Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 10 ное 2011 01:20

Не смятам, че Далглиш е глупак и не осъзнава нещата. Ако не се класираме в топ 4 според мен той сам ще си подаде оставката.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 ное 2011 02:03

john barnes написа:не знам дали си чул след мача със суонзи какви освирквания бяха...а и нещо скандиранията за сияйния замряха...това ме води на мисълта,че даже и на една от най-големите легенди няма да бъде простено,невлизането поне във топ 4...от една страна на феновете,а да не говорим и за хенри.сигурен съм,убеден съм,че не влезем ли във топ 4-сияйния е пътник на 1000%!!!

а с него и Суарез

john barnes

Мнениеот john barnes » 10 ное 2011 10:31

wolf написа:Не смятам, че Далглиш е глупак и не осъзнава нещата. Ако не се класираме в топ 4 според мен той сам ще си подаде оставката.

ясно,ама ще е поредния нулев сезон и нас феновете какво ще ни топли тая оставка? следващия ще дойде,ще има други виждания за играта,други играчи ще иска...тия скъпоструващи британци на кой ще ги продадем?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 10 ное 2011 14:00

venomcho написа:
john barnes написа:не знам дали си чул след мача със суонзи какви освирквания бяха...а и нещо скандиранията за сияйния замряха...това ме води на мисълта,че даже и на една от най-големите легенди няма да бъде простено,невлизането поне във топ 4...от една страна на феновете,а да не говорим и за хенри.сигурен съм,убеден съм,че не влезем ли във топ 4-сияйния е пътник на 1000%!!!

а с него и Суарез

Суарез няма да напусне Ливърпул. Доколко е откровен незнам,но тази статия го доказва-http://www.mirrorfootball.co.uk/news/EXCLUSIVE-Luis-Suarez-interview-Liverpool-striker-on-Andy-Carroll-Kenny-Dalglish-and-why-he-wants-to-stay-at-Anfield-for-more-than-five-years-article828852.html
Специално този цитат ми хареса най-много от интервюто:I have five years left on my contract and I think beyond that, I’m already thinking about staying many more years at Liverpool
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 ное 2011 14:08

john barnes написа:
wolf написа:Не смятам, че Далглиш е глупак и не осъзнава нещата. Ако не се класираме в топ 4 според мен той сам ще си подаде оставката.

ясно,ама ще е поредния нулев сезон и нас феновете какво ще ни топли тая оставка? следващия ще дойде,ще има други виждания за играта,други играчи ще иска...тия скъпоструващи британци на кой ще ги продадем?

много е важно как ще излезем от тия 9 мача + 2 за купите до 3 януари ..за 45 дни трябва да изиграем 11 мача ....това е много нещо ..и то без нови попълнения..а другите ни конкуренти даже 13 ..така ,че ще е тежко за всички..ако кени започва мачовете с един нападател суарес , по крилата белами и каут и в средата стиви имаме шансове за топ 4 ,но ако излиза пак с керъл ,хендерсън и даунинг мъките продължават..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2011 17:04

Според спекулациите, Комоли е бил на Сошо - Лион, за да наблюдава и евентуално да преговаря за Рияд Будебуз :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 ное 2011 17:21

Gil-galad написа:Според спекулациите, Комоли е бил на Сошо - Лион, за да наблюдава и евентуално да преговаря за Рияд Будебуз :)

Кой пък е тоя :mrgreen: :mrgreen:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 ное 2011 17:40

wolf написа:
Gil-galad написа:Според спекулациите, Комоли е бил на Сошо - Лион, за да наблюдава и евентуално да преговаря за Рияд Будебуз :)

Кой пък е тоя :mrgreen: :mrgreen:

Е звездата на Сошо...Алжирец, плеймейкър, може да играе като крило, на 21 години, имаше интерес към него от страна на Ливърпул през лятото, но офертата им на 31-ви август беше отхвърлена...сега се говори че се преговаря за около 14,5 милиона паунда :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 10 ное 2011 19:08

Вия има шанс 10 % да е на Анфийлд. Този трансфер пълен контраст на политиката и философията на този отбор и на тези собственици. А за оставката на КД аз не мисля че ще е уволнен дори и да е извън четворката. Имам някакви усещания за купа но незнам не съм гадател

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 ное 2011 20:47

suareshampion написа:
john barnes написа:

много е важно как ще излезем от тия 9 мача + 2 за купите до 3 януари ..за 45 дни трябва да изиграем 11 мача ....това е много нещо ..и то без нови попълнения..а другите ни конкуренти даже 13 ..така ,че ще е тежко за всички..ако кени започва мачовете с един нападател суарес , по крилата белами и каут и в средата стиви имаме шансове за топ 4 ,но ако излиза пак с керъл ,хендерсън и даунинг мъките продължават..

Далглиш днес с половин уста си "признава", че отписваме едната тенекиена купичка, което мен лично много ме радва 8-)

Върни се в “Ливърпул”