Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 10 ное 2011 20:53

ами отписваме я...то е ясно,че челси ще ни пляснат,ама нали сияйния трябва да се застрахова предварително...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2011 21:39

Да бе ние всяка година с по 2-3 купи приключваме, че ще се отказваме от тая и оная купа. И защо? В Европа ли играем че сме много заети?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 10 ное 2011 21:42

Абе глупусти КД каза в началото, че може да не спечелят първенството, защотот се печели трудно, но може да спечели купа това е. Така, че не се знае кой кого ще плясне това е Дерби, а Дербитата никога не са решени преди започването на мача, както и всеки мач де, но все пак !

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 ное 2011 22:17

само дето сияйния каза във интервю днес,че заради мача със сити,който е 48 часа по-рано-щял да пусне юношите за мача с челси...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2011 22:28

Нищо подобно до сега четох интервюто в официалния. Нито намеква че няма да се борим за тая купа, нито че ще играем с юноши. Откъде ги вадите тея глупости?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2011 23:15

venomcho написа:Далглиш днес с половин уста си "признава", че отписваме едната тенекиена купичка, което мен лично много ме радва 8-)

Ако е така, което не ми се вярва, най-вероятно ще е Карлинг Къп.....предвид тежката серия мачове Челси(Г), Ман Сити(Д) и Челси(Г)...но си мисля че ще подходят сериозно към всички мачове :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 ное 2011 23:52

wolf написа:Нищо подобно до сега четох интервюто в официалния. Нито намеква че няма да се борим за тая купа, нито че ще играем с юноши. Откъде ги вадите тея глупости?

явно различен английски ползваме ;)

П.С. питаш защо да се отказваме ли? ами очевидно дори и това ни идва в повече, иначе и аз си мислех, че без Европа ще ни е "айляк" (както казваме тука), ама ай мерси съм от тая купичка, ако е за сметка на четвъртото място, защото играчи като Суарез (примерно) идват в Англия не заради Карлинг Къп и не за да играят с Бирмингам в първенството, а със Барселона в ШЛ :!:

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 11 ное 2011 06:11

Малко инфо свързана с дискутираните въпроси по-горе:
за Карлинг Kъп на 29-ти:
http://www.liverpoolbg.com/%d0%ba%d0%b5 ... b0-%d0%ba/
за обидите по адрес на Кени:
http://www.liverpoolbg.com/%d0%be%d0%b1 ... %b5%d1%88/

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 11 ное 2011 08:46

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 ное 2011 09:29

fearless for lfc написа:Малко инфо свързана с дискутираните въпроси по-горе:
за Карлинг Kъп на 29-ти:
http://www.liverpoolbg.com/%d0%ba%d0%b5 ... b0-%d0%ba/
за обидите по адрес на Кени:
http://www.liverpoolbg.com/%d0%be%d0%b1 ... %b5%d1%88/

Сайт в който навсякъде упорито пише ДЪЛГЛИШ и пише една карама глупости за Хейзел не може да ми е източник. Прочетох оригиналната статия, прочетох и тази в liverpoolbg - еми не е едно и също.

Върни се в “Ливърпул”