Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fen0212
Контакти:

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот fen0212 » 09 ное 2011 18:05

Влизам само да уточня ,че бизнесът на Домусчиев е лекарства ,а не стъкла и едва ли скоро ще се срине докато нашите с тези конкурси за боклуците някой може лесно да ги прецака ,ако си нямат човек във властта.А малко на шега ,но дали Домусчиев именно с някаква специална химия не си поддържа момчетата.Двамата им чужденци по крилата направо хвърчат и като че ли нямат умора.И наистина ли мислите ,че Литекс станаха шампиони ,защото през тези години бяха толкова добри или защото шеф им е Ганчев.Сега ,когато Гтнчев не се натиска и не ги подпират съдиите ,нещата се виждат как са.А и в Лудогорец се вижда голяма дисциплина в играта и като че ли по-важно е не какви българи играят там ,а че просто са случили на чужденци ,които са си паснали с българите.По мое мнение в ЦСКА до идването на Зику ,чужденците и най-вече напр.Платини и Нелсън играеха само помежду си , сега се включиха и другите -Мораеш и Адемар и единствено Зику си партнира с нашите момчета.Просто в ЦСКА липсва колектива ,а това е най-важно за един отбор

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 ное 2011 18:29

fen0212 написа:Влизам само да уточня ,че бизнесът на Домусчиев е лекарства ,а не стъкла и едва ли скоро ще се срине докато нашите с тези конкурси за боклуците някой може лесно да ги прецака ,ако си нямат човек във властта.А малко на шега ,но дали Домусчиев именно с някаква специална химия не си поддържа момчетата.Двамата им чужденци по крилата направо хвърчат и като че ли нямат умора.И наистина ли мислите ,че Литекс станаха шампиони ,защото през тези години бяха толкова добри или защото шеф им е Ганчев.Сега ,когато Гтнчев не се натиска и не ги подпират съдиите ,нещата се виждат как са.А и в Лудогорец се вижда голяма дисциплина в играта и като че ли по-важно е не какви българи играят там ,а че просто са случили на чужденци ,които са си паснали с българите.По мое мнение в ЦСКА до идването на Зику ,чужденците и най-вече напр.Платини и Нелсън играеха само помежду си , сега се включиха и другите -Мораеш и Адемар и единствено Зику си партнира с нашите момчета.Просто в ЦСКА липсва колектива ,а това е най-важно за един отбор

Да извинявам се бях се объркал за бизнеса.Моя грешка.Мисълта ми беше,че рано или късно и балона Лудогорец ще се спука.Няма непобедими отбори....А за Литекс се говори в момента,че щели през зимата да изкарат на тезгяха за продан всички свои футболисти.Който не е продаден напролет ще играе на занижена заплата.Селекцията щяла да им е само от футболисти като Мирасема-евтини от 3-то разредни отбори или свободни агенти.Всичко това било заради факта,че Ганчев е насочил целия си финансов ресурс към автомобилния завод игледал да пести от всички възможни пера.Това е неофициална информация,но ако е вярна само ще потвърди тезата ми, че няма нищо сигурно в БГ футбола....Ще поживеем и ще видим кой къде ще гуди точки още.Но това,което ме издразни онзи ден бе не само футболистите на нашия отбор,но и отношението на публиката на Ботев във Враца.Вместо да си подкрепя отбора взе да вика "Червени боклуци" и разни други такива квалификации.Хора вместо да ръсите глупости по стадионите,да псувате и да крещите простотии като обезумели пейте песни за отбора си.Така ще давате добър пример на децата си и няма да ги направите някакви простаци....А за симулацията на онзи актьор Николай Николов ли беше въобще пък нямам думи.Ако Ботев искат да бъдат сериозен отбор такива простотии на терена трябва да се изкоренят.....

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 09 ное 2011 22:43

[quote="bobonikolov"]Не знам защо много хора тук мислят,че Лудогорец е супер отбор.Да играят добре за момента,но помнете рано или късно навсякъде нещата се объркват.Аз лично мисля,че са поредният балон като Черноморец.

