Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Мнениеот Old_death » 10 ное 2011 11:16

Кашчей написа:
Old_death написа:
vaskonti написа:Ама аз не деля хората в случая! За трети път повтарям, че такива ги има навсякъде! И не съм написал никъде кой е повече простак и кой по-малко! Или си простак, или не си, няма средно положение! За мен също е без значение дали това се случва на Герена или на Армията, тази тема я оставих да седи за назидание на простотията като общо явление, но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...

Не виждаш ли,че единствената цел за отварянето на тая трема е заяждането.Не помнят убийството на невинното момче,извършено от техни фенове,които бяха заловени,но не и наказани!Същите тия ми говорят за вандалство!!!!Хващай гумата или катинара! ;)

Леко си забравил Гергана Орлова ..май!Тя от коя агитка беше и от чия ръка пострада?На мач на кой отбор, на кой стадион?!

Да не говорим за скандиранията "Гунди е разложен труп" от тълпа млади и надеждни попълнения в групата на тъпоумните фенове, одобрително подкрепени от батковците!

А някой видя ли написани имената на Гунди и Котков?Или го гони параноята и търси дрязги на всяка цена?Това са само предположения.По същата логика мога да твърдя,че това е призив до всички тия,които са предпочели да гледат мача по телевизията,вместо да отидат до Враца!
Зная че не е така,но останах с впечатлението,че вадиш на показ гаменски постъпки,в какъвто и вид да са,а не реагираш срещу едно убийство,може и да е непредумишлено,от същите тия,които сега реват като вдовици за ****.Аз лично степенувам нещата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 ное 2011 13:16

Old_death написа:А някой видя ли написани имената на Гунди и Котков?Или го гони параноята и търси дрязги на всяка цена?Това са само предположения.По същата логика мога да твърдя,че това е призив до всички тия,които са предпочели да гледат мача по телевизията,вместо да отидат до Враца!
Зная че не е така,но останах с впечатлението,че вадиш на показ гаменски постъпки,в какъвто и вид да са,а не реагираш срещу едно убийство,може и да е непредумишлено,от същите тия,които сега реват като вдовици за ****.Аз лично степенувам нещата.

:lol: :lol: :lol: Напоследък редиш култово мнение след култово... Ти да не си нещо по-голям капацитет от българското законодателство и съд, че така генерално определяш кой е убиец и кой не?!?! 3 истанции не осъдиха подсъдимите, а ти като пич по бързата процедура...
Гаврите се с паметта на двама велики български спортисти и пак изкривяваш нещата, че ние сме лошите?!? Готов си на всичко да оправдаеш всякаква дебилщина свързана с любимият ти отбор... И се опитваш в момента по невероятно смешен начин да го обясниш. Било насочено към ТВ зрителите... Я оправдай и скандиранията и другите трансперанти...
Сектор Г е на толкова ниско чисто човешко и морално ниво, че няма какво да си говорим. Спомняш ли си дучето как нареждаше за Гунди. А след катастрофата да си го чул веднъж да каже нещо? И с тия така ще стане...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 10 ное 2011 13:25

Old_death написа:А някой видя ли написани имената на Гунди и Котков?Или го гони параноята и търси дрязги на всяка цена?Това са само предположения.По същата логика мога да твърдя,че това е призив до всички тия,които са предпочели да гледат мача по телевизията,вместо да отидат до Враца!

Не е за хората които не са отишли на стадиона,на трансперанта пише "...СТИГНЕШ до Враца" стигнеш се използва за хора тръгнали и не успели да пристигнат,ако беше за хората пред ТВ-тата щеше да пише ...Дойдеш... друг е въпроса колко са образовани тия момчета който са го вдигнали тоя трансперант
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 ное 2011 16:08

Hristos написа:

Не е за хората които не са отишли на стадиона,на трансперанта пише "...СТИГНЕШ до Враца" стигнеш се използва за хора тръгнали и не успели да пристигнат,ако беше за хората пред ТВ-тата щеше да пише ...Дойдеш... друг е въпроса колко са образовани тия момчета който са го вдигнали тоя трансперант

Това мнение бе доста по смислено,за разлика от това над него.Не мога да разбера хора,които в тоя плакат биха вложили умисъл за подигравка(гавра) с починали хора.Не мога да повярвам,че има такова индивиди.За това съм по склонен да го приема като подкана към липсващите фенове.Все пак Враца е на 40 минути път с кола от София!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 ное 2011 17:33

mironi88 написа:
cska_90 написа:Колко мъка има по тоя свят......лелеллелелелеле :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

И все пак съм забелязал си креативно дете и ще ми е интересен отговорът ти на това защо така изневиделица приключа "бойкотеца" ви след като Милен вдигна отбора? Или ти трябва малко време да попиташ батковците какво да напишеш?

