Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Видима : Черно Море (11.11.2011 14:30)
Така е не е хубаво да се правят бомбастични изказвания , ма кой да слуша ...
ex Popeye
Скъпоценна точка... за Видима.
Още една срещу Светкавица и изпълняваме плана "есен 2010", когато под вещото ръководство на В.Попов имахме актив от 22 точки (ако не се лъжа). Така може да си позволим загуба на Овча Купел
BTW, по моите сметки жълтия картон на Сашко е 4-и, защото срещу ЦСКА получи директен червен, без да има жълт. Така само Камазола пропуска дербито на Североизтока.
Още една срещу Светкавица и изпълняваме плана "есен 2010", когато под вещото ръководство на В.Попов имахме актив от 22 точки (ако не се лъжа). Така може да си позволим загуба на Овча Купел

BTW, по моите сметки жълтия картон на Сашко е 4-и, защото срещу ЦСКА получи директен червен, без да има жълт. Така само Камазола пропуска дербито на Североизтока.
Според pfl.bg :
Александър Емилов Александров
мачове-12; игр.време-1080 мин.
голове-1; дузпи-0
картони жълти-5; червени-1:
20-8-2011 Ботев Вр - Черно море 0 : 1 жълт
10-9-2011 Литекс - Черно море 1 : 0 жълт
18-9-2011 Черно море - Лудогорец 0 : 1 жълт
1-10-2011 Черно море - Черноморец 0 : 2 жълт
21-10-2011 Черно море - ЦСКА 0 : 0 червен
11-11-2011 Видима-Раковски - Черно море 0 : 0 жълт
http://www.pfl.bg/index.php?option=com_ ... 95&lang=bg
Александър Емилов Александров
мачове-12; игр.време-1080 мин.
голове-1; дузпи-0
картони жълти-5; червени-1:
20-8-2011 Ботев Вр - Черно море 0 : 1 жълт
10-9-2011 Литекс - Черно море 1 : 0 жълт
18-9-2011 Черно море - Лудогорец 0 : 1 жълт
1-10-2011 Черно море - Черноморец 0 : 2 жълт
21-10-2011 Черно море - ЦСКА 0 : 0 червен
11-11-2011 Видима-Раковски - Черно море 0 : 0 жълт
http://www.pfl.bg/index.php?option=com_ ... 95&lang=bg
За съжаление гледах мача с "прекъсвания" предвид идиотския час и ден.За още по-голямо съжаление в моментите през, които имах време гледах добре познатото беззъбие и хаос в случаите когато атакувахме.Опитах да поровя за изказване на "физкултурника",но не успях да намеря нищо.Много ми се иска да разбера : кой му беше виновен днес ?
Генов след 0:0 с Видима: Получи се истинска битка, загубихме две точки (ВИДЕО):
http://livesport.bg/Genov-sled-0-0-s-Vi ... hki-(VIDEO)-46583
Видима - Черно море 0:0, цял мач:
http://livesport.bg/Vidima---CHerno-mor ... 659?page=1
http://livesport.bg/Genov-sled-0-0-s-Vi ... hki-(VIDEO)-46583
Видима - Черно море 0:0, цял мач:
http://livesport.bg/Vidima---CHerno-mor ... 659?page=1
Благодаря за линка !Поредното "мишешко" изказване.Не,че съм очаквал друго
До скоро имах съмнения дали проблемите са в треньора или играчите.Вече съм убеден,че проблемите са в треньора.Дори не са толкова и в ръководството.До като търпим/търпят Генов ще си живуркаме из А група.Кога 7ми,кога 5ти,кога 9ти и до там.

