, ако не друго, улегнал човек, а да се пенявиш така на една "гугутка, хулиган, ултрас, деградант и прочее" в някъв форум...ааа недей така, байпаса ще вземе да даде накъсо и форума ще загуби един капацитет, моля моля !

Честно казано, без вас, които само пишете по форуми и плюете по ЛЕВСКИ, Герена е по-добро място :) Много хора са от Левски, малко са ЛЕВСКАРИ !

Не съм публична личност (за радост),за да мога да направя нещо публично и да му се обърне внимание.Колкото до гугу,съм му го казал лично очи в очи ,от тогава въобще не иска да ме вижда

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 17:02

zlobul написа:На едни други пък , ако тара не им раздаде билети , няма да отидат пък изобщо на мач на Левски .Да не говорим , че има и такива сред тях , на които ,хем са им раздадени билетите , хем си продават и стоката .

(това е за последните дваама)

Пък и пътни за гостуванията им плащат

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 14 ное 2011 17:24

Sardukar написа:Добре, каза си мнението за Гонзо, защо искаш да го натрапиш на всички? Аз лично не мога да обиждам човека, който ми е носил толкова радост като футболист!!! От 2000г. Гонзо спечели моята обич и за мен ще си остане "пич". Да слаб треньор и може би ръководител, но остава една от най-ярките фигури за ПФК ЛЕВСКИ СФ Постоянно пишеш, че обичаш ЛЕВСКИ - добре, супер! Ти така обичаш ЛЕВСКИ - ОК! Но други хора обичаме по-друг начин! На мен не ми пука за гугутки и п*тки, а дали ще гледам ЛЕВСКИ или НЕ! За теб, който обича ЛЕВСКИ, трябва да иска оставката на Гонзо и Тара нали? Супер, ами кой ще дойде? Или да "режем" пък после ще го мислим?

На твоето мнение съм, и съм го писал много пъти в този форум! За жалост стигам до извода, че няма особен смисъл в това да убеждаваме някой, който си знае своето и не иска да си промени виждането! Да, аз Георги Иванов няма как да псувам или плюя, защото ми е донесъл много радост!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 17:29

Бих казал , че сектор Б от момента в който тара прати 4-ата в казан на практика е безполезен .Всеки един истински левскар за каквито се имате повечето би изпитал истински неприазъм към лицата тодор батков и георги иванов -го*ньо . И докато тара е виновен , то го*ньо е два пъти по виновен от него , просто защото този човек е легенда на Левски , хората му се радваха и му вярваха (аз включително ) , а той какво направи ?....подигра се с всичкото това доверие на хората . Та за сектора .......редът се определя от шепа наркопласьори , а уникално ограничения владимир владимиров -гугутката е оявен за техен "шеф" , което е непростимо , т.е. по голямо падение от това не може да има .

п.с. господин " син лъв" пиша навсякъде че тара съсипва от 3 години клуба , а не ,че тара е от три години в Левски ясно !Във времената когато тара печелеше народното доверие , в Левски работеха едни други хора , а отбора игра 1/4 финал и влезе в групите на шл . На едните се даде 1 година кредит на доверие , но доверието се оправда , а на един друг вече трета година "овцете" на гугутката му гласуват доверие , а отбора нищо не играе , на всичкото отгоре и изцепките следват една след друга .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 ное 2011 17:38

zlobul написа:Бих казал , че сектор Б от момента в който тара прати 4-ата в казан на практика е безполезен .Всеки един истински левскар за каквито се имате повечето би изпитал истински неприазъм към лицата тодор батков и георги иванов -го*ньо . И докато тара е виновен , то го*ньо е два пъти по виновен от него , просто защото този човек е легенда на Левски , хората му се радваха и му вярваха (аз включително ) , а той какво направи ?....подигра се с всичкото това доверие на хората . Та за сектора .......редът се определя от шепа наркопласьори , а уникално ограничения владимир владимиров -гугутката е оявен за техен "шеф" , което е непростимо , т.е. по голямо падение от това не може да има .

п.с. господин " син лъв" пиша навсякъде че тара съсипва от 3 години клуба , а не ,че тара е от три години в Левски ясно !Във времената когато тара печелеше народното доверие , в Левски работеха едни други хора , а отбора игра 1/4 финал и влезе в групите на шл . На едните се даде 1 година кредит на доверие , но доверието се оправда , а на един друг вече трета година "овцете" на гугутката му гласуват доверие , а отбора нищо не играе , на всичкото отгоре и изцепките следват една след друга .

