Странни хора сте.
Да псувате легенда на Левски само защото в момента има някакви търкания с някой от ръководството е доста подло.
Като страничен наблюдател ще каза само, че Левски имаше лице когато Сираков беше в този отбор.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: СИРАКОВ: НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ В ЛЕВСКИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС СЕЛ
milen.hristov написа:turbogena написа:Ти като беше в Левски, защо ходеше на сафари вместо да правиш селекция, бе самовлюбен мръсник? Кой те пита сега дали си съгласен или не?! Предател си ти още от 1994 г насам!
Радвам се,че ти можеш да работиш без почивка,но явно човека си има нужда от заслужена отпуска.По умно ли щеше да бъде да си я беше взел по-време на мачовете с Роземборк.Какво е виновен той,че футболистите се издъниха,това са неща които са непредвидими.Толкоз!
Приятелю почивката за отбора е между края на шампионата и началото на подготвителната фаза! Не по време на мачовете в Европа!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- milen.hristov
- Контакти:
Божеееееее,колко е слаба паметта на някои хора.Но ще си говорим пак след 2 седмици.Все пак довечера съм на Герена,за да видя отбора,дано ме опровергае,но сериозно не вярвам.Пък и разтоянието до Герена не се взима токова трудно с белия кон,а той май вече е оседлан и само чака момента да почне да галопира.За тези със слабата памет:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%B2
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%B2
- milen.hristov
- Контакти:
bigbonusprize написа:milen.hristov написа:turbogena написа:Ти като беше в Левски, защо ходеше на сафари вместо да правиш селекция, бе самовлюбен мръсник? Кой те пита сега дали си съгласен или не?! Предател си ти още от 1994 г насам!
Радвам се,че ти можеш да работиш без почивка,но явно човека си има нужда от заслужена отпуска.По умно ли щеше да бъде да си я беше взел по-време на мачовете с Роземборк.Какво е виновен той,че футболистите се издъниха,това са неща които са непредвидими.Толкоз!
Приятелю почивката за отбора е между края на шампионата и началото на подготвителната фаза! Не по време на мачовете в Европа!
Сега става,че трябва да ходя на работа,оставам темата отворена за когато имам повече време...
- POPCORN
- Контакти:
ау левскарите как си хулят голмайстораза всички времена.хаха някой ви казва истината в очите и вие се отказвате от него.много сте ми смешни.с какво да е доволен?каква селекция?тоа не е селекция вашето.топчо мопчо .какво искате в икаже?много яка селекция , евалата

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Лично аз очаквам след 10-тина дена да се появи новина от типа:
ИЗВЪНАРЕДНО: Сираков в Литекс, очаквайте подробности

- Pro-European
- Контакти:
PFC Litex написа:Странни хора сте.
Да псувате легенда на Левски само защото в момента има някакви търкания с някой от ръководството е доста подло.
Като страничен наблюдател ще каза само, че Левски имаше лице когато Сираков беше в този отбор.
Съгласен съм с тебе, като казваш че това мнение е точно като на "страничен наблюдател".
Какво става, няма работа във форума на Литекс ли? Винаги съм се чудил може ли да се развива футбол там, където няма дори светофари...
Авторът на темата: Ще спре ли..
- milen.hristov
- Контакти:
POPCORN написа:ау левскарите как си хулят голмайстораза всички времена.хаха някой ви казва истината в очите и вие се отказвате от него.много сте ми смешни.с какво да е доволен?каква селекция?тоа не е селекция вашето.топчо мопчо .какво искате в икаже?много яка селекция , евалата![]()
![]()
Ще го разберат но тогава не само вие но този път и целия свят ще ни се смее.
П.С. Май отново ще разчитаме вие да сте по-слаби от нас.
- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:Лично аз очаквам след 10-тина дена да се появи новина от типа:
По-скора след две седмици Сираков се връща,отново ще вади кестените от огъня след поредния европровал
Последна промяна от milen.hristov на 07 юли 2009 14:04, променено общо 1 път.
Pro-European написа:PFC Litex написа:Странни хора сте.
Съгласен съм с тебе, като казваш че това мнение е точно като на "страничен наблюдател".
Какво става, няма работа във форума на Литекс ли? Винаги съм се чудил може ли да се развива футбол там, където няма дори светофари...
Ако това е опит за заяждане, опитай с нещо друго, че с това не ти се получава.
От кога светофарите са критерии за развитието на футбола?
Ех, че сте пиперливи и от нищо мнение Ви се палят фитилите на мига.
Но нищо псувайте Сираков колкото искате, това е лично Ваше право и какъв е този пък, че да коментира Левски