Кашчей написа:Old_death написа:vaskonti написа:Ама аз не деля хората в случая! За трети път повтарям, че такива ги има навсякъде! И не съм написал никъде кой е повече простак и кой по-малко! Или си простак, или не си, няма средно положение! За мен също е без значение дали това се случва на Герена или на Армията, тази тема я оставих да седи за назидание на простотията като общо явление, но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...
Не виждаш ли,че единствената цел за отварянето на тая трема е заяждането.Не помнят убийството на невинното момче,извършено от техни фенове,които бяха заловени,но не и наказани!Същите тия ми говорят за вандалство!!!!Хващай гумата или катинара!
Леко си забравил Гергана Орлова ..май!Тя от коя агитка беше и от чия ръка пострада?На мач на кой отбор, на кой стадион?!
Да не говорим за скандиранията "Гунди е разложен труп" от тълпа млади и надеждни попълнения в групата на тъпоумните фенове, одобрително подкрепени от батковците!
А някой видя ли написани имената на Гунди и Котков?Или го гони параноята и търси дрязги на всяка цена?Това са само предположения.По същата логика мога да твърдя,че това е призив до всички тия,които са предпочели да гледат мача по телевизията,вместо да отидат до Враца!
Зная че не е така,но останах с впечатлението,че вадиш на показ гаменски постъпки,в какъвто и вид да са,а не реагираш срещу едно убийство,може и да е непредумишлено,от същите тия,които сега реват като вдовици за ****.Аз лично степенувам нещата.