13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Мнениеот zlobul » 13 ное 2011 20:58

Като изключим дребните заяждания и егоцентризма(както спомена сантилиана) на феновете , които все още вярват на "някои" хора , мисля , че днес изиграхме едно , не лошо първо полувреме в което проявихме желание за игра . Второто си беше "гонзово" , бавно и мудно кюскане на топката и нищо друго .
Та да обобщим . Положителните неща на този мач са следните (според мен ) :
1- едно полувреме се опитвахме да играем бързо (първото полувреме ) , докато второто се видя че само с желание не става ,иска се и умения
2-Костов е на път да върне Младенов и Иванов , към футбола
3-победа и 3 -точки и оставане в играта за титлата .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2011 20:58

turbogena написа:Черноморец и Лудогорец завършиха наравно ,което е много добре! :) Сега разликата с първият е 5 точки. При условие ,че в следващите кръгове ще се срещат помежду си конкурентите ,шансовете ни са добри :)

Изобщо мислите ли,че заслужавате титлата,при положение,че загубихте мачовете си с трите отбора пред вас?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 ное 2011 20:59

Пак ли, бе, пак ли мачът е уговорен ? То според вас ако Левски не уговаря мачове ще изпадне.
А не мислите ли, че една пернишка фирма е казала на един пернишки отбор да не се напъва срещу ЦСКА ?

За малкото дни, в които Костов е треньор се вижда положителна промяна в играта.
Последна промяна от LaRgO на 13 ное 2011 21:02, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2011 20:59

mistreated написа:С този отбор не виждам как ще спечелите срещу пряк съперник.

Този отбор разполага с най-добрите играчи в България ...
С поне класа над всички останали.
Говорили сме с теб по този въпрос ...
Знам, че се съмняваш и не вярваш в това, което пиша, но само след около 3 месеца ще имаш възможност да се убедиш в думите ми ... ;)

И този отбор, не само, че ще спечели ВСИЧКИ мачове срещу преките конкуренти, но вероятно ще го направи убедително.

Разбира се, горенаписаното важи, само ако не стане някоя разпродажба през паузата на най-добрите играчи в отбора !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 13 ное 2011 21:01, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2011 21:00

delqnski47 написа:Изобщо мислите ли,че заслужавате титлата,при положение,че загубихте мачовете си с трите отбора пред вас?

Да, категорично Левски ще си заслужи титлата :!:
След подобаващ бой, над всички кокуренти през пролетта ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 13 ное 2011 21:01

delqnski47 написа:
turbogena написа:Черноморец и Лудогорец завършиха наравно ,което е много добре! :) Сега разликата с първият е 5 точки. При условие ,че в следващите кръгове ще се срещат помежду си конкурентите ,шансовете ни са добри :)

Изобщо мислите ли,че заслужавате титлата,при положение,че загубихте мачовете си с трите отбора пред вас?

Само мога да ти кажа ,че най-заслужил е този който има най-много точки ,а това ще се види в края на сезона.... сега всеки може да си приказва каквото си иска ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hernan_Crespo
Контакти:

Мнениеот Hernan_Crespo » 13 ное 2011 21:05

Lubomirov написа:За първи път от много време насам отбора изглеждаше добре подреден.В защита обаче сме пълна дупка. Освен Илиев и Мюлдер останалите нямат място и на резервната скамейка.
Дано този треньор остане повече време на "Герена" , явно има виждане за това как трябва да изглежда отбора или ГИ толкова е занижил стандарта при нас , че вече съм забравил как трябва да стоим на терена.
Дано зимата Батков или този , който дава парите да отпусне нещо за селекция на Костов защото с отбора който Гонзо "изгради" нямаме място в Европа независимо дали сме шампиони или не.

+1 Отзад сме много зле ... :(

П.п. Гледам, нек'ъв чорбалан лазил по форума по време на мача. Явно ги яде, че четирите "шпалира" от техния мач станаха видни и по ТВ ... Титаните май обичат да залагат на голове ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2011 21:06

Blue Mind написа:
delqnski47 написа:

Само мога да ти кажа ,че най-заслужил е този който има най-много точки ,а това ще се види в края на сезона.... сега всеки може да си приказва каквото си иска ;)

Така си е!Все пак аз обсъждам момента и миналото,а бъдещето не се знае какво ще стане!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 ное 2011 21:08

Според мен до края на полусезона челото още повече ще се уплътни. Като първите 5 отбора според мен ще се съберат в 3-4 точки. Което значи почти равни позиции за всички отбори. Като всеки отбор ще си има своите шансове.
До този момент трябва да си признаем ,че Левски играе най-лошо до този момент. Надявам се с Николай Костов това да се промени. Големия плюс за Левски е че е с относително най-лека програма - всички тежки гостувания с изключение на това в Ловеч вече са зад гърба ни. И реално погледнато във всички останали мачове до края на шампионата с изключение на 2 мача - с ЦСКА и с Литекс , Левски излиза като фаворит . Моите уважения към много добре играещите отбори на Черноморец и Лудогорец ,но на Герена Левски много рядко не взема победата срещу провинциален отбор особено ако мача е с пряко отношение към титлата.
Но за мен най-важните неща за Левски ще се случат извън стадиона. Има всички индикации ,че скоро Левски ще има нов собственик, което значи и свежи пари и най-вероятно и конкурентите ще бъдат блокирани на "тихия фронт". Нека не забравяме че миналата година Левски загуби титлата не на терена , а на "тихия фронт" където един друг клуб беше тръгнал на кръстоносен поход за титлата. При все още "евентуалните нови собственици" - просто няма да стане.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 ное 2011 21:16

delqnski47 значи като не си оракул и след като са минали само половината мачове как констатираш ,че не заслужаваме титлата ;)

Върни се в “Архив”