Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2011 09:19

ALEX_D_GREAT написа:
vaskonti написа:Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии.

Искам да те предупредя да не си пускаш детето и на детска градина, че ако знаеш пък там какви ги учат от другите деца....след това пък си представям какво трябва да му обясняваш в училището, а накрая като излезне и в реалния живот - горкото дете. :o

Чудя ви се и ви се мая на лицемерието ! Кажете си - не ми се ходи на мач, нямам пари, не ми е интересно или каквото и да е. Какво намесвате децата и "лошите ултраси", дето псуват и се бият и казват думата с три букви!?

п.п.

Забравих да ти кажа - ЗАБРАНИ ДОСТЪПА НА ДЕТЕТО СИ ДО ШИБАНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР И ИНТЕРНЕТ, ако искаш да го спасиш от покварата на модерния свят. Защото, колега, съгласи се, че разврата, куровете, курвите, побоищата и кървищата са на един клик разстояние !!!

Да разбирам ли, че при това положение ти и твоите другарчета имате акъл на 4-5 годишни деца, щом се държите по тоя начин?
Ти ако искаш си възпитавай твоите деца с псувни, малоумни лозунги и пиянски побоища. Така де, нали искаш да ги подготвиш за "реалния" живот? Очевидно обаче това е твоят реален живот.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 ное 2011 11:18

kartago написа:Понеже бях на мач и се намръзнахме с едни приятели, чак сега виждам какво се е писало по темата! Бреееех, Димчо, ти си забелязал правописна грешка ли?! Я си прочети мненията ( своите ), а си студент! Господ да пази България от такива като тебе "студенти", които така и не са научили българският език! Аз продължавам да съм ... и упорит и настоявам да ми се разясни какво означава думата "деградант"! Дентист знам какво е, но това ще да е нещо ново за мен! Естествено ме разсмива как си даваш привилегията кому да разрешаваш да пише в твоя тема! (браво на Кашчей, че се включи) ... толкова си жалък, че даже не си и смешен!

Ти ли ми говориш за правопис, че си позволяваш и да ми обясняваш!! Я се виж!!

които така и не са научили българският език

С моите МАЛКИ знания все съм научил, че трябва да е българскиЯ език, а не пълен член!!! :o :o :o :o
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2011 11:56

kartago написа:
cska_90 написа:
lisynger написа:За последно бях в Г на мача с Левски тогава се отвратих как за един мач може да збием помежду поне 4-5 пъти,вчера бях във В и другите мачове ще съм там.

Аз пък съм отвратен как може да пишеш "збием"- :? :? :?

Понеже бях на мач и се намръзнахме с едни приятели, чак сега виждам какво се е писало по темата! Бреееех, Димчо, ти си забелязал правописна грешка ли?! Я си прочети мненията ( своите ), а си студент! Господ да пази България от такива като тебе "студенти", които така и не са научили българският език! Аз продължавам да съм ... и упорит и настоявам да ми се разясни какво означава думата "деградант"! Дентист знам какво е, но това ще да е нещо ново за мен! Естествено ме разсмива как си даваш привилегията кому да разрешаваш да пише в твоя тема! (браво на Кашчей, че се включи) ... толкова си жалък, че даже не си и смешен!

Според скромните ми познания по българска граматика, това би трябвало да е отглаголно съществително, от глагола "деградирам" :oops: И аз я чувам за първи път, защото обикновено се използва прилагателното "деградирал", но дали са деградирали тези, които не ходят по мачове, за да псуват нон стоп противника и да се бият помежду си, а в почивките и с полицията-това не знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 ное 2011 12:44

Сички баш феньове беа у кръчметата до стадона!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 ное 2011 13:10

Кашчей написа:
kartago написа:
cska_90 написа:
Аз пък съм отвратен как може да пишеш "збием"- :? :? :?

Понеже бях на мач и се намръзнахме с едни приятели, чак сега виждам какво се е писало по темата! Бреееех, Димчо, ти си забелязал правописна грешка ли?! Я си прочети мненията ( своите ), а си студент! Господ да пази България от такива като тебе "студенти", които така и не са научили българският език! Аз продължавам да съм ... и упорит и настоявам да ми се разясни какво означава думата "деградант"! Дентист знам какво е, но това ще да е нещо ново за мен! Естествено ме разсмива как си даваш привилегията кому да разрешаваш да пише в твоя тема! (браво на Кашчей, че се включи) ... толкова си жалък, че даже не си и смешен!

Според скромните ми познания по българска граматика, това би трябвало да е отглаголно съществително, от глагола "деградирам" :oops: И аз я чувам за първи път, защото обикновено се използва прилагателното "деградирал", но дали са деградирали тези, които не ходят по мачове, за да псуват нон стоп противника и да се бият помежду си, а в почивките и с полицията-това не знам.

[offtopic]Деградант, деградист, деградатор... българският е уникален език.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 ное 2011 13:15

Абе това ли е най-важното-някаква си дума!! Първо, не съм си я измислил аз-както виждате въпросните епитети, сред които беше и тази дума са цитати, които съм чувал по наш адрес!!!! ;) ;) Нито съм ги мислил аз-нито нищо!!!!

А и в крайна сметка така и не получих отговор на въпроса си!?
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 ное 2011 14:03

cska_90 написа:Аз пък съм отвратен как може да пишеш "збием"

cska_90 написа:Абе това ли е най-важното-някаква си дума!!

Архивирам темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”