Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tessco
Контакти:

Re: Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)

Мнениеот tessco » 12 ное 2011 08:07

dans1913 написа:Изводите ми след мача:
1. СМЕШЕН треньор;
2. СМЕШНИ футболисти;
3. СМЕШНО ръководство;
4. СМЕШЕН стадион;
и най- жалкото:
5. СМЕШНА публика.
Даже сме надкочили себе си с това класиране.

Да не забравим и фъни екипите от небезизвестния бранд Мишо.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 ное 2011 08:34

th3_gr3en_rapper - Аз не съм от семкаджиите дето плюят и псуват като каруцари , аз се аргументирам защо съм против Стефан Генов. Усещам , че се работи против клуба , а в предишния си пост дадох достатъчно аргументи защо съм против Генов и особено УМИШЛЕНАТА загуба в Пловдив, където сами се бихме и вчерашния мач , както и грешната селекция ме убедиха в това, че Стефан Генов не е за Черно море. Или не разбира или работи за собствени интереси. Аз всеки мач ходя на стадиона и подкрепям отбора си докрай бях и в Пловдив , бях и вчера в Севлиево и гледах внимателно играта ни. РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ДОКАТО НЕ СЕ НАЗНАЧИ ЧОВЕК, КОЙТО ДА НАБЛЮДАВА ЮНОШИТЕ НИ ДО 19 И 17 ГОДИНИ, КЛУБЪТ НЯМА ДА ТРЪГНЕ НАПРЕД!!!Къде са ЮНОШИТЕ НИ???????? Търсчт си отбори в Гърция и Кипър и с нищо не са по слаби от Дончовци, Йотовци, Марчевци, Поповци и т.н. Аз съм гледал и тренировките на отбора, как може да махаш Николай Колев - вкарва 3-4 гола на тренировка, после викаш еми нямам центлен нападател - ЕТО ГО - НАШ ЮНОША! С какво Дончо е по-добър от Мартин Христов ????С нищо!!!! Време е да се даде шанс на Тодор Марев, Тодор Каменов или човек от школата и да се налагат наши юноши поне 4-5 в първич състав!!!Победите ни през лятото бяха щастливи - с Монтана се мъчехме до 60тата минута , Левски беше в безобразна форма , Ботев Враца ги бихме с малко късмет в края , и после домакинска победа над Миньор Перник и това беше , после тръгнахме надолу! НЕ МОЖЕ ЮНОШИТЕ НИ ДА МАЧКАТ ЛЕВСКИ И ЦСКА , А МЪЖЕТЕ ДА ТРЕПЕРЯТ ОТ ВИДИМА РАКОВСКИ!!!! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!!!!В отбора трябва да се върнат - Мартин Христов, Даниел Граматиков, Николай Колев , Николай Илиев, Севдалин Стайков, Васил Тачев!!!Тези футболисти ще се представят в пъти по-добре от онези лигльовци, дето само разхождат зелено-бялата фланелка пловдивските протежета Дончо!Който не е съглен с мен , да се аргументира защо???

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 ное 2011 08:40

От сегашния състав единствените, които играят са двата Сашо Александровци , Илко Пиргов, Самуел Камазола , Миро Манолов , Жоро Илиев , Хермес Паломино. но 5-6 човека като се раздават , а другите се разхождат нормално е отборът ни да не върви. Затова на мястото на бездушниците и заплатаджиите дети ги боли оная работа за Черно море е време да играят наши юноши , които са закърмени с любов към клуба!

Потребителски аватар
Green_White
Контакти:

Мнениеот Green_White » 12 ное 2011 11:04

Първото полувреме имахме 3-4 голови положения , ако бяхме вкарали поне едно можеше и да спечелим . ;) Аз съм изненадан от това как стояхме на терена през първото полувреме ( като гости ). През второто полувреме защитата и вратаря спасиха отбора в ключови моменти , но напред обичайната картина - безидейност. :( Паламино (вероятно заради контузиите е в слаба форма ) , Божилов в момента е посредствен , а Дончо трагичен . На мен лично ми харесаха Янев и Сашо в атакуващ план . В момента нямаме отбор за топ 4 , дано задържим 5-8 място . За мен друг проблем е , че освен Р. Колев от младите друг не може да се наложи в състава - просто явно не се развиват в правилната посока или пък нямат достатъчно потенциал . :(

