Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Мнениеот baerba1995 » 09 ное 2011 18:28

rare написа:Изображение

Поредно д-во с какъв умствен капацитет са Офанзива,14-1 :mrgreen: и всички останали които са взимали участие в правенето на този транспарант :|

Тя простотията , че е пълна ок...обаче не мога да схвана защо нямаше тема за транспарант, издигнат в сектор Б.../Умрете прасета/,което беше също толкова жалко....Истината е , че трябва да спрем да се делим на говеда и чорбари ,а на интелигентни хора и лумпрени, които ходят на мач за да си избият маймунщината....думи нямам просто...пресен пример (боя в сектор Г на дербито с Левски)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 ное 2011 22:22

Aбе я си гледайте работата бе! Тука в тоя форум -само философи, братко!! Като почнете да ходите на СИЧКИ мачове -тогава коментирайте!!То така лесно да си седите у вас!!!И тръгнали да се оправдават-ахахах-колко сте жалки!!!Това им било виновно,онова им било виновно-на мене що никой не ми е виновен и си ходя почти секи път????
А като не ви харесва "лумпените" в Г -еми не идвайте бе-някой да ви е вързал-там-ходете си във В и не ни занимавайте с тъпите си проблеми!@!!Аре приятна вечер!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2011 22:27

cska_90 написа:Aбе я си гледайте работата бе! Тука в тоя форум -само философи, братко!! Като почнете да ходите на СИЧКИ мачове -тогава коментирайте!!То така лесно да си седите у вас!!!И тръгнали да се оправдават-ахахах-колко сте жалки!!!Това им било виновно,онова им било виновно-на мене що никой не ми е виновен и си ходя почти секи път????
А като не ви харесва "лумпените" в Г -еми не идвайте бе-някой да ви е вързал-там-ходете си във В и не ни занимавайте с тъпите си проблеми!@!!Аре приятна вечер!

Пич, ама сериозно, ако имаш познат, който има право да носи оръжие..поискай му го!Ако не ти го дава, открадни му го!
А ако питаш защо..виж си мненията отпреди 5-6 месеца!Не аз гледах мачовете от Ариана!

Глорихънтър!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 09 ное 2011 22:36

Кашчей написа:
cska_90 написа:Aбе я си гледайте работата бе! Тука в тоя форум -само философи, братко!! Като почнете да ходите на СИЧКИ мачове -тогава коментирайте!!То така лесно да си седите у вас!!!И тръгнали да се оправдават-ахахах-колко сте жалки!!!Това им било виновно,онова им било виновно-на мене що никой не ми е виновен и си ходя почти секи път????

Пич, ама сериозно, ако имаш познат, който има право да носи оръжие..поискай му го!Ако не ти го дава, открадни му го!
А ако питаш защо..виж си мненията отпреди 5-6 месеца!Не аз гледах мачовете от Ариана!

Глорихънтър!

Абе ти що ми следиш сяко мнение бе, пенсионерче!!Аре гледай си там старините и не се занимавай с работи,които очевидно нито те интересуват, нито си имаш идея за какво става въпрос!!И пий там некви лекарства за оросяване ан мозъка,че нещата са зели да излизат извън контрол!!! :( :(
Изображение

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 09 ное 2011 22:43

браво на феновете за транспаранта, направиха си густото. а ония дето пискат, да си видят дилърите в агитката и тогава да съдят другите.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 ное 2011 22:59

cska_90 ти охлюв такъв къде тръгна да говориш кой ходи на мачове бе? Къде беше миналата година по това време именно с тези утайки издигнали този транспарант? На Ариана гледахте мачовете на видеостена. Вие заебахте отбора, а сега ми се пъчиш за голям фен, ходел на стадиона. И защо се върнахте??? Какво стана с бойкота ви??? Боклуджиите ли не продължиха да творят глупости с решенията си или нямаме еквивалент на Емо Костадинов сега (Дуци)? Айде нема нужда. Знам, че сега ще има цветущ отговор, но целта не ми е нито да спечеля някъв спор с теб. Просто наистина ме е яд, че аз и другите фенове на ЦСКА биват опетнени заради изцепките на някои, чийто живот се осмисля с чупене, рушене и издигане в култ на мършавия им фюрер.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2011 23:04

cska_90 написа:
Кашчей написа:

Глорихънтър!

Абе ти що ми следиш сяко мнение бе, пенсионерче!!Аре гледай си там старините и не се занимавай с работи,които очевидно нито те интересуват, нито си имаш идея за какво става въпрос!!И пий там некви лекарства за оросяване ан мозъка,че нещата са зели да излизат извън контрол!!! :( :(

Като ти чета това писание, което въобще не е мнение, се съмнявам кой какво трябва да пие!
Ти, точно ти, плюеше по отбора и ръководството му и призоваваше да не се влиза на стадиона, защото...Сега ти, точно ти, обясняваш кой колко бил ходил на мачове!Ти, точно ти сам не знаеш дали наистина обичаш отбора ЦСКА или победите на отбора ЦСКА!Ти, точно ти, ако ЦСКА беше в състоянието на Ботев Пд. нямаше нищо да направиш, защото на теб ти е голяма само устата! Ти, точно ти, псува ТИТАН и призовава към бойкоти, но като тръгна ЦСКА нагоре, забрави за призивите си.Сети се за тях сега, нали?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 10 ное 2011 00:20

Колко мъка има по тоя свят......лелеллелелелеле :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 10 ное 2011 00:25

cska_90 написа:Колко мъка има по тоя свят......лелеллелелелеле :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

И все пак съм забелязал си креативно дете и ще ми е интересен отговорът ти на това защо така изневиделица приключа "бойкотеца" ви след като Милен вдигна отбора? Или ти трябва малко време да попиташ батковците какво да напишеш?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2011 00:27

cska_90 написа:Колко мъка има по тоя свят......лелеллелелелеле :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Прав си, много мъка има на тоя свят....Когато ЦСКА не върви-ТИТАНите вън, Боклуците вън.Когато отборът тръгне, първи кипри в сектор Г и развявате знамена.Сега пак има малко колебание и отново някой трябва да е вън...просто сте гениално уникални!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”