Аз пък не мисля така и според мене към момента са фаворити за титлата. Явно, че там са създали добра организация, а как се става шампион, знаете ли господа??? Шампион се става с добра организация. както искайте го разбирайте. В случая не използвам вторичното значение на израза. Но в крайна сметка в Б-я и това е част от играта. Дали ще хванеш Коцето Костадинов да ти пусне по-подходящ съдия в някой мач или пък ще стимулираш някой като Ботев Враца да скочи на грандовете- има ли значение. Това е част от играта в Б-я много отдавна.
Киро Домусчиев е пич. Как е направил първите милиони и т.н. е друг въпрос вече, едва ли е било от продажба на дрехи на някой пазар. Гледах при Росен Петров преди време и каза, че точно така е тръгнал в началото с брат му. Човекът притежава и бг морски флот, което е много солидна инвестиция. Има доста аптеки, заводи в чужбина и т.н. Така че със сигурност би трябвало да е по-състоятелен от Титаните. Те си имат само един бизнес с шибания боклук и ако в един момент на Бат Бойко му скръцне нещо и реши да им прекрати договора със столицата, ще увиснат много яко, защото те печелят според мен главно от софийския боклук. Едно време като ви разправях, че ще е хубаво Киро Домусчиев да купи ЦСКА, някои ми викаха, че нямал пари, нямало да се справи и т.н. Само че се оказва друго. Имам чувството, че Лудогорец, ако не тая, то другата година ще вземат титлата. Но може и още тая година да я вземат. спомнете си Гришата. Литекс стана шампион още първата си година след влизането в А група. Така че няма да е прецедент, ако станат шампиони Лудогорец.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 09 ное 2011 23:11

bobonikolov написа:Но това,което ме издразни онзи ден бе не само футболистите на нашия отбор,но и отношението на публиката на Ботев във Враца.Вместо да си подкрепя отбора взе да вика "Червени боклуци" и разни други такива квалификации.Хора вместо да ръсите глупости по стадионите,да псувате и да крещите простотии като обезумели пейте песни за отбора си.Така ще давате добър пример на децата си и няма да ги направите някакви простаци....А за симулацията на онзи актьор Николай Николов ли беше въобще пък нямам думи.Ако Ботев искат да бъдат сериозен отбор такива простотии на терена трябва да се изкоренят.....

Е, хайде сега. Все едно вашата публика винаги пее само за отбора си и никога досега не е отправяла обидни квалификации по адрес на противниковите агитки и отбори.
Публиката във Враца винаги е била малко по-войнствено настроена. Факт!
Като цяло в Западна България е така. Така е и в София, така е и в Перник. Хората са отишли на мач, а не на театър. На ръководството на Лудогорец също не им е харесало, че ги освиркват здраво на ст. Христо Ботев. На който не му харесва, да си направи театрална трупа и е добре дошъл във Враца. На сцената на врачанския драматичен театър ще получават само аплодисменти.
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 10 ное 2011 01:30

r.h. написа:
bobonikolov написа:Но това,което ме издразни онзи ден бе не само футболистите на нашия отбор,но и отношението на публиката на Ботев във Враца.Вместо да си подкрепя отбора взе да вика "Червени боклуци" и разни други такива квалификации.Хора вместо да ръсите глупости по стадионите,да псувате и да крещите простотии като обезумели пейте песни за отбора си.Така ще давате добър пример на децата си и няма да ги направите някакви простаци....А за симулацията на онзи актьор Николай Николов ли беше въобще пък нямам думи.Ако Ботев искат да бъдат сериозен отбор такива простотии на терена трябва да се изкоренят.....

Е, хайде сега. Все едно вашата публика винаги пее само за отбора си и никога досега не е отправяла обидни квалификации по адрес на противниковите агитки и отбори.
Публиката във Враца винаги е била малко по-войнствено настроена. Факт!
Като цяло в Западна България е така. Така е и в София, така е и в Перник. Хората са отишли на мач, а не на театър. На ръководството на Лудогорец също не им е харесало, че ги освиркват здраво на ст. Христо Ботев. На който не му харесва, да си направи театрална трупа и е добре дошъл във Враца. На сцената на врачанския драматичен театър ще получават само аплодисменти.

