Стоичков става "Доктор хонорис кауза" на ПУ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Стоичков става "Доктор хонорис кауза" на ПУ

Мнениеот Тони Шумахер » 11 ное 2011 10:43

Спомням си едно изречение ........"заради няколко тюфлека , няма да говоря на български........." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

deladog

Мнениеот deladog » 11 ное 2011 10:50

child in time написа:Ицо със сигурност заслужава подобно признание повече от 75% от досегашните удостоени!

Донякъде може и да си прав. Помня резервите на академичната общност в ПУ, когато преди четири години дадоха същата титла не на когото и да е, а на Карло Анчелоти. Връчи я ректорът-филолог, който две години по-късно дори не покани в университета гостуващия с рецитал в града ни Евгений Евтушенко - най-великия (по всеобщо признание) от живите поети.
А сегашният ректор също е филолог. Поне има приемственост в някои отношения.

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 11 ное 2011 10:54

Фазомера има завършено образование - детска градина вечерно! Треньор? Консул?? Доктор??? Баси и държавата!http://forum.gong.bg/posting.php?mode=reply&f=53&sid=bf0bdd5f4143073ba9b25fc6aad604cd&t=93261#

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 11 ное 2011 11:33

Те издигнаха пожарникар за министър-председател, та какво остава за някакъв футболист, който дори не е завършил средно. :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 ное 2011 11:38

McLovin написа:
lisynger написа:Освен да му пръднете на оная работа на Ицо не виждам какво може да направите ;)

Да си мечтая да затворят интергалактическия влак и да те гледам как се точиш през ускорителя за елемтарни частици докато дойдеш "на София" да се разходиш с анцунг пред нас :geek:

Много хитро момче се пишеш :lol: аз си седа в София за празниците щото нямам село,а ти
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 11 ное 2011 12:13

lisynger написа:
McLovin написа:
lisynger написа:Освен да му пръднете на оная работа на Ицо не виждам какво може да направите ;)

Да си мечтая да затворят интергалактическия влак и да те гледам как се точиш през ускорителя за елемтарни частици докато дойдеш "на София" да се разходиш с анцунг пред нас :geek:

Много хитро момче се пишеш :lol: аз си седа в София за празниците щото нямам село,а ти

В такъв случай може да се срещнем по пустите улици. Нямам си село и аз... един буркан няма кой да донесе :| :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: metodito

Мнениеот Странджата » 11 ное 2011 12:24

Напълно са прави, които виждат несиметричност между личността и заслугите на Стоичков и титлата, дадена от ПУ. Този университет от години произвежда "кадри" по "физическа култура", а едва сега строи спортна база. Там има един весдесъщ професор, когото Ицо по интелигентност ще бие сто пъти (между другото не съм сигурен дали тази особа не стана най-младият професор в България). Та този весдесъщ професор навярно е в основата на това решение. Интересно ще бъде да се види дебатът в Ректорския съвет - така, както беше публикуван "дебата" във Великотърновския университет по повод решението да се присъди доктор хонорис кауза на Путин. Така че за Христо Стоичков няма какво да се коментира - не той, а решението на Ректорския съвет е за обсъждане ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 ное 2011 13:03

Хаха, и аз за Путин се сетих. Те доста хора от Търновският университет им почервеняха ушите от срам заради тая глупотевина.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 ное 2011 13:38

Важното е призове да се раздават,а дали имат някакъв смисъл е отделен въпрос. Всичко е реклама. Аз ако съм преуспял човек в своята сфера и работата ми е призната от обикновения човек,дали ще ми дреме кой университет,орган или каквото е там също ще ме признае?

Дреме ми!
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2011 14:03

sMotLiO написа:Важното е призове да се раздават,а дали имат някакъв смисъл е отделен въпрос. Всичко е реклама. Аз ако съм преуспял човек в своята сфера и работата ми е призната от обикновения човек,дали ще ми дреме кой университет,орган или каквото е там също ще ме признае?

Дреме ми!

Я, верно ли ще ти дреме, ако от Кеймбридж, Оксфорд или Харвард ти присъдят титлата Доктор хонорис кауза?Че това си е признание за заслугите ти към науката, защото тя не се дава на всеки (по света), ако няма наистина някакви заслуги в науката.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”