Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот bobonikolov » 13 ное 2011 23:38

vaskonti написа:
mironi88 написа:Ето към това трябва да се стремим. Не мисля, че всички в сектора с фенове на Байерн М, Борусия Д и останалите показани в статията долу са с едно мислене, но работят заедно в иметто на обичта към отборите си.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=334520[/offtopic]

Интересно защо феновете на Вердер или Айнтрахт не издигнат плакат с надпис "Толкова ли е трудно да прекосиш ЖП линията"?

Жалкото е, че спорът се свежда до някакви пикливи 5 лева разлика в цената на една екскурзия или 2 лева разлика за една пиратка. Проблемът с липсата на фенове е съвсем друг, като на първо място са собствениците на клубове, както и самото БФС. Рибата се вмирисва от главата. А тия фракции са толкова вглъбени в борбите по между си, че виждат враг във всеки, който не е от тях и има различно мнение.
cska_90 би трябвало да разбере, че никой тук, или въобще фен на ЦСКА не му е враг, а напротив. Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии. Това са реалните неща, които с времето изгониха феновете, а не "студа". Ако щеш го приемай за вярно, но добре да се замислиш преди да реагираш първосигнално.

Напълно съм съгласен.Хората ще се върнат тогава,когато изчезне простотията.Защото ако едни са отишли там да псуват,трошат и бият други са взели със себе си децата си и са излезли за да гледат футбол.Вчера до към 70-тата минута поведевнието на агитката бе много добро.Песни за отбора се пяха и ми хареса,но както винаги има едно НО......Защо в края на мача пак се почна с "да ви е** майката"?Не може ли един мач да има без да се крещят КЗЛ,"Да ви е*а майката" и такива работи?Аз мисля,че може.Докажете го,че е така и посещаемостта ще се увеличи.Изчистете образа,който сте си създали в обществото и всичко ще е ОК.Ако вие престанете с простотиите вярвайте ми феновете на Левски и другите отбори ще ви последват след време.Твърдите,че сте истински фенове-докажете го.Изкарайте един домакински мач без да псувате.Колкото до идващите от провинцията.Не може да се обвиняват хората,че не са дошли защото например на мен едно идване до София ми струва 40 лева и то само пътя.Като включим билети за мача,храна стават много повече.При факта,че в момента съм без работа и нямам източник на доходи тези пари са ми много.Но винаги когато ЦСКА е гостувал наблизо около мястото където живея съм ходил на мачове.Сигурен съм,че и много други хора са като мен.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 23:41

Е кво ти пречи едната псувня-аре стига бе моралисти!!!Дребнави сте!!Ти в живота си не псуваш ли????
А отнсоно децата-еми водете ги във В !!

А на мене колко мислиш, че ми струваха гостуванията в Бургас, СТЗ, Враца и сега Ловеч, плюс домакинство на Стяуа, за което идвах от майната си????? Да не са ми безплатни!!! И въпреки всичко скатавам некви пари!! Принципно не те обвинявям точно затова де!!Ама като не идвате -поне не мрънкайте!
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 14 ное 2011 00:00

Според мен проблема е в слабия футбол, некадърното управление, остарелия стадион и постоянните приказки за уредени мачове.
Тук не става на въпрос само за нас, просто от година на година хората по стадионите намаляват осезаемо.Преди поне за турнирите пълнехме стадионите, а сега дори това не може да направим.
Просто всичко в тази държава отива подяволите и скоро дори 5-10 000 ще ни се струват страшно много.А това за Офанзива и постоянното деление на сектора е тъпо, но не това е основния проблем .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 14 ное 2011 01:46

cska_90 написа:Е кво ти пречи едната псувня-аре стига бе моралисти!!!Дребнави сте!!Ти в живота си не псуваш ли????
А отнсоно децата-еми водете ги във В !!

А на мене колко мислиш, че ми струваха гостуванията в Бургас, СТЗ, Враца и сега Ловеч, плюс домакинство на Стяуа, за което идвах от майната си????? Да не са ми безплатни!!! И въпреки всичко скатавам некви пари!! Принципно не те обвинявям точно затова де!!Ама като не идвате -поне не мрънкайте!

Децата където и да ги водиш все ще чуват простотиите,които се носят от агитката просто защото ги крещите в един глас.Ти когато гледаш мач от английското,испанското,германското или италианското първенство чул ли си някъде да се псуват взимно агитките по стадионите?Аз никъде.И да ти кажа,че никога не псувам хората без причина понеже ме попита дали псувам.Просто не съм конфликтна личност и не изпадам в конфликтни ситуации това е.За това по мое мнение имате 2 възможности-да се държите цивилизовано-без излищно чупене ,без дивотии,без псувни,сигнални ракети на мачовете и т.н.-тогава хората ще започнат да се връщат.Тогава,когато са сигурни,че няма да пострадат от бомба на стадиона,от хвърлено парче бетон или нещо друго.Когато усетят,че могат да са спокойни за себе си и за децата си.Другият начин е да не направите нищо от това.Във вторият случай просто не се чудете,защо ги няма хората.Преди го казах ще го кажа и сега-изчистете имиджа си пред обществото.Радетели сте за нещо ново и искате да докажете,че сте различни от Дучето и поддръжниците му.Ето това е начина-изхвърлете простотията от сектора и всичко ще си дойде на мястото.Пеете много по време на мачовете,за което ви поздравявам,както и когато правите хубави хореографии.Насочете усилията си само в тази насока-подкрепа на отбора,чрез песни и хореография,а не чрез псувни,обиди на футболисти от противников отбор и т.н.БЪДЕТЕ ЕТАЛОН ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ НА СТАДИОНА.И тогава хората ще се върнат бъдете сигурни....А аз ако някога имам възможност ще идвам на повече мачове в столицата.....

