Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 17:58

luddeN написа:С офанзива нещата са много по-зле !!! Справка мача с Левски :(

Приятел, изобщо не си запознат. Най-жалкият сектор Г който съм виждал беше дело на разпяването, хореографията и ръководството на Дучето и Главата. Стига сте си вадели аргументи от гъза, за плюете по Офанзива. И да ви харесва и да не ви харесва - това е истинският сектор Г, истинската, а не платена любов на дуче и ко към отбора !
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:59

ALEX_D_GREAT написа:

Приятел, изобщо не си запознат. Най-жалкият сектор Г който съм виждал беше дело на разпяването, хореографията и ръководството на Дучето и Главата. Стига сте си вадели аргументи от гъза, за плюете по Офанзива. И да ви харесва и да не ви харесва - това е истинският сектор Г, истинската, а не платена любов на дуче и ко към отбора !

Бате, не се хаби-няма да те разберат!!Аз и аз се чудя-кво изобщо се опитвам! А тоя специално ме разби! Няма такъв аргумент -просто!! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 ное 2011 18:00

Може и негова да е била организията ... ок, но съм на мнение че преди сектора беше доста по единен от към пеене, последните мачове нещо не върви ....
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:03

luddeN написа:Може и негова да е била организията ... ок, но съм на мнение че преди сектора беше доста по единен от към пеене, последните мачове нещо не върви ....

Преди -кога преди-предните години пак същите-реално правеха така,че сектора да върви!!Това че господина си преписваше заслугите е отделен въпрос!!Кое не върви?? А и как да върви като си седите у вас!!Спред мене сички се движи добре-като изкл бройката!!Има вече артикули,списания, пее се в сихрон, поне от хората зад знамето-като искате да върви-еми присъединете се !!
Изображение

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 ное 2011 18:03

ALEX_D_GREAT написа:

Всеки си има право на мнение ! Дучето е направил доста повече от всички за ЦСКА и за феновете ! Офанзива са далеч,далеч зад него !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:05

Не забравяй, че хората не са виновни, като постоянно им се предлага само едната гледна точка на "фен номер 1 на ЦСКА".
Ето - аз направо съм шокиран, как човек който явно се интерсува от футбол, ЦСКА и сектор Г ще каже, че Офанзива е организирала сектора на дербито с Подуене. Това просто не трябва да се случва.
Затова ще обясняваме докато е нужно - какво да правим ! ;)
Все пак Офанзива е създадена само и единствено от любов към отбора без никакви други користни цели. Създадена за да обедини всички най-верни привърженици на ЦСКА. Затова трябва да обясним на всеки от тях. А най-добре който се интерсува да влезне в ofanziva.org/forum, да се регистрира и всичко ще му се избистри вместо да изпишем 8903 страници. Там си има отчет, цели, снимки, клипчета, дискусии. Там човек може да разбере какво е Офанзива, а не като слуша бълнуванията на дуче, глава и компания.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Fuzzman
Контакти:

Мнениеот Fuzzman » 13 ное 2011 18:07

Първо се извинявам, че давам мнение в сектор от форума, където не ми е мястото. Имам 2 конкретен въпроса към момчето започнало дискусията.

1. От казаното от теб в началото и редицата отговори на други пишещи оставам с впечатление, че се възприемаш като един от 200 истински фенове на отбора, защото си там винаги когато другите ги няма. Да предположим, че си прав. Защо те интересува, какво пишат за теб в този форум хора, които ти видимо не уважаваш и не зачиташ като част от твоята общност. Всеки в живота си има номер. Твоя е да си там когато играе ЦСКА, да се сборичкаш ако трябва, да повикаш и да дадеш всичко от себе си. Техният е да са тук и да пишат мнения за хората каквито искат да бъдат или никога не искат да бъдат.За теб това е повод за радост, гордост и изпълнен дълг един вид. За тях също. Защо за теб е важно, след като си го направил от любов към ЦСКА някой да го оцени? Особено някой, който за теб не е фен.