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 ное 2011 11:30

За юношите съм сгъласен и подкрепям!Илиян Капитанов беше най-добрия за възрастта си в България предния сезон в групата под 19,но е нападател,какво прави на крилото?Тормоз.Тошко Колев е класи над Кончо,който го сменят в 45 минута,за къв х*й играе?Виктор Митев не получава никакви шансове,а трябва да се обърне изключително внимание на двойката плеймейкър-нападател от юношите сега - Бекир Расим и Атанас Илиев,които наистина порят Левски и ЦСКА,с лекота размазват Славии,Локота,Ботевци...Не казвам отбор от юноши,но срещу Севлиево на старта не почна НИТО един юноша на клуба,млад или дърт,а на почивката влиза....Жоро Илиев!И после юношите играели и моля ти се,били виновни?!ИМАМЕ УНИКАЛНА ГЕНЕРАЦИЯ момчета,за пръв път виждам едно 6-7 човека+по-големичките Колев и Николов,които са на ниво А група,с огромен потенциал,с огромен хъс и не им се дава шанс за изява и то никакъв.Иначе за Видима точката не е някакъв супер лош резултат,то ако можеше да се бият слабаците винаги щяха да имат все по 0 точки.Мислех,че нашия терен е зле,ама техния е ужас,неравен и на бабунки.4 положения имаме до 20 минута и ги пропиляваме с лека ръка,явно си мислехме,че ще имаме 44 до края.Не мисля,че заслужавахме да победим,логичен хикс.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 12 ное 2011 11:34

Коефицент 1.01, че следващият треньор ще е Емануил Луканов :idea:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 ное 2011 11:41

Mourinio написа:Коефицент 1.01, че следващият треньор ще е Емануил Луканов :idea:

Сър-а поне има диплома,Луканов е типичната Прическа,т.е. физкултурник.Но си мисля,че Сър-а трябва да остане,добър треньор е,доказвал го е,просто трябва да се разчисти малко този отбор.От Севлиево на терена които бяха - Пиргов,Сашко,Сашо,Камазола,Божилов,Миро,Паломино - 7 човека са за оставане,другите-аут.От смените - признавам само Жоро Илиев.Имаме си хора в отбора живеещи покрай гръбнака от класни играчи и с лежерността си свалят класата на отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 ное 2011 13:14

Понеже бях доста афектиран вчера след мача, реших да не го коментирам. Днес реших да обърна внимание на постройката ни, и най-вече на смените.

Стартирахме мача така:
..................................26. Пиргов ...................................
...................................................................................
25.С. Александров...15. А. Александров (К)...19. Попов....18. Янев
...................................................................................
.....................5.Камазола .........16. Петков.........................
10. Манолов............ 5. 14. Божилов ......................8. Атанасов
................................9. Паломино....................................

За мен е лудост и абсолютна глупост Миро да е от дясно. Но няма значение :mrgreen: .Тренера така е решил.
До почивката мижехме да водим с едно 4-0, сами сме си виновни.
Какво стана после обаче.
Първа смяна, влиза Жоро излиза Дончо, и схемата ни става:
..................................26. Пиргов ...................................
.....................5.Камазола .........16. Петков.........................
10. Манолов.................21.Г. Илиев ......................14.Божилов

Пълна лудост е №14 да е на позицията на Дончо. Но няма значение :mrgreen: . Тренера така е решил!!!
Какво стана после обаче.
Втора смяна, влиза Марчев излиза Петков, и схемата ни става:
.....................5.Камазола ..............21. Г.Илиев..................
10. Манолов.................14.Божилов.........................24.Марчев

Пълна лудост е представянето на Марчев там. Но няма значение :mrgreen: .Тренера така е решил.
Какво става после обаче.
Трета смяна, влиза Ратников излиза Паломино, и се получава най-голямата лудост :mrgreen: :
.....................5.Камазола .........21. Г. Илиев........................
10.Манолов................14.Божилов..........................24.Марчев
..............................27.Ратников......................................

От тук на татъка, в мача нищо вече нямаше значение.
Самият факт, че Ратника е на тази позиция (докато Миро е от дясно цял мач :mrgreen: ), е достатъчен да обявя ГЕНОВ ЗА МАЛОУМЕН ИДИОТ.

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 12 ное 2011 13:27

Стефан Генов: "На почивката замених Дончо Атанасов, защото се оплака от контузия."

Има светлина в тунела :mrgreen:
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 ное 2011 13:58

Проблема е, че няма кой в клубът да потърси сметка на треньора и футболистите.
Ръководството е абдикирало, и всичко е на самотек.
Все едно, че нищо не е станало след вчерашния резил. Мълчат като п..ки насрани.
Ние феновете си късаме нервите всеки мач, ама няма кой да ни чуе.
Последната лудост е новият бразилец на проби.
ЗАЩИТНИК???
От какъв зор ни е човек без евро-паспорт на тази позиция? Само ще заема броика на чужденец в отбора?!?!
В същото време ни трябват крила, разиграващ полузащитник или нападател примерно.

Върни се в “Черно море”