eRepublik - присъединете се към еБългария!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!
Да се похваля и тук, че вече съм с военен ранг Национална сила. 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
И аз да се похваля, че от днес се отказвам от играта. 
Exclusive написа:И аз да се похваля, че от днес се отказвам от играта.
Ммм, не знам дали знаеш има нещо като банка за изоставени акаунти. Melliores - бивш президент на страната ръководи тази организация. Това са някокло човека, които наглеждат въпросните акаунти, т.е. влизат веднъж месечно с тях, колкото да не са умрели,за да не ги изтрие Плато, а ако след време размислиш не ти се налага да почваш от нулата, а ти го връщат акаунта. Ще се зачудиш каква им е далаверата? Е всичко, което изкарат от фирмите ти, докато не играеш е за тях, пращат го на себе си + правят още една важна схема, ама тя не е за разгласяване.
megan fox написа:Exclusive написа:И аз да се похваля, че от днес се отказвам от играта.
Ммм, не знам дали знаеш има нещо като банка за изоставени акаунти. Melliores - бивш президент на страната ръководи тази организация. Това са някокло човека, които наглеждат въпросните акаунти, т.е. влизат веднъж месечно с тях, колкото да не са умрели,за да не ги изтрие Плато, а ако след време размислиш не ти се налага да почваш от нулата, а ти го връщат акаунта. Ще се зачудиш каква им е далаверата? Е всичко, което изкарат от фирмите ти, докато не играеш е за тях, пращат го на себе си + правят още една важна схема, ама тя не е за разгласяване.
Знам много добре за какво говориш, но имам намерението да си оставя акаунта да умре. Също имам около 310 злато, което ще продам.
По-добре го дай на някого,за да не се губи акаунта.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
В момента донейтвам злато, което продадох и имам седем дни да помисля какво ще правя с акаунта. Ще го подаря на някой или ще го продам. 
Exclusive написа:В момента донейтвам злато, което продадох и имам седем дни да помисля какво ще правя с акаунта. Ще го подаря на някой или ще го продам.
Ти си знаеш, акаунта си е твой, но не е хубаво да се губят развити играчи.
Айде, че ми трябва злато.
Върни се в “Игри и забавления”