2. Разбирам, че си представител на групата хора с крайно десни разбирания, които в момента диктуват събитията в сектор Г на вашия стадион и според мнението на човек(писал по горе), който те познава си примерът за съвременен краен фен на ЦСКА. Като такъв те питам защо е важно за теб дали твоите съгрупници и ти ще се титуловате лидери на сектор Г?

Питам го това, защото винаги съм уважавал фенската маса на ЦСКА. Когато ЦСКА гостува на Лаута в Пловдив, колкото и да е слаб спортно-технически мача, винаги е интересно по трибуните. Има и страст, и любов, и искри. А сега оставам с впечатление, че към момента в сектор Г има мащабен проблем свързан със сблъсъци на егота, и някак на заден план остава любовта към ЦСКА, която ви събира там. Може би за това ги няма феновете на ЦСКА.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:10

Така е да-ама как да им го обясниш-виж кви дебилизми се ръсят тука???
А Дучето-да дал е -но колкото е дал -два пъти повече е зел!!! А иначе за Офанзива-еми чакайте де-тях ги има от 6 месеца-кво искате и за тия 6 месеца се нпарви колкото за 2 години!!!

-Досега имаше ли УЛТРАС артикули за хората извън фракциите??
-Имаше ли списание за Северната трибуна??

Чакам отговори?
Изображение

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 ное 2011 18:13

Fuzzman написа: А сега оставам с впечатление, че към момента в сектор Г има мащабен проблем свързан със сблъсъци на егота, и някак на заден план остава любовта към ЦСКА, която ви събира там.

За жалост си прав :(

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 18:15

Fuzzman написа:Първо се извинявам, че давам мнение в сектор от форума, където не ми е мястото. Имам 2 конкретен въпроса към момчето започнало дискусията.

1. От казаното от теб в началото и редицата отговори на други пишещи оставам с впечатление, че се възприемаш като един от 200 истински фенове на отбора, защото си там винаги когато другите ги няма. Да предположим, че си прав. Защо те интересува, какво пишат за теб в този форум хора, които ти видимо не уважаваш и не зачиташ като част от твоята общност. Всеки в живота си има номер. Твоя е да си там когато играе ЦСКА, да се сборичкаш ако трябва, да повикаш и да дадеш всичко от себе си. Техният е да са тук и да пишат мнения за хората каквито искат да бъдат или никога не искат да бъдат.За теб това е повод за радост, гордост и изпълнен дълг един вид. За тях също. Защо за теб е важно, след като си го направил от любов към ЦСКА някой да го оцени? Особено някой, който за теб не е фен.

2. Разбирам, че си представител на групата хора с крайно десни разбирания, които в момента диктуват събитията в сектор Г на вашия стадион и според мнението на човек(писал по горе), който те познава си примерът за съвременен краен фен на ЦСКА. Като такъв те питам защо е важно за теб дали твоите съгрупници и ти ще се титуловате лидери на сектор Г?

Питам го това, защото винаги съм уважавал фенската маса на ЦСКА. Когато ЦСКА гостува на Лаута в Пловдив, колкото и да е слаб спортно-технически мача, винаги е интересно по трибуните. Има и страст, и любов, и искри. А сега оставам с впечатление, че към момента в сектор Г има мащабен проблем свързан със сблъсъци на егота, и някак на заден план остава любовта към ЦСКА, която ви събира там. Може би за това ги няма феновете на ЦСКА.

1.Защото, плюят и ме дразнят-ей виж че допреди 2 седмици не бях писал с месеци!!!А и ако успея двама да убедя -се ще е полза!
2.Аз не членувам в никоя фракция-за какви лидери говориш?? Не ми е това целта-просто обяснвам за какво става въпрос в сектора-ей че има хора дето разправят ,че офанзива се е изложила в мача с левски-като те нямаха никаква връзка и сички тука ще се вържат!!!
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 18:17, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Архив”