ALEX_D_GREAT написа:vaskonti написа:Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии.
Искам да те предупредя да не си пускаш детето и на детска градина, че ако знаеш пък там какви ги учат от другите деца....след това пък си представям какво трябва да му обясняваш в училището, а накрая като излезне и в реалния живот - горкото дете.![]()
Чудя ви се и ви се мая на лицемерието ! Кажете си - не ми се ходи на мач, нямам пари, не ми е интересно или каквото и да е. Какво намесвате децата и "лошите ултраси", дето псуват и се бият и казват думата с три букви!?
п.п.
Забравих да ти кажа - ЗАБРАНИ ДОСТЪПА НА ДЕТЕТО СИ ДО ШИБАНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР И ИНТЕРНЕТ, ако искаш да го спасиш от покварата на модерния свят. Защото, колега, съгласи се, че разврата, куровете, курвите, побоищата и кървищата са на един клик разстояние !!!
Да разбирам ли, че при това положение ти и твоите другарчета имате акъл на 4-5 годишни деца, щом се държите по тоя начин?
Ти ако искаш си възпитавай твоите деца с псувни, малоумни лозунги и пиянски побоища. Така де, нали искаш да ги подготвиш за "реалния" живот? Очевидно обаче това е твоят реален живот.