ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: ЧЕСТИТО НОВО ДЯСНО УПРАВЛЕНИЕ БЕЗ БСП, НДСВ И ДПС!

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 юли 2009 14:45

ivojel написа:Костов е най великият политик слет Стефан Стамболов! Проумейте го това,ако не беше той сега щахме да сме азиадци а не европейци...

Абе мен моля ти се!!!Ей значи имам чувството ,че все дебили дето има все са от Левски/ЦСКА.Преди теб спорих тук с един друг четириног,който пък беше от Атака.Костов направи много първите 2 години от управлението си ,но следващите две си отяде като за 200.Иди да видиш в Доспат за какво иде реч.Дъщеря му притежава цялата промишленост в града от как стана на 26...Защо не се поинтересуваш кой какво гепи от тази приватизация а?Една от неговите хрътки,сега ми убягва името,но едно време го избрахме тук от Пловдив има купени 56 имота и земеделски земи за последните 3 години.56!!!!От къде се разбогатяха толкова тези хора?Хайде малко мислете новият Стамболов пффф Стамболов може и да е крадял,но поне до края на политическата си кариера само и единствено се е стремял да помогна на България и е защитал каузите ,за които се е борил.Я кажи как Костов,женения за партийна секретарка борец за демокрация,който на всичкото отгоре стои на чело на демократична партия,в която никой освен него не се кандидатира за председател,се бори за идеалите си?Разследва къде са комунистическите пари?Отвори досиетата?Помогна за цялостта на СДС и не се увлече във властолюбие?

А сега по темата:наистина може би един път българите направиха добър избор.Изборът им не е добър от гледна точка на това ,че мутрягата Борисов ще сътвори чудеса,то е ясно че няма,но поне еврофондовете ще потекат наново.Ако хората му взимат 50 % само от парите пак по-добре от комунягите.Най-важното разбира се е ,че турците ги отскубнаха от властта.Сега ако пожарникарчето е изключително важно да направи нов избирателен закон,в който ясно да се казва,че право на глас имат единствено хората,които плащат данъци в България.Бих искал да видя и образователен ценз (а и умствен като гледам какви глупости бяха мъдрили атакиския и костовиския левскари),но разбира се онези подлоги от Български Хелзински Комитет ще погнат държавата.Важно е да се направи нов закон,който да преразпределя депутатските места не по окръзи ,а по население,прибавяме компромата как Доган е агент на ДС и е докладвал за хора ,противопоставящи се на Възродителния процес и се дава някаква алтернатива на турчолята и воала Доган пада от коня и става ханъма на някой в централния софийски затвор.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 16:38

Моите уважения , колеги , но в Синята Коалиця / за , която гласувах , за да има процент за мнозинство с Бойко/ не е САМО КОСТОВ.Не съм запален по политиката , НО дори на мен ми е ясно , ЧЕ СИНИТЕ СА СЪБРАЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ ИКОНОМИСТИ В БЪЛГАРИЯ...докато Бат Бойко ги няма ..според мен ще направят стабилно правителство.

п.с. Ясене по темата " костовяри Левскари " звучиш като типично прасе...тъй като всичките ми роднити работят в общината имам възможност да познавам повечето от Синята Коалиция ...с пъти НАД комуняги и турци са в икономическо и интелектуално отношение !!!

п.с.2 Уча Финанси , а съм завършил гимназиялно Банково Дело ...от това смея да твърдя , че разбирам , страст ми е.

айде със здраве
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 06 юли 2009 19:01

yasen_ov4arov написа:
ivojel написа:Костов е най великият политик слет Стефан Стамболов! Проумейте го това,ако не беше той сега щахме да сме азиадци а не европейци...

Ей значи имам чувството ,че все дебили дето има все са от Левски/ЦСКА.
Ти явно като типичен четириног си толкова велик ,че нямаш нужда дори да четеш думите ми,за да знаеш какъв съм :lol: .Както и да е,не казвам,че Костов не е добър финансист,напротив дори се надявам пожарникарчето да го назначи за финансов министър (макар,че е нереално).Хващаш ли обаче леката разлика между това да си умен и да управляваш умно?Да,Костов и тн са умни,Доган също е изключително умен ,но това прави ли го добър за България политик?Работите,които казах за Костов в горния си пост верни ли са?Верни са.Тогава как можеш да ми обясняваш,че той е добър държавник?Да не говорим ,че той е толкова демократ ,колкото съм и аз (по възгледи съм националист,разграничаващ се от лумпените на Атака).Обясни ми как един демократичен лидер може да си подаде оставката и 2 дни по-късно хората му публично да отидат да го молят да се върне,"защото много го обичали".Голямата любов към лидера на какъв тертип ти мирише?И пак повтарям-все пак на Костов жена му е била партийна секретарка...въобще демократ да ти види окото :lol: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 юли 2009 21:25

На всички гласували-ЧЕСТИТО! :-D :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 юли 2009 22:01

mike28 написа:На всички гласували-ЧЕСТИТО! :-D :mrgreen:

Багодаря! :) ;) Честито и на теб! :)
Последна промяна от slavia_forever на 06 юли 2009 22:10, променено общо 2 пъти.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 юли 2009 22:04

Мерси, мерсии...
Последна промяна от mike28 на 06 юли 2009 22:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 юли 2009 22:08

mike28 написа:Tова пък защо? И аз гласувах бре! Ааааа. Сега се извини- тук и официално, дори го писах в първия си пост към темата, ма тъй то, който почва от обяд с бирите,..... :mrgreen:

Извинявам се ОФИЦИАЛНО! :) :idea: :!: Трия поста!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”