Ботев-Сливен 1:0 (FT) Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ботев-Сливен.Всички на Колежа и мощна подкрепа!

Мнениеот rump_shaker » 13 ное 2011 22:18

slash1912 написа:Най-накрая Радуканов ги е научил как се изпълняват корнери-резултата се видя.
[offtopic]Някой чу ли песента на Челси? :lol:[/offtopic]

Тошко Неделев е причината за хубавите корнери. Естествено Радуканов му е дал свободата сам да решава как да го изпълни. А той знаейки че може да фалцира супер много топката видяхме какво правеше. От 7-8 корнера вратяря упся да е хване само 1-2 пъти. Всичко друго водеше до смут в Сливен а и гола падна след корнер и повторно центриране.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 13 ное 2011 23:07

Обаче пак сме доста яволи пред гола.Дано скоро се научат как се "шутира", че......

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 14 ное 2011 07:28

И за финал - доколко сериозни са инвестициите ви в ПФК „Ботев“ (Пловдив)?
- Не ме разбирайте погрешно – не съм човек, който хвърля пари на вятъра за удоволствие. Безвъзмездните дарения се наричат благотворителност и също ги подкрепям, но футболът е друга тема. Не можах да приема, че един от най-славните отбори у нас като ПФК „Ботев“ (Пловдив) с такава вярна публика може да тъне във „В“ група. Естествено, много трудно е да се тръгне от такава ниска база. Но аз съм свикнал да правя от нищо нещо. Амбициите ни са да се изгради клуб на професионална основа и да се заложи предимно на традициите на собствената школа. Целта ни е „Ботев“ не само да влезе в „А“ група, но и да играе решаваща роля в първенството.

- Вярно ли е, че ще инвестирате 20 млн. лв. в стадион?
- Не знам как точно ги изчислиха 20 млн. При всички случаи стадионът се нуждае от сериозна реконструкция. Ще направим ремонт и на една тренировъчна база, близо до Пловдив, където смятаме да поддържаме детско-юношеската школа. Така че, как и колко пари ще са необходими не съм си правил сметка. Във времето сумата може да набъбне до 20 млн. лв., но не бих се ангажирал с конкретна дата за това.

Интервю на Цветан Василев във вестник Класа

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 ное 2011 15:04

vranchevi написа:И за финал - доколко сериозни са инвестициите ви в ПФК „Ботев“ (Пловдив)?
- Не ме разбирайте погрешно – не съм човек, който хвърля пари на вятъра за удоволствие. Безвъзмездните дарения се наричат благотворителност и също ги подкрепям, но футболът е друга тема. Не можах да приема, че един от най-славните отбори у нас като ПФК „Ботев“ (Пловдив) с такава вярна публика може да тъне във „В“ група. Естествено, много трудно е да се тръгне от такава ниска база. Но аз съм свикнал да правя от нищо нещо. Амбициите ни са да се изгради клуб на професионална основа и да се заложи предимно на традициите на собствената школа. Целта ни е „Ботев“ не само да влезе в „А“ група, но и да играе решаваща роля в първенството.

- Вярно ли е, че ще инвестирате 20 млн. лв. в стадион?
- Не знам как точно ги изчислиха 20 млн. При всички случаи стадионът се нуждае от сериозна реконструкция. Ще направим ремонт и на една тренировъчна база, близо до Пловдив, където смятаме да поддържаме детско-юношеската школа. Така че, как и колко пари ще са необходими не съм си правил сметка. Във времето сумата може да набъбне до 20 млн. лв., но не бих се ангажирал с конкретна дата за това.

Интервю на Цветан Василев във вестник Класа

Ето така трябва да говори един собственик, без излишни изхвърляния, като някои други!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 ное 2011 17:26

Уникална трибуна Изток! Мисля, че независимо от играта и резултатите отборът трябва да се подкрепя по този начин. Иначе определено се видя живец в играта на отбора, но определено ще трябват класни попълнения през зимата. Направи ми впечатление и как се хвърли в мача отбора на Сливен - според мен трети отбори са стимулирали противника и хубавото бе, че въпреки това момчетата не се пречупиха и играха на максимума.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 ное 2011 18:59

T&T написа:Уникална трибуна Изток! Мисля, че независимо от играта и резултатите отборът трябва да се подкрепя по този начин. Иначе определено се видя живец в играта на отбора, но определено ще трябват класни попълнения през зимата. Направи ми впечатление и как се хвърли в мача отбора на Сливен - според мен трети отбори са стимулирали противника и хубавото бе, че въпреки това момчетата не се пречупиха и играха на максимума.

Наистина този пъд подкрепата беше много добра. Особено от ТИ браво! Седях на западната и там ми направи впечетление че ги нямаше обикновенните мрънкания и псувания по адрес на играчите ни което най-сетне ме зарадва. Беше ми писнало да слушам глупаци дето само псуват по играчите безпричинно. А иначе Сливен за мен се хвърлиха здраво заради тях си. Нека поне веднъж да приемем че играчите могат да се хвърлят здраво в мач просто защото им се играе футбол. В момента ситуацията в България е такава, че надали има кой да даде пари за чужда стимулация. На всичкото отгоре няма ясен претендент който да е декларирал промоция. На фона на всичкото това дали някой е стимулирал?

Интересното е че финансовата криза се отрази благотворно на футбола ни. Усетиха се мамините синчета (футболистите) че вече няма да им се плащат солидни премии при победи и взеха че се сетиха, че са преди всичко футболисти и взеха да играят. Наблюдавах не малко български мачове този сезон и ако не в качество на играта то поне има доста голяма промяна в хъса на футболистите а и мачовете в А група станаха доста непридвидими. Естествено сега ще има някой да ме обори, че са непредвидими заради тотото. Както и да е много се отклоних :Д
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”