Не казвам,че на другите места го няма,но лично аз не чух веднъж да извикат Само Ботев например или нещо от сорта.Викаха само Червени боклуци,УУУУУ,Мафия и все неща от този сорт.Това ако е подкрепа здраве му кажи...

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 10 ное 2011 02:54

Глупости говориш! След всяко напечено положение целия стадион скандираше "Ботев, Ботев" и това не е само на този мач, а и на всичките ни домакински мачове. 90 мин пее и скандира единствено агитката.
Така е навсякъде в България и то в най-добрия случай.
А поводи за "Мафия" и "У-у-у" имаше, и то предостатъчно. Мисля, че няма нужда да коментираме отново съдийските отсъждания в този мач. Те определено не бяха в наша полза.

А пък това ако не е подкрепа, здраве му кажи...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R9MAV34G2fw&feature=channel_video_title[/youtube]
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 10 ное 2011 09:44

r.h. написа:Глупости говориш! След всяко напечено положение целия стадион скандираше "Ботев, Ботев" и това не е само на този мач, а и на всичките ни домакински мачове. 90 мин пее и скандира единствено агитката.
Така е навсякъде в България и то в най-добрия случай.
А поводи за "Мафия" и "У-у-у" имаше, и то предостатъчно. Мисля, че няма нужда да коментираме отново съдийските отсъждания в този мач. Те определено не бяха в наша полза.

А пък това ако не е подкрепа, здраве му кажи...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R9MAV34G2fw&feature=channel_video_title[/youtube]

Може и да говоря за теб глупости,но по-големи глупости от това,което се скандираше на стадиона и което съм посочил няма.Ако пък за теб подкрепата на отбора е да викнеш два три пъти името му за целия мач,то за мен това не е подкрепа.Както и да е исках да кажа,че съм твърдо против простотиите,които се крещят на стадиона.Това е моето мнение,а на който не му харесва си е негов проблем.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2011 12:25

[quote="bobonikolovМоже и да говоря за теб глупости,но по-големи глупости от това,което се скандираше на стадиона и което съм посочил няма.Ако пък за теб подкрепата на отбора е да викнеш два три пъти името му за целия мач,то за мен това не е подкрепа.Както и да е исках да кажа,че съм твърдо против простотиите,които се крещят на стадиона.Това е моето мнение,а на който не му харесва си е негов проблем.[/quote]

Бобо, когато играят ЦСКА и "Славия" (примерно) и от сектор Г се носи КЗЛ, това подкрепа на отбора ли е?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 ное 2011 22:19

Кашчей написа:[quote="bobonikolovМоже и да говоря за теб глупости,но по-големи глупости от това,което се скандираше на стадиона и което съм посочил няма.Ако пък за теб подкрепата на отбора е да викнеш два три пъти името му за целия мач,то за мен това не е подкрепа.Както и да е исках да кажа,че съм твърдо против простотиите,които се крещят на стадиона.Това е моето мнение,а на който не му харесва си е негов проблем.

Бобо, когато играят ЦСКА и "Славия" (примерно) и от сектор Г се носи КЗЛ, това подкрепа на отбора ли е?[/quote]
Ами не е подкрепа.Точно за това говоря-против съм простотиите по стадионите.И не съм само аз на това мнение.Във форума на ЦСКА към клубния сайт вече има такава тема"Хайде без КЗЛ по стадионите".Ето и мнението на нейния автор,което не се различава от моето:
Знам, че много ще ме заплюят за това, но аз и хиляди други привърженици не искаме да водим децата си на мач и там да се пее през 15 минути "К*р за Левски". Нека да покажем, че сме по-цивилизовани, по-културни. Нека пеем от сърце песни ЗА тима, а не ПРОТИВ други тимове. Има, има истина една...
ДАНО ГО НАПРАВИМ, МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕМ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 ное 2011 15:56

Архив
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”