Нека се върнем на темата - да мине мача с Берое и тогава да правим някакви заключения....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:zlobul написа:я да видим...ъъъъъъъ ........ може и да съм ти на образованието . Иначе би трябвало да си разбрал , че изобщо не се впечатлявам от гугутки и ми е през оная работа , какво ще кажа за тях .
Гледа ли пресконференцията ?....айде гледай я , защото много ще си ми интересен . Каква ли друга глупост ще ти роди главата да напишеш.
Я,да видим...ъъъъъъ.....като ти гледам правописа,ОПРЕДЕЛЕНО,не си ми на образованието!Иначе,би трябвало да си разбрал,че ИЗОБЩО не се старая да те "разбирам"!
Пресконференцията я гледах,когато му беше времето!Аз да не съм бавноразвиващ като тебе,да я гледам по 20 пъти?
Levski 1914 написа:Виж приятел...аз също съм бил от хората, които е защитавал Гонзо и съм искал да му се даде шанс за треньор на Левски, защото най-малкото го заслужава. Георги Иванов е един от малкото истински Левскари, който никога не е ощетявал клуба и не е казал една лоша дума за него! И съм почти сигурен, че дори утре да напусне доброволно или бъде уволнен пак няма да каже нищо против никой! Май всички забравиха колко човека си мълчаха като попове, докато бяха на служба в клуба, а след това почнаха да си отварят устите! Много хора забравиха колко "левскари" и легенди на клуба нападнаха Гонзо, и той не отговори на нападките на никой (поне аз не знам да е отговарял). Да, аз също съм от хората, които уважават Гонзо и няма да кажа лоша дума за него!
Levski 1914 написа:zlobul написа:Кога ТОЧНО Костов е казал,че "този отбор за нищо не става"?
Ако metodito е левскар,ще си отрежеш ли наистина главата и да зарадваш много потребители на този форум?
Защо ми се струва,че АБСОЛЮТНО не си този,дето да определя кой ще стои във форума и кой не?Така,че не е зле ти и такива "орли" като тебе да понижите октавата,че от вашите писъци и хленчове боли глава.
=======================================================================
и втория мишок изскочи , сега остана да се появи и синия шампион и ще станете светата троица , единствените във форума , които се въртят като фурнаджийски лопати и се извиняват за това , че не били "прогледнали" .....айде нщма нужда .
1-есенцията на всичко това , което каза костов след мача с локомотив е това -сещай се или всеки път трябва да ти се превежда . Спореше и за една пресконференция , ама като ти казах минутата и секундатат в която инженера намигва и шепне "ниско" се скри .
2-заради две-три "гугутки " , няма как да се изнеса от форума
3- станахте за та*ак ....един път гонзо бил правилния , после не .тара не бил правилния , ама без него неможело
Абе що не хидите си ..........,лицемери !
Виж приятел...аз също съм бил от хората, които е защитавал Гонзо и съм искал да му се даде шанс за треньор на Левски, защото най-малкото го заслужава. Георги Иванов е един от малкото истински Левскари, който никога не е ощетявал клуба и не е казал една лоша дума за него! И съм почти сигурен, че дори утре да напусне доброволно или бъде уволнен пак няма да каже нищо против никой! Май всички забравиха колко човека си мълчаха като попове, докато бяха на служба в клуба, а след това почнаха да си отварят устите! Много хора забравиха колко "левскари" и легенди на клуба нападнаха Гонзо, и той не отговори на нападките на никой (поне аз не знам да е отговарял). Да, аз също съм от хората, които уважават Гонзо и няма да кажа лоша дума за него!
zlobul написа:Лошото в случая е , че днес се хвърляте да защитавате некадърниците , а утре , когато вече не са в Левски ще ги плюете повече от мен за всичките тия три години накуп , но какво да се прави ГУГУТКИ сте и такива ще си останете цял живот . Жив и здрав и да знаеш , че пред името си имам , това което го*ньо НЯМА , сещай се сам какво е то .
фифи перото написа:Тук се е заформила интересна "дискусия"..
Я да попитам,не ви ли омръзна ,да си мерите "фенството"?
Не ви ли омръзна,всеки да се прави на "по-" Левскар от другите и да сипе квалификации?
Не чувствате ли,че ставаме за смях с тези междуособици?