-
За мен се работи против Черно море. Грешка номер 1 на Стефан Генов - Изгонването на перспективните юноши Данаил Граматиков, Николай Илиев, Николай Колев и Мартин Христов. За сметка на това се налагат като титуляри бездушници като Дончо Атанасов , Ивелин Янев, Цветан Йотов, Християн Попов, Веселин Марчев, Данаил Ратников и други подобни, които са по-слаби от гореспоменатите юноши.За мен Николай Илиев е по-добър от Янев, Николай Колев в дубъла от 33 мача - 38 гола - ЗАЩО ГО ГОНИШ - ЕТО ТИ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ! ЗАЩО ГОНИШ ГРАМАТИКОВ И НАЛАГАШ ЙОТОВ И ПОПОВ , които са по-слаби от Граматиков, при положение , че Граматиков игра в Лудогорец и лятото го искаха??? Защо гониш Мартин Христов и на негово място оставяш бездушника Дончо???????? Защо вместо Румен Николов пускаш бездарника и слабака Марчев , от който не става нищо и който ако беше добър , сега щеше да е в Локомотив Пловдив??????!!!!?????? ОМРЪЗНА МИ ДА ВИКАМЕ ДАЛЕЧ ПО-СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ ОТВЪН , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЮНОШИТЕ НИ НЕ СА ПО-СЛАБИ ДАЖЕ НАПРОТИВ ИГРАЯТ С ХЪС И ЖЕЛАНИЕ , ОТКОЛКОТО БЕЗДАРНИЦИТЕ КАТО ДОНЧО, МАРЧЕВ, РАТНИКОВ, ЙОТОВ И Т.Н. Ами мача в Пловдив срещу Локото сами се бихме ипаднахме умишленио. Как може да почваш с десен бек Янчо Андреев, при положение , че той никога не е играл десен бек а десен халф, а Мишо Лзаров е играл десен бек срещу Щутгарт, а Станислав Стоянов е играл дълги години десен бек в Черно море. Виждаш че има жълт картон и е притеснен - ВЕДНАГА ГО СМЕНЯШ СЪС СТЪНИ ИЛИ ЛАЗАРОВ!!!!!!!! Локото повежда с 1:0 ти ми вадиш Манолов и Божилов и ми вкарваш Марчев и Д.Петков за да пазиш резултата???????!!!!!!!!????? Срещу Локо Пловдив сами се бихме и паднахме УМИШЛЕНО!!Срещу Видима пак същата работа пускаш бездушниците Дончо , Марчев, Ратников , Янев и т.н. вместо Капитанов, Тошко Колев , Румен Николов? Стефан Генов или не разбира или има някаква изгода от това да пуска пловдивските протежета!!!?????!!?????В ПЛОВДИВ САМИ СЕ БИХМЕ, ПО СЛАБ ЛОКО ПД НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! В СЛУЧАЯ Дончо Атанасов,Ивелин Янев, Цветан Йотов, Християн Попов, Веселин Марчев, Данаил Ратников и другите бездарници и Стефан Генов ВЪН ОТ ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!!!!!!! НАЗНАЧАВА СЕ ТОДОР МАРЕВ ИЛИ ЧОВЕК , КОЙТО ДА НАБЛЮДАВА ДЮШ НА 19 И 17 ГОДИШНИТЕ И ДА СЕ НАЛАГАТ ПО 2-3 МОМЧЕТА. По-добре така, отколкото бездушници, които не знаят къде се намират и разхождат фланелката!Юношите ни мачкат ЦСКА, Левски , и много други отбори, а мъжете треперят от Видима Раковски Севлиево, които второто полувреме ИЗТЪРВАХА ДА НИ БИЯТ??????????????????????? СТИГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВРЕМЕ Е ДА НАЛАГАМЕ ЮНОШИТЕ СИ , А НЕ ПЛОВДИВСКИ ПРОТЕЖЕТА, ЗАЩОТО ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ ЮНОШИ , КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ С ХЪС И ЩЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДА СЕ ИГРАЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Георги Василев - Гочето
Георги Василев - Гочето
Изводите ми след мача:
1. СМЕШЕН треньор;
2. СМЕШНИ футболисти;
3. СМЕШНО ръководство;
4. СМЕШЕН стадион;
и най- жалкото:
5. СМЕШНА публика.
Даже сме надкочили себе си с това класиране.
1. СМЕШЕН треньор;
2. СМЕШНИ футболисти;
3. СМЕШНО ръководство;
4. СМЕШЕН стадион;
и най- жалкото:
5. СМЕШНА публика.
Даже сме надкочили себе си с това класиране.
Хайде да видим до къде ще стигне търпението на собственика
За момента е : никакви резултати и никакво желание за промяна.По никакъв начин не мога да се примиря,че Монтана,Миньор,Видима,Локо ПД,Черноморец,Славия и т.н. : разполагат с по-голям бюджет или по-добри изпълнители,а ни надиграват или поне като точки в таблицата /изключвам Монтана,но по малко си събират точки за да не изпаднат ,а и не изглеждат лошо като стил на игра/.Надявам се ,че Славия няма да ни "надиграят" в последния кръг !

- th3_gr3en_rapper
Всички сме изнервени но поне НЕ лъжете!!! Точно Ивелин Янев си играе достатъчно добре момчето особено в днешния мач с Видима! Да си имаме уважението : ) И аз отначало не го харесвах но с начина му на игра,бързината и техниката ми затвори устата
Ако някой от Вас играе по-добре от Янев да ходи да го картотекират и на поляната
Когато спечелихме първите 5 мача (включително бихме Левски 3:1) и когато миналата пролет се представихме що горе добре в сравнение с есента никой не плюеше Стефан Генов! А сега?! Когато отбора пада и всички плюят ..... Всичките под козирката сте един дол дренки ... Такива хора въобще не трябват да идват на стадиона! Стойте си у вас пред телевизора със салатката и ракията и си псувайте каруцарската
Като не ви харесва отбора - сменете го! Станете "фенове" на някой от шопските "грандове" и се разкарайте от форума!
Омръзна ми да слушам "семките" какво не им харесва и от кое не са доволни ..... Отидете и говорете с шефовете,Генов е просто треньор (пионка) която получава заповеди и прави това което му се казва! Това даже и малоумните го разбраха ...

Ако някой от Вас играе по-добре от Янев да ходи да го картотекират и на поляната

Когато спечелихме първите 5 мача (включително бихме Левски 3:1) и когато миналата пролет се представихме що горе добре в сравнение с есента никой не плюеше Стефан Генов! А сега?! Когато отбора пада и всички плюят ..... Всичките под козирката сте един дол дренки ... Такива хора въобще не трябват да идват на стадиона! Стойте си у вас пред телевизора със салатката и ракията и си псувайте каруцарската

Като не ви харесва отбора - сменете го! Станете "фенове" на някой от шопските "грандове" и се разкарайте от форума!
Омръзна ми да слушам "семките" какво не им харесва и от кое не са доволни ..... Отидете и говорете с шефовете,Генов е просто треньор (пионка) която получава заповеди и прави това което му се казва! Това даже и малоумните го разбраха ...

[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]