Pro-European написа:има два начини, по който интелектуално непретенциозните хора парират всички критики. всъщност три.
- първият е да ти кажат: "абе ти какъв си, виж г-н Х какво е направил". тук няма значение областта, в която се коментират постиженията на Х, прескача се от тема на тема без проблем.
- вторият е да те изкарат хейтър. завистник. Така прави например Old death и Child of time.
- с елементарна ирония - "ами ти какъв си МъШ" и подобни идиотщини.
проблемът с връчването на академична награда на Стоичков е много голям.
това е гавра с академизма, като петното е за въпросния ПУ... Мотивите човека си ги е обяснил, няма да го преразказвам.
И все пак такива реакции ме правят оптимист. Сещам се и за скулптура Минеков, който предизвика огромна гражданска реакция срещу един друг малоумен приз.
По този начин трябва да се атакуват малоумните награди, непрозрачността, идиотските правила. С мнение, с реакция.
а за хората, които не разбират какъв е проблема, аз наистина съжалявам.
Прочети подчертаното,после целия си пост и си помисли с какво чувство си го написал,или поне какво чувство навява.Епитета хейтър идва от английската дума мразя.Никого не съм обвинявал в омраза,но завистта и злобата си не пестите,даже и към пишещите тук,които не споделят мнението ви.Наистина Стоичков в разочарованието си оплю България,но реакцията му бе точно като тая на Любо,който разочарован от отношението на една банда от драскачи,ги накара да "духат супата".Години наред всеки комплексар хранеше Ицо,наричайки го кюрд.Особено дейни бяха едни сини фенчета.Стоичков е първосигнален тип,който най-малко може да бъде наречен дипломатичен.Той реагира типично по свой си начин,както реагира,ритайки по глезена съдията на мача с Реал,който открито подпираше белите.Това е Стоичков.