Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна
Мисля, че е добро решение да бъдат дадени под наем и да се обиграват... много по-добре отколкото да бъдат продадени и забравени. Така хем ще имат игрова практика, верно не е като да играеш в А група, но пък те са още млади и сега за тях е важно да играят.... няма смисъл да търкат пейката, стоейки в отбора на Черно море 

- Sagittarius
От това което съм видял в дубъла,а и традицията да пращаме най-обещаващите ни момчета за по 1 година в Светкавица мога категорично да заявя,че след 1 година Николай Тодоров и Кирил Недев ще бъдат отзовани в Черно Море.Особено големи надежди възлагам на Недев,един талантлив офанзивен халф-плеймейкър,но висок,здрав,с мощна тупалка от далечни растояния при това и с двата крака,нещо като Карик или Лампард,не като Кривия,а по принцип такива халфове са голяма рядкост.Дано тази 1 година в Светкавица им помогне и по подобие на Жоро Илиев след завръщането им да влязат с гръм и трясък в големия футбол.На настоящия етап обаче няма смисъл да търкат пейката ненужно,или пък да продължават в дубала,където пък си обиграваме Старша А.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
При определянето на групата днес за мача с говедата видях нещо което ме притесни много. Може и да не съм разбрал или да не знам, но ми прави впечатление че в групата го няма Георги Какалов. Понеже не съм чул да е контузен задавам въпроса, ние този футболист откупихме ли го от Динамо Минск и ще играе ли той есента за Черно Море или привличането на Здравко Лазаров е именно поради факта, че в тая зона се отвори дупка. Моля хора които имат информация с която аз явно не разполагам относно Какалов да пишат.
Контузен е разтежение на бедрения мускул.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Днес Георги Чиликов разтрогна по взаимно съгласие със Тобол. Не мислете ли че е идеален като физика опит и маниер на игра за Черно Море. Все пак всеки сезон в БГ вкарва поне по 10 гола, а и много ще помогне за преимущество във въздуха в противниковото наказателно поле. Още повече че точно таран нямаме в отбора.
- aide_morqci
- Контакти:
HKKostov написа:Днес Георги Чиликов разтрогна по взаимно съгласие със Тобол. Не мислете ли че е идеален като физика опит и маниер на игра за Черно Море. Все пак всеки сезон в БГ вкарва поне по 10 гола, а и много ще помогне за преимущество във въздуха в противниковото наказателно поле. Още повече че точно таран нямаме в отбора.
Дано стане.А и той си е морско чедо,макар и да е от Бургаз.Но от близки до него знам че е много точен пич.Нападател ни трябва,Каката е под наем при нас само до края на 2009.Чилика ще вдигне класата отпреде според мен.Ще има и яка конкуренция.

Аз Чиликов не го харесвам много като футболист, а и защо да се взима трети нападател при положение, че играем с един в схемата. Според мен е по-добре да се дава шанс на някой юноша. Николов, който е в групата за мача, е нападател доколкото разбрах(дано не бъркам името).
- Sagittarius
За стила на Черно Море Чилика е крайно неподходящ.Той е много здрав,силен в единоборствата и в играта с глава,но е прекалено муден.Ние играем с много задъжане на топката в халфовата линия и с внезапни извеждащи подавания обикновено дълги топки разчитайки на бързината,маневреността и физическата мощ на Миро Манолов,който е много по-комплексен нападател от Чилика въпреки,че също е мощен физически.Здравко Лазаров е подходящ за нашия стил,но мудни,тежки нападатели-не.Може обаче Кольо да има друго виждане,това си е мое мнение.
ПС:Искам обаче да подчертая,че в Черно Море е най-добрия нападател в А група-Миро Манолов.Нападател,който съчетава качествата на физическа мощ с изключителна маневреност и експлозивност.Въпреки,че е доста здрав физически и ръстов играч,Миро може да надбяга абсолютно всеки един защитник в България,на него му слагат по 2 човека на врата и изглеждаше изолиран,но това е защото нямаше партньор.
ПС:Искам обаче да подчертая,че в Черно Море е най-добрия нападател в А група-Миро Манолов.Нападател,който съчетава качествата на физическа мощ с изключителна маневреност и експлозивност.Въпреки,че е доста здрав физически и ръстов играч,Миро може да надбяга абсолютно всеки един защитник в България,на него му слагат по 2 човека на врата и изглеждаше изолиран,но това е защото нямаше партньор.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Sagittarius написа:За стила на Черно Море Чилика е крайно неподходящ.Той е много здрав,силен в единоборствата и в играта с глава,но е прекалено муден.Ние играем с много задъжане на топката в халфовата линия и с внезапни извеждащи подавания обикновено дълги топки разчитайки на бързината,маневреността и физическата мощ на Миро Манолов,който е много по-комплексен нападател от Чилика въпреки,че също е мощен физически.Здравко Лазаров е подходящ за нашия стил,но мудни,тежки нападатели-не.Може обаче Кольо да има друго виждане,това си е мое мнение.
Аз също харесвам Миро, но какво направи пролетния полусезон при тази схема на игра. Мисля, че ако се намери добър таран, с втори ( изнесен по-назад ) Юруков, с крила като Миро и Електричката и градивни халфове като Алекс и Жорката, то не ни мърда шампионската титла. Е това разбира се си е мое мнение.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!