Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: „НИЕ БЯХМЕ (В) СЕКТОР Б!”

Мнениеот damageplan » 10 ное 2011 19:06

Avanti_Ragazzi написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oPgP3UL3a30[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ztobs207mQ&feature=related[/youtube]

Ето истината Сектор-Б 1984 година!!! Само като видите разликата между Б сектор и Г сектор и спора приключва.Ако може изобщо да има спор по-тази тема,коя агитка е по-стара!!! :lol: :lol: :lol:

Моята зебра си закупих точно на този мач,още го пазя този шал. :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 10 ное 2011 19:51

venomcho написа:
pe4kata написа: Трето,аз лично не отричам успехите Ви на местно ниво,колкото до Европа...Ти ще кажеш!

[offtopic]Искаш ли аз да ти кажа, само че няма да ти хареса отговора, но все пак ще те образовам, та другия път да си държиш устичката добре затворена, Ломски :?:

Двата отбора имат АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ върхови постижения в Европа, а именно : четвъртфинал в европейски клубен турнир, само че единият отбор не стига, че го постига доста преди другия, ами е и ПЪРВИЯТ български с такова класиране изобщо :!:

Я сега самичък се сети кой кой е и за кой е по-срамно или пък по-престижно да е НАРАВНО с другия, като гледаме "самочувствието" и т.н....

П.С. извинявам се отклонението, иначе инициативата ви е похвална, дори не е лошо и ние да я "копираме" (както е модерно да се казва), все пак не са много отборите в БГ, които имат материал по темата и то за цяла книга[/offtopic]

Защо да не ми хареса отговора ти?Според мен водим нормална дискусия,колкото до образоването....човек се образова цял живот и аз не съм изключение, Пловдивски. За четвъртфиналите-ок. съгласен съм с теб,но от тук натам?Като казвам успехи нямам в предвид само върхови постижения.....Какво НАРАВНО ми пишеш при положение че Ботев не е играл в ЕКТ от.....кога?Знаеш ли?За 100 години имате малко повече мачове в Европа,отколкото Левски само за сезон 2005-2006 г.Я сега помисли не е ли малко тъпо от твоя страна да слагаш под "един знаменател" Левски в Европа и Ботев?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 ное 2011 20:41

pe4kata написа:Защо да не ми хареса отговора ти?Според мен водим нормална дискусия,колкото до образоването....човек се образова цял живот и аз не съм изключение, Пловдивски. За четвъртфиналите-ок. съгласен съм с теб,но от тук натам?Като казвам успехи нямам в предвид само върхови постижения.....Какво НАРАВНО ми пишеш при положение че Ботев не е играл в ЕКТ от.....кога?Знаеш ли?За 100 години имате малко повече мачове в Европа,отколкото Левски само за сезон 2005-2006 г.Я сега помисли не е ли малко тъпо от твоя страна да слагаш под "един знаменател" Левски в Европа и Ботев?

[offtopic]Няма как да е нормална дискусията, щом ми се пънеш с количество пред качество :shock:
Ами те Розенборг имат повече участия в ШЛ от почти всички европейски грандове например, е и :?:[/offtopic]

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 10 ное 2011 21:53

venomcho написа:
pe4kata написа:Защо да не ми хареса отговора ти?Според мен водим нормална дискусия,колкото до образоването....човек се образова цял живот и аз не съм изключение, Пловдивски. За четвъртфиналите-ок. съгласен съм с теб,но от тук натам?Като казвам успехи нямам в предвид само върхови постижения.....Какво НАРАВНО ми пишеш при положение че Ботев не е играл в ЕКТ от.....кога?Знаеш ли?За 100 години имате малко повече мачове в Европа,отколкото Левски само за сезон 2005-2006 г.Я сега помисли не е ли малко тъпо от твоя страна да слагаш под "един знаменател" Левски в Европа и Ботев?

[offtopic]Няма как да е нормална дискусията, щом ми се пънеш с количество пред качество :shock:
Ами те Розенборг имат повече участия в ШЛ от почти всички европейски грандове например, е и :?:[/offtopic]

Хаха-ок.Нямам намерение да продължавам този спор/дискусия,след като ми се пънеш с качество пред количество... ;) В крайна сметка Вие сте изиграли колко мача?3 или 4?И вече сте на четвъртфинал....нали!Предполагам че си интелигентен човек и правиш разлика между 4 и 14..... Забелязваш ли че не обелвам и дума за отборите с които сте играли тогава?За какво качество говорим?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 ное 2011 23:49

pe4kata написа: В крайна сметка Вие сте изиграли колко мача?3 или 4?И вече сте на четвъртфинал....нали!Предполагам че си интелигентен човек и правиш разлика между 4 и 14..... Забелязваш ли че не обелвам и дума за отборите с които сте играли тогава?За какво качество говорим?

[offtopic]хах с аргументите, дето им излизате на ЦСКА сега срещу нас ли ги обърна?
и аз да те питам тогава като тях: а вие защо не сте били, нали имате милиарди осигурени от партията участия всяка година :?:
а ако искаш да си говорим за това кой с какви отбори е играл и победил, точно ВЪПРЕКИ малкото си участия - е тука ще станеш сериозно посрамен ;)

П.С. усещам намеса на чичо Гугъл след лекото затапване - няма лошо, както каза да се образоваш, а ако продължим ще ти се наложи и още 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 11 ное 2011 00:47

venomcho написа:
pe4kata написа: В крайна сметка Вие сте изиграли колко мача?3 или 4?И вече сте на четвъртфинал....нали!Предполагам че си интелигентен човек и правиш разлика между 4 и 14..... Забелязваш ли че не обелвам и дума за отборите с които сте играли тогава?За какво качество говорим?