Добре, спирам за малко със сарказма ! Тара съсипва Левски от преди това, поне за мен от Зимата на 2006та или края на участието на Левски в ШЛ ! От тогава, Тара взе нещата в свои ръце и резултата е налице ! Гонзо даде много на Левски като играч, като треньор не се справи, а като директор направи добри неща, но направи и грешки ! Нещо което не отчиташ е, че Гонзо в момента е единствения който обича ЛЕВСКИ в това ръководство ! Да, направи грешки - ФАКТ ! Но е важно да се отбележи, че сам, без никакъв опит искаше да помогне на Синия клуб в момент в който нямаше кой друг ! Това му изигра лоша шега, защото той отнася пешкира за сметка на Тара, за което на мен не ми е приятно ! Но сега Гонзо се дръпна настрани, надявам се да остави Костов да работи и ще видим какво ще стане ! В момент, който е труден за любимия клуб, най-малкото от което ЛЕВСКИ се нужда е разделение ! Идеята ми е да се гласува доверие на Костов и момчетата - не на Тара или на Гонзо ! Г. Иванов едни го харесват, други не - ок ! Относно Сектор Б, не си прав, и си далеч от истината, но това е твоето мнение и няма смисъл да спорим ! Нито съм човек на Владимиров, нито нищо - обичам Левски и си подкрепям отбора и в добро, и в лошо ! Пак казвам, говорете с/у Гонзо, но не го обиждайте ! Също така, основния цирей за Левски е Батков ! Това е моето мнение, но държавата и времето в което живеем ни дават хора като Тара - но едно е сигурно, той няма да е вечен - ЛЕВСКИ е вечният ! Надявам се, поне си ме разбрал ;)
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 ное 2011 17:40

И моето мнение за мача
Пламен Илиев- момчето отновополучи гол,разбира се няма вина за него,но се наблюдава застой в развитието.
Мюлдер стабилен както обикновенно,включваше се и на пред;И.Иванов-нормално спаднала му е формата а и самочувствие е изгубил,поради упражненият му терор в последните месеци;Милиев-слаб,добре,че и нападението на Берое беше слабо ;Старокин- този няма какво да се коментира,него и конус на тренировка го развинтва .
Гаджев както винаги борбен,класа си е ;Грийн- загубил е също доста от времето прекарано като защитник,при правилна подготовка зимата,на пролет отново ще ни радва;Тасевски даже на моменти бягаше което не се случва често,само комплименти за него.
Йовов вкара два гола,но наистина е с бързината на бабичка,срещу сериозен отбор няма шанс;Младенов- отличен мач направи;Цветков- това не е неговият пост,но това е последствие от ''работата'' на ''директора'' Георги Иванов.
Резервите- Видович игра малко ,но още миналият път написах в сравнение със Старокин е като Марадона;Т.Христов и Димов през малкото време което играха не показаха нищо.
Като цяло не ми хареса в мача сменената схема,която ми е прекалено защитна като добавим и това,че играхме без нападател и с Йовов крило.Предвид треперенето с което взехме мача,съм сигурен в момента срещу сериозен отбор ни чака загуба при такъв състав,при това грозна,поради липса на каквато и да е атракция в играта ни.Това разбира се е очаквано и треньорът няма вина.Той в момента работи с материал оставен му и ''трениран'' от ГИ,което си е достатъчна предпоставка за провал.Николай Костов е истински герой само за това,че се е съгласил да работи в този Левски,ако положително го промени можем и магьосник да го наречем.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 17:42

Да, аз Георги Иванов няма как да псувам или плюя, защото ми е донесъл много радост!
=======================================================================================
Ето го показателното за сектор Б . Та нали тара е разчитал на това докато е организирвал "казанската афера" , та нали за това тара държи некадърника толкова дълго време и не го маха , та нали затва тара си прави каквото си иска с Левски и винаги остава ненаказан .
Това е овчедушие г-да форумци . Погледнете го тоя , утре тара и го*ньо пак ще реанимират панчаревци , а тоя тука пак ще пише -" Да, аз Георги Иванов няма как да псувам или плюя, защото ми е донесъл много радост!" и след това ще обяснява какъв левскар е .
Друг е момента , че го*ньо с цялата си простотия пропусна шанса да си тръгне сам преди хората да почнат да го обиждат. Чакахме , чакахме да си тръгне сам , е няма братче , седи си и тва е .То не стига че некадърно , ами и нагло .Как да не му тегли една майна човек .

Върни се в “Архив”