Левски-Черно Море,втроник 19:30,контрола

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Левски-Черно Море,втроник 19:30,контрола

Мнениеот more » 06 юли 2009 13:57

Не вярвам да се хвърлят двата отбора както за първенството,но полезна контрола и за двата отбора тука ще се видят футболните качества на датчанина и бразилеца дано ни зарадват с добра игра.Манолов е под въпрос изкълчен глезен на последната тренировка,Какалов разтежение на бедрения мускул така,че нападение може би ще разчита на Лазаров и Юруков.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 06 юли 2009 14:01

Най-вероятно е Левски да бие или Х, ама отбора на Левски не е много добре, забавиха се с подготовката и с трансферите
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 06 юли 2009 15:16

futbolqga написа:
bor-don написа:мача ще го дават по Ринг от 7 и 30, а от 7 започва студиото. Иначе имам един въпрос към феновете на Левски - някой знае ли какво е работното време на Ултраблу на Тодорини кукли до Герена? Защото утре преди мача искам да си извадя абонаментна карта.

Преди мача ще можеш без проблем ако не се лъжа.Иначе става доста бързичко ама гледай да не си забравиш картата от миналия сезон (ако имаш такава), че става доста по-бавно ;)

ми аз нямам от миналия сезон, ама важното е да си извадя, не ми е за парите или за времето. Само се чудя дали да отида по-рано, защото към 7 едва ли ще работи. Мисля да отида към 4.30-5, за да съм сигурен, а пък после да запивам в някоя геренска кръчма :lol:

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 06 юли 2009 16:34

bor-don написа:мача ще го дават по Ринг от 7 и 30, а от 7 започва студиото. Иначе имам един въпрос към феновете на Левски - някой знае ли какво е работното време на Ултраблу на Тодорини кукли до Герена? Защото утре преди мача искам да си извадя абонаментна карта.

Мисля да отида към 4.30-5, за да съм сигурен, а пък после да запивам в някоя геренска кръчма :lol:[/quote]

За кръчма ти препоръчвам "Дървеното " на входа на парка...роден съм тук и все пак ми остана любимо кръчме ;)

п.с. Добре , че съм до 1 на работа , та да мога да отида на мача...интересен ще е ...със сигурност :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 юли 2009 18:30

Абе, Колю как е смята само с 1 контрола да тръгне в ЛЕ? Да не мисли,че мачовете с Искра-Стал ще му са като контроли :? Литекс от такива молдовци отпаднаха за УЕФА :!:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 юли 2009 01:14

Sole написа:Абе, Колю как е смята само с 1 контрола да тръгне в ЛЕ? Да не мисли,че мачовете с Искра-Стал ще му са като контроли :? Литекс от такива молдовци отпаднаха за УЕФА :!:

То май и миналата година преди да щурмуваме Европа имахме само една контрола преди първия мач. Поне доколкото си спомням.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”