Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:23

mironi88 написа:Пак ще се навлезе в дълги спорове затова само ще попитам едно...Защо не е възможно да има просто едни фенове, които искат да си подкрепят отбора на всяка цена? Защо ако има такива те трябва да поругават паметта на хора, да рушат и вдигат нацистки знаци? Отговори ми cska_90. И да те питам на мача с Ловеч може ли да ида понеже не бях редовен тая есен?

Защото не е възможно-както виждаш!!Агитките са хора с по-крайно разбирания-или ги имаш, или не!!Като не ти харесва недей да идваш при тях/нас!!Ама не е да се плюе всичко!!За Ловеч-не виждам къде съм ти забранил???
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:25

kartago написа:"Деграданти"?! Нов принос на автора към фенската култура у нас! И да не забравяме, че той е мега, супер, гига, най-галактическия фен на отбора си! "Некви други", които например са нямали по някакъв начин възможност да са на мача ( а те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички са в този форум) са овце, не са фенове, "семкаджии" и бездушници! (надявам се,че на някои поне е разрешено да пише в тази тема, щото на Кашчей вече му забраниха)

Типично в твой стил-много приказки никаква конкретика, при все че тая тема изобщо не виждам какво те интересува!!!
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 ное 2011 16:29

cska_90 написа:
kartago написа:"Деграданти"?! Нов принос на автора към фенската култура у нас! И да не забравяме, че той е мега, супер, гига, най-галактическия фен на отбора си! "Некви други", които например са нямали по някакъв начин възможност да са на мача ( а те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всички са в този форум) са овце, не са фенове, "семкаджии" и бездушници! (надявам се,че на някои поне е разрешено да пише в тази тема, щото на Кашчей вече му забраниха)

Типично в твой стил-много приказки никаква конкретика, при все че тая тема изобщо не виждам какво те интересува!!!

Че то тема има ли?! Някакъв си самозабравил се фен, новоизлюпен "софиянец" решил да "коли и да беси" и да решава кой е най-по-по фен?! Абе, младеж, кой си ти, че да обиждаш хората?! Има една мелодийка на Rainbow "Difficult to Cure" можеш да си я вземеш като личен химн! Та какво викаш за "деградантите", студента???? :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 ное 2011 16:45

В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догадки, догадки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа основно "когато има защо" се е запазила и до днес!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:49

slavia_forever написа:В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение, че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догатки, догатки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа "само когато има защо" се е запазила и до днес!

Нали затова говоря и аз!! Не знам в какво ме обивняваш по-точно!!! Аз ходя винаги- даже и по време на бойкота-да не съм влизал на стадиона-но бях отвън!!Не съм седял вкъщи на топло, нали???
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 ное 2011 16:51

cska_90 написа:Обръщам се към всички онези, които последните дни тука не спряха да плюят срещу ядрото на Сектор Г и срещу Офанзива!! Та да ви попитам драги ФЕНОВЕ- къде бяхте вчера??? :oops: :oops: ?? ЗАщо за пореден път при първото застудяване и грешна стъпка на отбора отново си останахте у вас??? Защо ви нямаше?? Да ние сме наркомани, деграданти и нз си какви-ама вчера всички от нас пак бяхме на стадиона-да подкрепяме любимия отбор - нали???А вие? Ние ще бъдем и в Ловеч и със Славия и с Лудогорец!!И пак ще сме виновни за всичко!! :lol: :lol: :lol: Счупихте се да плюете за някакъв трансперант миналата седмица- как вие сте били истинските фенове-а ние разни лумпени -хахаах- - то ако истински фен се ставаше с висене по форумите и писане на ултра-мега корави мнения и плюене по хората даващи последните си пари и време за идеята ЦСКА-вие наистина можеше гордо да се кичите с тва звание!!!Да, ама не-то вчера-и не само вчера-се видя кои са ИСТИНСКИТЕ!! За пореден път!! Отново ние "шепата боклуци и дегенарати" бяхме там и мръзнахме 90 мин ...........в името на ЦСКА!! А и вие си седяхте на топличко у вас!!А след края на мача влизате във форума и почвате отново да храните и да обяснявате колко сте велики!!!!Щеше да е смешно, ако не беше тъжно!! :( :( Тъжно беше да гледаш как във "В" сектор имаше 30 човека, в "А" 50, а в останалата част на Г още 30-40!! Толкова ли сте "истинските фенове"- 100-120 човека??? :lol: : Големи сте!! А сега си представете картинката ако ни нямаше нас- макс 200 човека на стадиона и гробна тишина-каква идилия!!! Да, ние винаги ще бъдем наркомани и боклуци в очите на обикновената овца- но поне сме истински-и в любовта и в омразата си.............В ИМЕТО НА ЦСКА!!!
Приятен ден!!