[offtopic]хах с аргументите, дето им излизате на ЦСКА сега срещу нас ли ги обърна?
и аз да те питам тогава като тях: а вие защо не сте били, нали имате милиарди осигурени от партията участия всяка година :?:
а ако искаш да си говорим за това кой с какви отбори е играл и победил, точно ВЪПРЕКИ малкото си участия - е тука ще станеш сериозно посрамен ;)

П.С. усещам намеса на чичо Гугъл след лекото затапване - няма лошо, както каза да се образоваш, а ако продължим ще ти се наложи и още 8-)[/offtopic]

Виж,така може да изкараме до Коледа...Не обръщам нищо срещу никой и не се заяждам,ти тръгна да ме образоваш....Темата е друга все пак. П.С.Няма какво да продължаваме и няма за какво да остана посрамен.Тъпо е да сравняваш участията на Левски и Ботев в ЕКТ.Пожелавам Ви скорошно завръщане в "елита" на България.Мястото Ви е там,за разлика от някои други отбори,на които не искам да споменавам имената.....Успех!!!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 11 ное 2011 01:22

pe4kata написа:

Виж,така може да изкараме до Коледа...Не обръщам нищо срещу никой и не се заяждам,ти тръгна да ме образоваш....Темата е друга все пак. П.С.Няма какво да продължаваме и няма за какво да остана посрамен.Тъпо е да сравняваш участията на Левски и Ботев в ЕКТ.Пожелавам Ви скорошно завръщане в "елита" на България.Мястото Ви е там,за разлика от някои други отбори,на които не искам да споменавам имената.....Успех!!![/quote]

[offtopic]Ок мерси, аз също не исках да разваляме темата - както по-рано споменах даже ми допада идеята. Предполагам модовете ще ни зачистят постовете и без да ги моля 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 ное 2011 00:47

Коя агитка преди 10-и ноември правеше манифестаций от по 10-ина хиляди души по софийските улици и булеварди и скандираше - ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ, въпреки милиционерските палки и ритници и арести и това го правеше спонтанно, тогава нямаше фенклубове, които да ги организират и да се уговарят с полицията - тогава милиция да ги ескортира и пази от противниковата агитка, за да могат спокойно да викат k... за Левски!?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 15 ное 2011 16:22

ultrastyle написа:Излезна от печат новата книга "Ние бяхме (в) Сектор Б!".Уникалното издание ,единствено за момента в България ,описва над тридесет годишната история на фенския сектор на Левски София през погледа на двама от най-дейните участници в нея.Книгата ще бъде пусната в продажба в края на месеца и ще може да бъде закупена единствено в магазини "ULTRA BLUE" или онлайн.
http://ultras.bg/5766/%E2%80%9ENIE-BIaH ... 80%9D.html

Привет, книгата не е излязла от печат, а влезе за печат и то вчера, 14.11 (понеделник). Имаме уверението на печатницата, че в края на месеца ще излезе от печат и ще я пуснем за продажба онлайн на http://www.ultrasbooks.com, където ще се активира формата за поръчка и единствено в магазини Ultra Blue. 376 страници, вкл.13 снимки и изрезки от вестници от 80-те и 90-те, формат А5. След предпечата можем смело да заявим, че ще се получи добър продукт не само откъм съдържание, но и откъм форма и външен вид. Желанието ни бе това да не бъде просто едно книжле, а един сувенир, едно произведение на изкуството, което човек с гордост да държи на рафта и да го показва на поколенията.
Относно критиките мисля, че е малко рано, тя рибата още в морето, пък някои препържиха олиото :mrgreen:
Освен това подобно начинание се осъществява за ПРЪВ път в България! И е ФАКТ, че първата подобна книга на пазара е за агитката на ЛЕВСКИ и се пише и издава от ЛЕВСКАРИ. А когато фактите говорят - шшшшшшт! :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 ное 2011 11:29

ultrasbooks.com написа:Привет, книгата не е излязла от печат, а влезе за печат и то вчера, 14.11 (понеделник). Имаме уверението на печатницата, че в края на месеца ще излезе от печат и ще я пуснем за продажба онлайн на http://www.ultrasbooks.com, където ще се активира формата за поръчка и единствено в магазини Ultra Blue. 376 страници, вкл.13 снимки и изрезки от вестници от 80-те и 90-те, формат А5. След предпечата можем смело да заявим, че ще се получи добър продукт не само откъм съдържание, но и откъм форма и външен вид. Желанието ни бе това да не бъде просто едно книжле, а един сувенир, едно произведение на изкуството, което човек с гордост да държи на рафта и да го показва на поколенията.
Относно критиките мисля, че е малко рано, тя рибата още в морето, пък някои препържиха олиото :mrgreen:
Освен това подобно начинание се осъществява за ПРЪВ път в България! И е ФАКТ, че първата подобна книга на пазара е за агитката на ЛЕВСКИ и се пише и издава от ЛЕВСКАРИ. А когато фактите говорят - шшшшшшт! :lol:

Тази книга се поставя до "ЛЕВСКИ - Историята на Любимия клуб" ! Факта, че ВЕЧЕ бърка по дупките на едни :mrgreen: а други я чакаме с нетърпение, говори много...Огромен поклон за идеята :!:
Изображение

Върни се в “Левски”