Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 18:15

cska_90 написа:Така е да-ама как да им го обясниш-виж кви дебилизми се ръсят тука???
А Дучето-да дал е -но колкото е дал -два пъти повече е зел!!! А иначе за Офанзива-еми чакайте де-тях ги има от 6 месеца-кво искате и за тия 6 месеца се нпарви колкото за 2 години!!!

-Досега имаше ли УЛТРАС артикули за хората извън фракциите??
-Имаше ли списание за Северната трибуна??

Чакам отговори?

Искам и аз един отговор? Какво е 2-пъти повече е взел Дучето???

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:16

luddeN написа:
ALEX_D_GREAT написа:
luddeN написа:С офанзива нещата са много по-зле !!! Справка мача с Левски :(

Приятел, изобщо не си запознат. Най-жалкият сектор Г който съм виждал беше дело на разпяването, хореографията и ръководството на Дучето и Главата. Стига сте си вадели аргументи от гъза, за плюете по Офанзива. И да ви харесва и да не ви харесва - това е истинският сектор Г, истинската, а не платена любов на дуче и ко към отбора !

Всеки си има право на мнение ! Дучето е направил доста повече от всички за ЦСКА и за феновете ! Офанзива са далеч,далеч зад него !

Всичко, което си виждал през последните 10 години като агитка и песни в сектор Г е било замислено и осъществено от групите, които сега са заедно в Офанзива. Дучето е направил - да . Топил е наши момчета пред полицаите. Пожелавал е смърт на някои от тях. И през това време е материализирал любовта към отбора във финикийски знаци. Офанзива са USF, 14, OB + много други фенове от ядрото на сектор Г - айде сега пак си помисли кой е далеч, далеч зад кой !
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:20

Teo написа:
cska_90 написа:Така е да-ама как да им го обясниш-виж кви дебилизми се ръсят тука???
А Дучето-да дал е -но колкото е дал -два пъти повече е зел!!! А иначе за Офанзива-еми чакайте де-тях ги има от 6 месеца-кво искате и за тия 6 месеца се нпарви колкото за 2 години!!!

-Досега имаше ли УЛТРАС артикули за хората извън фракциите??
-Имаше ли списание за Северната трибуна??

Чакам отговори?

Искам и аз един отговор? Какво е 2-пъти повече е взел Дучето???

Алекс ме изпревари и ти отговори!!
Да не говорим за завишените цени за ексурзии. Защо когато я нямаше Офанзива екскурзията до Бургас беше 25 лв, а тая година 11 + билет за мача??? :lol: :lol:
Колко хора спряха да идват заради него???
И ако си мисли,че той правеше хореотата-си много в заблуда!!Парвеха ги тия дето сега са част от Офанзива!! Видяха се неговите велики хореота на последните два мача с Левски-пълен срам!!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 18:23, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:21

Fuzzman написа: А сега оставам с впечатление, че към момента в сектор Г има мащабен проблем свързан със сблъсъци на егота, и някак на заден план остава любовта към ЦСКА, която ви събира там.

Не става въпрос за сблъсък на егота, а за тотално различни представи за това какво е да си фен, какво е да си ултрас !

Според Офанзива като един истински фен, ти трябва да може да си коректив на ръководството. Което няма как да стане ако то ти дава пари и си зависим от него.

Според Дучето един истински фен трябва да е такъв в зависимост дали ръководството му плаща или не.

Всичко опира до това. Искрена любов срещу платена такава. Ето колко просто е.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2011 18:23

cska_90 написа:
slavia_forever написа:В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение, че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догатки, догатки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа "само когато има защо" се е запазила и до днес!

Нали затова говоря и аз!! Не знам в какво ме обивняваш по-точно!!! Аз ходя винаги- даже и по време на бойкота-да не съм влизал на стадиона-но бях отвън!!Не съм седял вкъщи на топло, нали???

Ходя на мач, ама не влизам на стадиона....Това само ти можеш да го родиш :mrgreen:

ПП-Пиша, само защото си позволи да ми забраниш!Не е твоя работа да раздаваш забрани кой къде да пише!Иначе си личи, че сте глорихънтъри, но се тупате в гърдите, че половин България е червена!
Между другото, колко от вас успяват да изгледат поне 80% от даден мач, покрай подскачания, развявяне на байраци и други подобни "хореографии"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 18:24

Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:27

Teo написа:Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино :roll:

Прост пример братле!Дадох ти го!!

Защо след като дойде Офанзива -цените му паднаха двойно????? Евтин поппулистки ход-ама май няма кой да му се върже!!
Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:27

Кашчей написа:Между другото, колко от вас успяват да изгледат поне 80% от даден мач, покрай подскачания, развявяне на байраци и други подобни "хореографии"?

Тази привилегия я оставяме на такива като теб. :) Все пак някой трябва да подкрепя ЦСКА с песни, факли,"развяване на байраци" и "подскачания". Ние сме избрали това. Някакъв проблем ли имаш с нашият избор?

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:29

Teo написа:Нямам представа какви са били цените на гостуванията, винаги са ми казвали че с Дучето е било най-евтино :roll:

хахахахахахаха. Ти, братле каза вица на вечерта ! Особено тези в чужбина бяха от най-евтините. :lol:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:30

ALEX_D_GREAT написа:
Кашчей написа:Между другото, колко от вас успяват да изгледат поне 80% от даден мач, покрай подскачания, развявяне на байраци и други подобни "хореографии"?

Тази привилегия я оставяме на такива като теб. :) Все пак някой трябва да подкрепя ЦСКА с песни, факли,"развяване на байраци" и "подскачания". Ние сме избрали това. Някакъв проблем ли имаш с нашият избор?

Бате, с тоя недей изобщо се занимава-няма смисъл!!! Игнорирай го и ще спре да пише като види ,че никой не му отговаря-така само се амбицира да си пише глупостите!!
Последна промяна от cska_90 на 14 ное 2011 11:30, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”