[offtopic]Кашчей-изобщо не се и опитвай да пишеш в тая тема-няма да ти отговарям![/offtopic]

Много хора спряха да ходят точно заради измисленото фен-клубче "офанзива'' която раздели публика в сектор Г, децата почнаха се мислят за големи, били против Дучето, щото бил против отбора, взимал е пари за това и онова, поне при него сектора беше по-добре, сами си правете изводи що сте 200 човека...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 ное 2011 16:52

Действително преди да говорите за други отбори колко фенове имат, първо вижте себе си ;) Вие ако 2 години сте извън евротурнирите, няма да имате и 100 човека на стадиона си :lol: :lol: :lol: Със Стяуа и Порто е лесно да има фенове :mrgreen: Същото важи и за Левски разбира се :!:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2011 16:52

kartago написа:
cska_90 написа:

Че то тема има ли?! Някакъв си самозабравил се фен, новоизлюпен "софиянец" решил да "коли и да беси" и да решава кой е най-по-по фен?! Абе, младеж, кой си ти, че да обиждаш хората?! Има една мелодийка на Rainbow "Difficult to Cure" можеш да си я вземеш като личен химн! Та какво викаш за "деградантите", студента???? :mrgreen:

И пак не те разбрах кво се мъчиш да кажеш!!Говори по-ясно, ако обичаш!!! И какво й има на думата "деградант", че толко си се хванал за нея??? И не я използвам случайно-има си причина-която ти няма откъде да знаеш!! Така че не виждам какво изобщо се месиш в неща, които не те вълнуват нито теб, нито всички останали фенове на отбори различни от ЦСКА!!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 ное 2011 16:53

cska_90 написа:
slavia_forever написа:В продължение на темата (доколкото може да се нарече тема, при положение, че има тема за мача), възниква още веднъж въпроса, колко щяха да бъдат феновете на стадиона на ЦСКА, ако няма 9 или 10 кръга победа?! Колко щяха да бъдат ако ЦСКА не спечели никакъв трофей например 2-3 години?! Не говорим за повече! Догатки, догатки, нали?! Тук вече заляга въпроса за ценностната система и автентичните фенове, които студуват по стадионите с годините, било то и нетитулувани! А темата като цяло е безпредметна, защото аз съм наблюдавал този отбор още от времето, когато в Ямбол автора не е знаел, че съществува такъв и трябва да акцентирам, че тенденцията на цялостна подкрепа "само когато има защо" се е запазила и до днес!

Нали затова говоря и аз!! Не знам в какво ме обивняваш по-точно!!! Аз ходя винаги- даже и по време на бойкота-да не съм влизал на стадиона-но бях отвън!!Не съм седял вкъщи на топло, нали???

Аз не съм те обвинил, че не ходиш, но не смятам, че ще промениш с обиди към другите и към себе си психологията на масовия "фен" на ЦСКА.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 13 ное 2011 16:54

dim1977 написа:Незнам, но мен лично ми е болно и обидно, че на домакинските мачове на ЦСКА ходят по-малко хора отколкото на Литекс... може би е добре ЦСКА да играе домакинските си срещи в провинцията, където винаги ще идват по 10на хиляди
това е подигравка, не мога да разбера как в 2 милионната София не могат да се намерят едни поне 5000 да идат на стадиона да си подкрепят отбора.
Гаранция, че ако мача се беше играл в Добрич, щеше да има поне 5 хилядна агитка само на червените + 10на хиляди любители на футбола
Много ми е болно, наистина... а има хора къде само плюят ръководство, играчи. Ами квато публиката, такъв и отбора. За кво да се жегне един играч като Мораеш или Нелсън? Били играели в големия ЦСКА. И кое му е голямото? То само почетните президенти са повече от публиката им. Баси
Аз бих ходил редовно, ама живея в чужбина.

Прав си! Аз много пъти във форума съм поставял въпроса защо софианци не ходят на мачове? Факт е, че повечето фенове на ЦСКА и Левски са от провинцията. Затова и на гостуванията имат повече публика, отколкото на домакинствата. В София публиката е пълна скръб. Толкова антифутболен град не съм виждал. Направо не знам какво може да накара столичанина да отиде на стадиона.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Архив”