Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот vaskonti » 13 ное 2011 17:11

cska_90 написа:
Teo написа:CSKA_90, вие разделихте сектор Г, точно на мача с Литекс когато Дучето каза тия неща и всичките почнахте го плюете, що то си каза точно истината за някой хора и фракции, сектор Г от тогава е с мах 200-300 човека, общо взето от както офанзива се сформира има анти-рекорд по-посещаемост на всички мачове Европа- А група!

Хаххахахаха - какво е казал бе?? Крещеше като обезумял смърт към фенове на ЦСКА!! А на вас кво ви пречи да ходите-Офанзива ли??? еми сядайте отстрани и готово!!Кво ви пречим?
Кои са тия истини??? Айде кажи ги да ги чуем????

Ти освен да подскачаш и да ни обясняваш колко сме зле и нищо не разбираме, ще кажеш ли нещо конкретно? Питах те защо онзи плакат не е малоумен и защо миналата година само истинските фенове не ходеха на стадиона, а сега само истинските ходят?
За теб кой е истински фен - който издига малоумни надписи, нахлува на терена, пее почти изцяло цинизми, ходи на мач за да се надвиква с противниковата агитка и го е яд когато е надвикан, и смята феновете от другите сектори за семкаджии и туристи? Ти такъв ли си и ако не, кое от тия неща не правиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 17:12

Да чупиш и хвърляш седалки от собствения си сектор, те прави фен на отбора? Нищо няма да направите, както е тръгнало ще има празен Г след време :|
Последна промяна от Teo на 13 ное 2011 17:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 17:14

cska_90 написа:
mironi88 написа:Аз все пак живея с надеждата, че нещата в един прекрасен момент ще се оправят и всички независимо различията си ще се съберем в един организиран и подреден сектор Г, обединени в любовта си към ЦСКА. А тези, които искат да си правят маскарите просто ще се замаскират с друго прозвище, но не и с това на "фенове на ЦСКА"! Всичко е една пропаганда. В момента тече такава в която Офанзива накратко казват, че ако не си с тях си против тях. Ограждат се, делят се. А да си с Офанзива значи да влизаш в категорията на хората издигнали транспаранта във Враца онзи ден и да издаваш маймунски звуци срещу Грегъри Нелсън да кажем. Е това няма как да стане! Ако пропаганда изповядва една обединена Северна трибуна нещата ще се върнат в нормалните граници. Това заедно с един нормален стадион и нормално ръководен отбор ще върнат хората по трибуните. Не деленето на "хора на Дучето" и "офанзиви", не уточняването кой коли и бесе в клуба три седмици и не цялостния като цяло геноцид към родния фен упражняван трета година от БФС с мачове при минусови температури, в понеделник по обед и т.н.

90% от ултра трибуните в света са крайно дясно настроени!! Да точно това е целта-обединена ултрас трибуна- и това вече е факт-90% от фракциите са заедно-без една малка част!!Дучето е история-той хора зад неговече няма-като изключим една малка част!

Не забравяй, че каквото и обединение да става хората от провинцията (като мен), които идват си остават съществена част от цялата търпана по време на най-важните мачове. Тях не можеш да ги накараш да си играят на ултраси като вас. И си мисля, че тази "малка" част е зад Дучето (аз съм зад името на ЦСКА ако не си разбрал, сега да не ме направиш Дучевист). Така, че всичко е въпрос на компромиси.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:17

Teo написа:Да чупиш и хвърляш седалки от собствения си сектор, те прави фен на отбора?

