bor-don написа:е сега отидох на тренировката и момичето от магазина беше още там, та си взех карта
И аз бях днеска на тренировката!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bor-don написа:е сега отидох на тренировката и момичето от магазина беше още там, та си взех карта

...дано се навие !
 ...дано се навие ! 

Enravota написа:Казват че е на 31 може да е на 52
 то Sin Ciy не прощава, много натоварва в кръста и се късат кръстни връзки. Още един пример, ако някой си спомня Джон Ингълс дойде от Шотландия, мисля че беше играл за Хартс няколко сезона, незнам да е бил някой от добрите им футболисти, ама като дойде тука се открояваше и помогна на Левски да стане шампион.
  то Sin Ciy не прощава, много натоварва в кръста и се късат кръстни връзки. Още един пример, ако някой си спомня Джон Ингълс дойде от Шотландия, мисля че беше играл за Хартс няколко сезона, незнам да е бил някой от добрите им футболисти, ама като дойде тука се открояваше и помогна на Левски да стане шампион. koko21 написа:a някой знае ли колко е висок че никаде не пише

ся ще има кой да играе с глава в центриранията,докато Тасевски ще отиграва по ниските топки
 ся ще има кой да играе с глава в центриранията,докато Тасевски ще отиграва по ниските топки 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост