Подобно на наглите политически безумия и празни приказки, с които ни заливаха в предизборните дни, водещите ни отбори Левски и ЦСКА също се опитваха да пробутват евтини трансферни раздувки. Безсилието им обаче е на път да заформи най-постното лято на пазара от години насам.
.
Левски и ЦСКА опитно поле за европ. несретници/анонимници
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Левски и ЦСКА опитно поле за европ. несретници/анонимници
Тонииии Тони пиленце!!!!!!!засега колкото и да не ни се вярва на всички ние къртим положението.ЦСКА се излагат а Локо Сф и Литекс не ги коментираме
Петров в Левски се върнаха Топчо и Бардон + Жоб не виждам нищо нередно.Виж друго си е в чИрвения лагер.Там идват все именити футболисти от испания с общо време в игра 3 мин и 1/2 + звездата на ПСЖ (не разбрах защо не го одобриха) и не на последно място БГ талантите на по 25 и нагоре от предпоследния и малко по нагоре от него отбори.
Мисля че заглавието на темата би звучало по добре така: "ЦСКА опитно поле за европ. несретници/анонимници"
Модер.......е
са
тур.......и
пе........и 
Мисля че заглавието на темата би звучало по добре така: "ЦСКА опитно поле за европ. несретници/анонимници"
Модер.......е

http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България
е кой от двамата е несретник в Левски или анонимник, или от тоя дето идва на проби, национал на Камерун, някак си не е точно така, не виждам ментета и в Литекс и морето, така че остава само едно такова мястос 4-5 човека от 16 испанска дивизия и един от кварталния отбор
а вие кфо се кефите на дядовците,дето ги взехме за без пари,да отбият номера пред феновете 

САМО ЛЕВСКИ
- stefan_bg2
- Контакти:
Аз си мисля, че нещата в Левски не са толкова зле, не искам да обиждам Цска, но Левски се уреди с опитен защитник и заедно с Рабех мисля, че става идеално, в средата като имаме Гаджев и Сърмов, имаме и Бардон с Тасевски, а за Гошо Христов си мисля, че има голям потенциал, но дано да ко разкрие този сезон, по крилата имаме Жо и Зе, Димитров, който е непостоянен, а за Младия Цачев- това момче мисля, че просто му е съдено да стане един от най-добрите бълг.футболисти стига да му обръщат внимание и да не го затлачат много, много ми харесва играта. Има хъс и усет пред гола личи му 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
а какво да кажем за Фелипе да Коща. Чудесен пример за бездарен футболист който обаче Левски отмъкнаха с много усилия. А това трансферно лято си е като всички останали. Само хората се сменят всичко си е същото