До играещите покер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
До играещите покер
Любопитно ми е къде играете най - много и да кажете дали там има добри фрийроли....аз лично цъкам в Унибет......не са кой знае колко добри обаче см си свикнал там понеже доста се играе омаха 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Re: До играещите покер
До играещите покер : Спрете! И изобщо играещите хазарт!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- obi4am_pirin
- Контакти:
В нета винаги могат да те изцакат!От къде знаеш срещу кого играеш!Наредили са ти двама трима уж реални а всъщност виртуални!То като при ротативките!Програмирани винаги да печелят!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
http://bg.pokernews.com/poker-rules/
Лично аз - PokerStars напоследък не ми остава много време но ... мисля че това е най-големия сайт за покер играчи.
А отностно комар или не ... всеки си има мнения по въпроса аз лично не играя с пари
Една молба ... хора които си нямат и най-малка представа за играта покер и нейните правила да не се изказват неподготвени.
Лично аз - PokerStars напоследък не ми остава много време но ... мисля че това е най-големия сайт за покер играчи.
А отностно комар или не ... всеки си има мнения по въпроса аз лично не играя с пари

Една молба ... хора които си нямат и най-малка представа за играта покер и нейните правила да не се изказват неподготвени.
- BLUE CHAMPIONS
Покер с машина- пълни щуротии. Тръпката от покера са съперниците срещу теб, игра на нерви. Първо да го сломиш психически и после да му вземеш парите
Ако разчиташ само на едничкия си късмет, загубен си!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Аз играя с приятели за удоволствие. Патил съм си от игра срещу компютър(за радост не загубих сериозна сума) и това ми бе урок, че играта на пари не е за мен
п.п Най-яко е стрип-покер с яка мадама
п.п Най-яко е стрип-покер с яка мадама

-
- Контакти:
Bourgas написа:До играещите покер : Спрете! И изобщо играещите хазарт!
Ти по-голяма глупост не може ли да напишеш?

.. Има фрийроли през 30 минути. Печелят се сравнително лесно пари, макар и малко.
(facepalm)
Авторът на темата нека ми пише на лично, ако иска разбира се.
Авторът на темата нека ми пише на лично, ако иска разбира се.
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
TribuneEast1912 написа:Bourgas написа:До играещите покер : Спрете! И изобщо играещите хазарт!
Ти по-голяма глупост не може ли да напишеш?Едно е да залагаш мачове, където се разчита само и единствено на късмета съвсем друго е покера. Там освен късмет ти трябва добра психика и умения. Не съм от най-хазартните типове, но доста често ми се е случвало да си вадя месечните пари именно с покер, така че подобни мнения са крайно недаекватни.
Да бе да,точно покера е пълен късмет нищо повече чист хазарт при мачовете ако не знаеш кой отбор как се представя и в каква форма е например само късмета ли ще ти помогне>?
Върни се в “Игри и забавления”