А ти видя ли защо беше хвърлена ЕДИНСТВЕНАТА СЕДАЛКА от тях тогава?? А?? На тебе ли да обеснявам-как се чупят тия седалки-само докато седиш на тях!!!Какво искаш като се счупи при някой скок или радост-да се остави вътре-да се пребие някой ли?? Всеки мач се изхвърлят счупените невлоно седалки на пистата!!Ако ходиш редовно -това ще го знаеш!!!А защо точно тогава Дуче скочи??? А защо когато неговите хора хвърлиха същиямач дедалки си мълчеше??
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2011 17:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:21

mironi88 написа:
cska_90 написа:
mironi88 написа:Аз все пак живея с надеждата, че нещата в един прекрасен момент ще се оправят и всички независимо различията си ще се съберем в един организиран и подреден сектор Г, обединени в любовта си към ЦСКА. А тези, които искат да си правят маскарите просто ще се замаскират с друго прозвище, но не и с това на "фенове на ЦСКА"! Всичко е една пропаганда. В момента тече такава в която Офанзива накратко казват, че ако не си с тях си против тях. Ограждат се, делят се. А да си с Офанзива значи да влизаш в категорията на хората издигнали транспаранта във Враца онзи ден и да издаваш маймунски звуци срещу Грегъри Нелсън да кажем. Е това няма как да стане! Ако пропаганда изповядва една обединена Северна трибуна нещата ще се върнат в нормалните граници. Това заедно с един нормален стадион и нормално ръководен отбор ще върнат хората по трибуните. Не деленето на "хора на Дучето" и "офанзиви", не уточняването кой коли и бесе в клуба три седмици и не цялостния като цяло геноцид към родния фен упражняван трета година от БФС с мачове при минусови температури, в понеделник по обед и т.н.

90% от ултра трибуните в света са крайно дясно настроени!! Да точно това е целта-обединена ултрас трибуна- и това вече е факт-90% от фракциите са заедно-без една малка част!!Дучето е история-той хора зад неговече няма-като изключим една малка част!

Не забравяй, че каквото и обединение да става хората от провинцията (като мен), които идват си остават съществена част от цялата търпана по време на най-важните мачове. Тях не можеш да ги накараш да си играят на ултраси като вас. И си мисля, че тази "малка" част е зад Дучето (аз съм зад името на ЦСКА ако не си разбрал, сега да не ме направиш Дучевист). Така, че всичко е въпрос на компромиси.

Това е факт!!! Да тази част е зад Дучето-защото идвате рядко и не сте запознати с нещата!!Това се опитвам да ти обесня!!! То и всеки дето не е запознат се кефи на ББ-това прави ли го добър???

А и да те попитам-понеже досега плюеше определени хора-защо си сложил аватар с тяхна хореография, защо подписите ти са с техни хореота и пиро??? Нали са вредни?? Нещо не се връзва?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 ное 2011 17:22

Димо(cska_90) съм го признал и ако всички фенове на ЦСКА бяхме като него,нямаше да имаме равен!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 17:22

Какво е казал го е казал, история е вече, темата ти е Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?, докато вие сте там никакви фенове няма да има, аз съм твърдо против Офанзива :!:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 17:26

Teo написа:Какво е казал го е казал, история е вече, темата ти е Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?, докато вие сте там никакви фенове няма да има, аз съм твърдо против Офанзива :!:

Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 ное 2011 17:30

А и да те попитам-понеже досега плюеше определени хора-защо си сложил аватар с тяхна хореография, защо подписите ти са с техни хореота и пиро??? Нали са вредни?? Нещо не се връзва?

Хореографията от мача с Леверкузен трудно ще ме убедиш, че е дело точно на тези. През 2005 тези игри на "ултраси" нямаха такова влияние в сектора. Бях хлапе, но ясно помня, че пак имаше разни псевдорасисти, но освен тук-там някои транспарант и някоя свастика влиянието им беше нищожно. Аватара със снимката "Армейци" - точно този транспарант (или по-точно ъпгрейдвания такъв) мисля, че ви беше трън във форума, когато се готвехте за дербито. Защото бил на Дучето. За 3-та снимка може и да се съглася, че имат пръст те. Но като цяло всичко е от времето, когато нещата бяха такива каквито се надявам да станат пак.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 17:30

cska_90 написа:
Teo написа:Какво е казал го е казал, история е вече, темата ти е Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?, докато вие сте там никакви фенове няма да има, аз съм твърдо против Офанзива :!:

Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!

Успех с 100 човека агитка :lol:

Върни се в “Архив”