Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- liverpool96
- Контакти:
Re: Ла Коруня развърза кесията за Жуниор Мораес
Ами продайте си всичките останали най-добри играчи и да няма подобни "саги", викам аз...
POPCORN написа:
Бекали ще вземе солиден процент при продажба
Жуниор Мораес от ЦСКА може да подсили Ла Коруня срещу 1,8 млн. евро, гръмна испанската преса. "Супер депор" е на седмо място във втора дивизия и иска бързо да се върне в елита. Конкурентите на бразилеца за трансфер обаче са няколко. Той спори за мястото с Идрис Саади (Сен Етиен), Роди Роделин (Лил), Еденилсон (Коринтиас), Дос Сантос (Барса Б).
Бразилците отдавна са на почит в "Ла Коруня". Българска следа в симпатичния клуб пък оставиха Владо Стоянов, Илиян Киряков и Емил Костадинов.
Жуниор Мораес дойде в ЦСКА като свободен агент, но при продажба голям процент очаква румънският му мениджър Джовани Бекали.
"Стандарт"
Достатъчно е да се прочете само маркираното, за да ти стане ясно нивото на журналистическата мисъл у нас.Той бил спорел за мястото, все едно че е кандидатствал за него и ще го викат на интервю за работа

А аз, въпреки че разбирам, че не могат да се задържат основни играчи сериозно у нас, не разбирам овчият възторг на журналисти и фенове от това, че ще продадат свой добър играч.Ако ще и в шампиона на Марсианската лига да го продадете, той вече ще радва други фенове..или ще радва само себе си!През това време, вие, с още по-голям успех ще можете да се тупате в гърдите, че сте продали играч някъде си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
flo написа:Нали се сещаш...в България не се гледат футболните качества.Гледа се кой е най-дебел, който е най дебел той става голмайстор
Aми дай да направим тогава Баждека и Мустака голмайстори, а?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Тони Шумахер
- Контакти:
В БГ шампионата скоро няма да има по-добър нападател от Дембеле !
Абе да не би формата на Спас да е такава от една седмица ,че пак не виждаш вината на Милен ,а ми ще я търсиш другаде.Исамо със Спас ли е така.Я кажи ,колко запитвания имаше през пролетта за наши играчи и за колко от лятото насам си чул да питат.Милен осакати момчетата като пускаше едни и същи в игра нон стоп и така се скапаха за най-важните срещи , а в същото време не даде възможност на другите да се обиграват ,за да покажат ,че и те са не по-малко кадърни.Така ,че спри да плюеш по нещо ,което още не си видял ,ами мисли ,ако можеш естествено.Темата е за Мораеш и си мисля ,че каквото и да вземем за него ще е добре ,ако изобщо информацията е вярна ,защото аз не мисля ,че това момче показа някакви кой знае какви качества ,освен желанието за игра.
- blue avalanche
- Контакти:
fen0212 написа:Абе да не би формата на Спас да е такава от една седмица ,че пак не виждаш вината на Милен ,а ми ще я търсиш другаде.Исамо със Спас ли е така.Я кажи ,колко запитвания имаше през пролетта за наши играчи и за колко от лятото насам си чул да питат.Милен осакати момчетата като пускаше едни и същи в игра нон стоп и така се скапаха за най-важните срещи , а в същото време не даде възможност на другите да се обиграват ,за да покажат ,че и те са не по-малко кадърни.Така ,че спри да плюеш по нещо ,което още не си видял ,ами мисли ,ако можеш естествено.Темата е за Мораеш и си мисля ,че каквото и да вземем за него ще е добре ,ако изобщо информацията е вярна ,защото аз не мисля ,че това момче показа някакви кой знае какви качества ,освен желанието за игра.
"Я кажи ,колко запитвания имаше през пролетта за наши играчи и за колко от лятото насам си чул да питат."
Ами,като гледам как журналистите ги "оформят" ония ми ти "запитвания" зад компютъра,може и нито едно да е имало.
-
Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Някой да му каже на Мораеш,че е разрешено да се подава и на другите с червени фланелки на терена освен Платини.
гражданин от село написа:Някой да му каже на Мораеш,че е разрешено да се подава и на другите с червени фланелки на терена освен Платини.
По-скоро, някой да им каже , че и от Мораеш могат да искат топката, а не да се крият като мишки и при първия слаб мач на някой чужденец, всички да му скачат, всички мишки имам предвид !
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
-
jermiun написа:По-скоро, някой да им каже , че и от Мораеш могат да искат топката, а не да се крият като мишки и при първия слаб мач на някой чужденец, всички да му скачат, всички мишки имам предвид !
Направо трябва да му се молят за топката.

гражданин от село написа:jermiun написа:По-скоро, някой да им каже , че и от Мораеш могат да искат топката, а не да се крият като мишки и при първия слаб мач на някой чужденец, всички да му скачат, всички мишки имам предвид !
Направо трябва да му се молят за топката.Добре,че следващия мач ще почине и дано през това време му се наместят нещата в главата.
Говорим за най-големия, така че всичко му е простено

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”