За едните ще кажа-ако е да,най-лесният вариант е да кажете-Да!Не бяхме прави за гонзо...
На другите-да спрем "натякването"!
Най-омразната ми реплика е:"Аз казах ли ви?"
По умният винаги отстъпва!
Да докажем,че сме умни,ние сме ЛЕВСКАРИ!
Не недоносчета от селото край язовир Искър...
За Костов-Успех!
milen.hristov написа:Levski 1914 написа:Виж приятел...аз също съм бил от хората, които е защитавал Гонзо и съм искал да му се даде шанс за треньор на Левски, защото най-малкото го заслужава. Георги Иванов е един от малкото истински Левскари, който никога не е ощетявал клуба и не е казал една лоша дума за него! И съм почти сигурен, че дори утре да напусне доброволно или бъде уволнен пак няма да каже нищо против никой! Май всички забравиха колко човека си мълчаха като попове, докато бяха на служба в клуба, а след това почнаха да си отварят устите! Много хора забравиха колко "левскари" и легенди на клуба нападнаха Гонзо, и той не отговори на нападките на никой (поне аз не знам да е отговарял). Да, аз също съм от хората, които уважават Гонзо и няма да кажа лоша дума за него!
Не отговори на Сираков,Велев,Боримиров,Стоилов,Вуцов.Да видим след като си тръгне от Левски какво ще говори за отбора като попадне в трудна ситуация,разбира се ако някой въобще му го иска
Levski 1914 написа:milen.hristov написа:Levski 1914 написа:Виж приятел...аз също съм бил от хората, които е защитавал Гонзо и съм искал да му се даде шанс за треньор на Левски, защото най-малкото го заслужава. Георги Иванов е един от малкото истински Левскари, който никога не е ощетявал клуба и не е казал една лоша дума за него! И съм почти сигурен, че дори утре да напусне доброволно или бъде уволнен пак няма да каже нищо против никой! Май всички забравиха колко човека си мълчаха като попове, докато бяха на служба в клуба, а след това почнаха да си отварят устите! Много хора забравиха колко "левскари" и легенди на клуба нападнаха Гонзо, и той не отговори на нападките на никой (поне аз не знам да е отговарял). Да, аз също съм от хората, които уважават Гонзо и няма да кажа лоша дума за него!
Не отговори на Сираков,Велев,Боримиров,Стоилов,Вуцов.Да видим след като си тръгне от Левски какво ще говори за отбора като попадне в трудна ситуация,разбира се ако някой въобще му го иска
Т.е. моите думи се потвърждават, че Георги Иванов не е казал една дума срещу Левски...или срещу бивши ръководители или треньори (пак казвам...ако е имало нещо не помня). И според мен не заслужава такава помия да се изсипва върху него!
Че те червените по-малко го плюят от някои сини фенове, което е срамно!
milen.hristov написа:Levski 1914 написа:Т.е. моите думи се потвърждават, че Георги Иванов не е казал една дума срещу Левски...или срещу бивши ръководители или треньори (пак казвам...ако е имало нещо не помня). И според мен не заслужава такава помия да се изсипва върху него!
Че те червените по-малко го плюят от някои сини фенове, което е срамно!
не ми осети иронията,отговори и на четиримата при това на няколко пъти
blue avalanche написа:zlobul написа:Лошото в случая е , че днес се хвърляте да защитавате некадърниците , а утре , когато вече не са в Левски ще ги плюете повече от мен за всичките тия три години накуп , но какво да се прави ГУГУТКИ сте и такива ще си останете цял живот . Жив и здрав и да знаеш , че пред името си имам , това което го*ньо НЯМА , сещай се сам какво е то .
Чакам да ме сразиш с цитат от мой коментар,в който ПЛЮЯ по треньор,директор или президент на Левски.Бивш или настоящ!
ПС.Голям праз,като имаш нещо пред името си,ИНЖЕНЕРИНО.Или ДОФТУРЕ.Или каквото си там!Титла невиждана по нашите земи.С това направо ма разби!Въх,въх...Край!Сразен съм!Отивам да се хвърля през балкона.Чак сега разбрах колко мизерен е бил моят живот.Аз,пък,си мислех,че само аз имам нещо пред името си...Ау-у-у-у.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост