ДНЕС СЛЕД 1001 ЯЛОВИ МИНУТИ ИГРА, ОТ НАЧАЛОТО НА ПЪРВЕНСТВОТО, МОЯТ ФУТБОЛЕН БОГ ОТБЕЛЯЗА СЛЕД РИКОШЕТ ОТ СКЪПОЦЕННОТО МУ ТЯЛОТО.
ПОКЛОН ПРЕД ДОНЧО, ТОЗ ФУТБОЛЕН ТИТАН-НЕЗЕМЕН!!!
МЕРСИ ДОНЧО, ЧЕ ТЕ ИМА.
МАЙСТОРЕ, ВЕЛИК СИ!!!
Раб твой: greenpeak
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
реших до го споделя тук - вчера на стадиона публиката ни беше твърде твърде малко ... колко да сме били - 2000? мача беше важен (то едва ли има други за феновете), времето перфектно, часа - подходящ, ...
другия проблем - хубаво, ще ни построят 18000 стадион. ще доведа още хора, при положение, че условията са по-добри. и какво ще чуят? песни за пи.ки, ху.йове, ши.ане, е.ане, гъ.ове, ... и ако съвпадне с поредния слаб съдия и груб отбор - едва ли ше дойдат втори път на мач ... а аз съм убеден, че пълните стадиони допринасят за това - играчите да дават най-доброто от себе си!!!
другия проблем - хубаво, ще ни построят 18000 стадион. ще доведа още хора, при положение, че условията са по-добри. и какво ще чуят? песни за пи.ки, ху.йове, ши.ане, е.ане, гъ.ове, ... и ако съвпадне с поредния слаб съдия и груб отбор - едва ли ше дойдат втори път на мач ... а аз съм убеден, че пълните стадиони допринасят за това - играчите да дават най-доброто от себе си!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:реших до го споделя тук - вчера на стадиона публиката ни беше твърде твърде малко ... колко да сме били - 2000? мача беше важен (то едва ли има други за феновете), времето перфектно, часа - подходящ, ...
+100000
И на мен ми направи впечатление слабото присъствие.Някъде четох,че имало 3000 души,но се съмнявам.С Левски ни беше последния мач в който публиката бяхме на ниво.Нямам в предвид само присъствие а и подкрепа.Ние сме факторът,който мотивира отборът,незвисимо в колко труден и тежък момент се намира.
"Треньорът на Светкавица Никола Спасов заяви ..."
е те това съм го пропуснал кога е станало ... като дойде на Тича ще е шоу
е те това съм го пропуснал кога е станало ... като дойде на Тича ще е шоу
-
Гочето1913
Колкото фенове сме тука - толкова виждания ще има за любимия ни отбор, това е нормално.
Но не е нормално, в ПОВЕЧЕТО изиграни мачове до момента, да НЯМАМЕ отбелязан гол!!! Нека да правим ревенства - ама да са 2:2 или 3:3, нека да падаме с малко - ама да е с по 2:3 или 3:5.
Генов не е лош треньор, но КатенаЧечо-то му почва да не ми харесва!!! За пореден път цитирам определението "Футболът е проста игра - трябва да ВКАРАШ един гол повече от противника". Не мисля, че головата ни немощ се дължи само на "материала" както беше се изказал тренера ни наскоро ... а кредита ми на доверие изтича в края на полусезона ...
Но не е нормално, в ПОВЕЧЕТО изиграни мачове до момента, да НЯМАМЕ отбелязан гол!!! Нека да правим ревенства - ама да са 2:2 или 3:3, нека да падаме с малко - ама да е с по 2:3 или 3:5.
Генов не е лош треньор, но КатенаЧечо-то му почва да не ми харесва!!! За пореден път цитирам определението "Футболът е проста игра - трябва да ВКАРАШ един гол повече от противника". Не мисля, че головата ни немощ се дължи само на "материала" както беше се изказал тренера ни наскоро ... а кредита ми на доверие изтича в края на полусезона ...
-
ShooterMan
- Контакти:
НЕ на такива голови равенства от по 2:2 и 3:3!ДА на тази защита пуснала само 6 гола!Това е козът в Европа.Хич не се залъгвай,че ако пускаме тука по 2-3 гола там имаме някакви шансове за каквото и да било!Срещу Щутгарт и ПСВ,Сампдория бяхме на прага на чудото защото играхме уникално катеначо и благодарение на желязната защита и вратар издържахме и отпадахме с малшанс!Един отбор има ли силна защита може всичко,може дори да спечели тогава когато не заслужава.Други начини трябва да се търсят за подобряване на нападението.То начина е един - привличане на КЛАСНИ изпълнители на позициите - ляво крило,дясно крило и плеймйекър ни трябват,това е,3-ма човека ни делят от това да сме мачкащ отбор
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
14 Ноември 2008
- Контакти:
Честит ви 14 ноември 1,2.3.4.5-0.Наздраве моряци!
-
ShooterMan
- Контакти:
Както ми каза един спартаклия - с този мач и този резултат Черно Море закри Спартак
.От 14.11 само надолу,изпаднаха пролетта,следващия сезон изпаднаха и от Б група и се закриха.Не можаха да преживеят този исторически плесник,който им зашлевихме 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:НЕ на такива голови равенства от по 2:2 и 3:3!ДА на тази защита пуснала само 6 гола!Това е козът в Европа.Хич не се залъгвай,че ако пускаме тука по 2-3 гола там имаме някакви шансове за каквото и да било!Срещу Щутгарт и ПСВ,Сампдория бяхме на прага на чудото защото играхме уникално катеначо и благодарение на желязната защита и вратар издържахме и отпадахме с малшанс!Един отбор има ли силна защита може всичко,може дори да спечели тогава когато не заслужава.Други начини трябва да се търсят за подобряване на нападението.То начина е един - привличане на КЛАСНИ изпълнители на позициите - ляво крило,дясно крило и плеймйекър ни трябват,това е,3-ма човека ни делят от това да сме мачкащ отбор
Аз говоря за родната А група и уникалното катеначо срещу Локотата, Лудогорец и Видима ... в Европа се стига след като се премине през Локотата, Видима, Монтана, ... Мисля, че в момента играта ни в защитата е по-слаба от отборите с Танко, Наката, Димов, Периш, Кривия, ДаниГ - просто нивото на българския футбол е паднало драстично и за това получаваме пак малко голове
За градивните позиции - спор няма!