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 14 ное 2011 03:09

bobonikolov, запиши си детето на балет и го разнообразявай с оперни постановки !

Ти когато гледаш мач от английското,испанското,германското или италианското първенство чул ли си някъде да се псуват взимно агитките по стадионите?Аз никъде

Извода е, че не разбираш английски, испански, германски и италиански !

Тогава,когато са сигурни,че няма да пострадат от бомба на стадиона,от хвърлено парче бетон или нещо друго.

Много ми е интересно как некой ще хвърли парче бетон от Г и ще те нацели по каската в А.

Преди го казах ще го кажа и сега-изчистете имиджа си пред обществото.

Преди го казах, ще го кажа и сега - запиши детето си на балет, покани миролюба бенатова на вечеря вкъщи на свещи и спуснати щори да не ви надушат наркоманите, лумпените и тия дето викат "Зиг Хал" и обсъждайте правата на малцинствата и ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ - лошите, татуирани канибали от стадионите !

А аз ако някога имам възможност ще идвам на повече мачове в столицата.....

хахахахахахаха - ама трябваше с това да започнеш ! Значи ти до столицата наминаваш на некой мач от евротурнирите, но имаш много пълна картинка в съзнанието си оформена от медиите за това какви сме ние, за какво се борим, какви са ни целите, как хвърляме бомби и бетони....Ей глупав народ бе !
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 14 ное 2011 03:22

slavia_forever написа:Аз толкова години съм на стадиона, основно в неволи на отбора ни, но не помня бой между нас. Жалка картинка. При това за вас това става само в един мач и то срещу вечния ви съперник. Явно е въпрос на цивилизация и липса на воля за такава.

Не - жалка картинка са 23мата останали ЦИВИЛИЗОВАНИ И ВОЛЕВИ фенове агитка на Славия.

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 14 ное 2011 03:25

vaskonti написа:Но няма шанс аз да си доведа детето на мач, където ще трябва да му обяснявам защо пътят до Враца е "труден", ще трябва да му обяснявам защо феновете на отбора се бият по между си, ще трябва да слуша нонстоп песни за к*рове, к*рви, на*уквания и тем подобни простотии.

Искам да те предупредя да не си пускаш детето и на детска градина, че ако знаеш пък там какви ги учат от другите деца....след това пък си представям какво трябва да му обясняваш в училището, а накрая като излезне и в реалния живот - горкото дете. :o

Чудя ви се и ви се мая на лицемерието ! Кажете си - не ми се ходи на мач, нямам пари, не ми е интересно или каквото и да е. Какво намесвате децата и "лошите ултраси", дето псуват и се бият и казват думата с три букви!?

п.п.

Забравих да ти кажа - ЗАБРАНИ ДОСТЪПА НА ДЕТЕТО СИ ДО ШИБАНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР И ИНТЕРНЕТ, ако искаш да го спасиш от покварата на модерния свят. Защото, колега, съгласи се, че разврата, куровете, курвите, побоищата и кървищата са на един клик разстояние !!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 ное 2011 05:50

cska_90 написа:
lisynger написа:За последно бях в Г на мача с Левски тогава се отвратих как за един мач може да збием помежду поне 4-5 пъти,вчера бях във В и другите мачове ще съм там.

Аз пък съм отвратен как може да пишеш "збием"- :? :? :?

Понеже бях на мач и се намръзнахме с едни приятели, чак сега виждам какво се е писало по темата! Бреееех, Димчо, ти си забелязал правописна грешка ли?! Я си прочети мненията ( своите ), а си студент! Господ да пази България от такива като тебе "студенти", които така и не са научили българският език! Аз продължавам да съм ... и упорит и настоявам да ми се разясни какво означава думата "деградант"! Дентист знам какво е, но това ще да е нещо ново за мен! Естествено ме разсмива как си даваш привилегията кому да разрешаваш да пише в твоя тема! (браво на Кашчей, че се включи) ... толкова си жалък, че даже не си и смешен!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 14 ное 2011 07:48

ключ !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2011 08:56

ALEX_D_GREAT написа:
slavia_forever написа:Аз толкова години съм на стадиона, основно в неволи на отбора ни, но не помня бой между нас. Жалка картинка. При това за вас това става само в един мач и то срещу вечния ви съперник. Явно е въпрос на цивилизация и липса на воля за такава.

Не - жалка картинка са 23мата останали ЦИВИЛИЗОВАНИ И ВОЛЕВИ фенове агитка на Славия.

Върло съм любопитен вие колко ще сте, ако сте на мястото на Славия, не дай си Боже на мястото на "Ботев"Пд.Сега, когато побеждавате не можете да си напълните стадиона (то кой ли може), но иначе сте страшно много, София и България направо преливат от цесекари.Какво ли ще е, ако не 3, а повече 20 години нямате нищо спечелено или отборът ви бъде изваден от А група :roll:
Като нямате какво друго да противопоставите на този, който ви каже истината, веднага започвате с това колко били феновете на този отбор!А вие, като сте стотици хиляди само в София, защо не можете да напълните стадион, в центъра на София, в почивен ден, по светло?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”