Хахах-аз си имам собствено мнение и никого не смятам за нужно да питам!!
Накратко-никога не съм спирал да мисля,че бойкота беше, остава и е единственото правилно решение!!!Ако на тебе ти е кеф да гледаш тото тип Славия и Враца -ок-гледай си го!!!Ако ти е кеф Титан да се ебават с нас-ок!!И сега да попитам-къде са новите ултра модерни бази на панчарево, къде е новата Армия-нали вече е наша, къде са титлите????? И не ми отговаряй-ама криза е-в Ловече не е ли криза, че Ганчев им направи стадиона, В Разрад не е ли???А????? Защо Славия, та дори и Сливен имат по-хубави бази!!Защо юношите ни падат 6-0?????Защо уволниха единствения тренер спечелил титла-Чирич??? .........................Така сега защо АЗ ЛИЧНО пректих бойкота(междувпрочем 2-3 мача преди 14 да прекратят своя-това относно личната позиция)-защото видях че няма смисъл така-не заради самия бойкот-а заради това, че нямаше кой да го подкрепи!!!Нямаше смисъл едни и същи 200 до 500 човека да се мъчим и да седим отвън, а др да се правят на големи фенове-така ясно е че няма да стане-защото тогава трябваше подкрепа-която не получихме!!Няма смисъл да се бият и арестуват едни и същи хора-докато Дучето и др се правеха на големи фенове-и накрая тези момчета(междувпрочем същите които сега са/сме на секи мач-за разлика от всички пишещи тука чукундури) се изкарваха наркомани!!Така беше ясно,че няма да се получи!!И преди да почнеш да ми обясняваш как не било бойкота правилни яначин-аре кажи ми защо вече цяла година сектора на БББ е празен-ама наистина празен-а не като тука дето сички решиха да се правят на велики, защо когато Гробари казаха бойкот -никой-ама никой не влезна на стадиона, защо сега им ходят 100 човека само на мачове, защо на едни поляци(изскочи ми сега името на отбора) ултарсите им не влизаха 3 години!!!Защо агитката на Стяуа не влиза на мачове??? Сички те са балъци, нали?????
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2011 17:39

Сега остава със същия плам да ни обясниш защо този плакат не е проява на малоумщина.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2011 18:02

vaskonti написа:Сега остава със същия плам да ни обясниш защо този плакат не е проява на малоумщина.

Както и каква е загубата за нормалните привърженици, ако ултрасите не влизат на стадиона ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 ное 2011 19:44

Кои нормални привърженици бе???? Ония 120 човека във В сектор или ония 200 с поканите в А ???
За кои точно говорим??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нема такива като вас!!!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 ное 2011 20:30

cska_90 написа:Кои нормални привърженици бе???? Ония 120 човека във В сектор или ония 200 с поканите в А ???

Нема такива като вас!!!

Пак не разбрах мнението ти за плаката?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2011 20:54

cska_90 написа:Кои нормални привърженици бе???? Ония 120 човека във В сектор или ония 200 с поканите в А ???

Нема такива като вас!!!

И като вас нема.Дали заради ония, с поканите, ви бастисаха миналата година в Мездра, или заради тия, ултрасите, за които ЦСКА е начин на живот.Всъщност, не ЦСКА, а криенето зад обич към ЦСКА, за да си проявяват малоумщината.

ПП-Не си мисли, че първият изигран мач у нас е този, на който ти си отишъл за първи път!И преди вас е имало привърженици и след вас ще има.Жалко, че става все по-зле откъм маса хора, които се радват на отборите си, включително и на вашият!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”