kostura_1912 написа:Само,като видях това за Изгрев бойс и Несебър и ми стана ясно за каква книга става на дума!
Книгата си е тяхно издание. Нека си създават митове и легенди.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kostura_1912 написа:Само,като видях това за Изгрев бойс и Несебър и ми стана ясно за каква книга става на дума!
Yellow blood написа:kostura_1912 написа:Само,като видях това за Изгрев бойс и Несебър и ми стана ясно за каква книга става на дума!
Книгата си е тяхно издание. Нека си създават митове и легенди.
wilge написа:1912chaflio написа:Браво на вас бе,ама защо нищо не се споменава за това как нямате нито една спечелина битка срещо жълтите .И колко бой ядете кадето ви хванем
Един локомотивец ми казваше, че канарите сте били тъпи парчета и помаци слезли от Родопите, а аз не му вярвах. След казаното от теб дълбоко се замислям дали съм бил прав. А може и ти да си изключението. Виж написаните от теб думи които съм болдвал. Предлагам ти малко статистика от мачовете между Левски и Ботев:
Мачове Победи Равни Загуби Голова разлика
Общо 113 62 18 33 213:132 +81
А сега внимавай, МАЙНА! Тук са резултатите с най- големи разлики. От 62 спечелини битки тези са най- изразителни. Запомни ги, майна, и повече не говори глупости. Обичай си отбора и така трябва да бъде. Но не го сравнявай със софийските грандове, защото разликата е очевАднаи и съвсем не е в твоя полза. Симпатизираш (няма лошо) на посредствено провинциално отборче без никакви успехи на международната сцена и играчи със селски манталитет. Останалото са комплекси, а демонстрацията на самочувствие е липса на такова.
1998/1999 30.08.1998 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2008/2009 17.08.2008 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2009/2010 08.08.2009 Левски (София) 5:0 Ботев (Пловдив)
Blue_Lion написа:Тая книга ще е велика - купува се задължително !
1912chaflio написа:Браво на вас бе,ама защо нищо не се споменава за това как нямате нито една спечелина битка срещо жълтите .И колко бой ядете кадето ви хванем
Blue_Lion написа:Тая книга ще е велика - купува се задължително !
И естествено тук хора дето още не са я чели, започват да я коментират
wilge написа:1912chaflio написа:Браво на вас бе,ама защо нищо не се споменава за това как нямате нито една спечелина битка срещо жълтите .И колко бой ядете кадето ви хванем
Един локомотивец ми казваше, че канарите сте били тъпи парчета и помаци слезли от Родопите, а аз не му вярвах. След казаното от теб дълбоко се замислям дали съм бил прав. А може и ти да си изключението. Виж написаните от теб думи които съм болдвал. Предлагам ти малко статистика от мачовете между Левски и Ботев:
Мачове Победи Равни Загуби Голова разлика
Общо 113 62 18 33 213:132 +81
А сега внимавай, МАЙНА! Тук са резултатите с най- големи разлики. От 62 спечелини битки тези са най- изразителни. Запомни ги, майна, и повече не говори глупости. Обичай си отбора и така трябва да бъде. Но не го сравнявай със софийските грандове, защото разликата е очевАднаи и съвсем не е в твоя полза. Симпатизираш (няма лошо) на посредствено провинциално отборче без никакви успехи на международната сцена и играчи със селски манталитет. Останалото са комплекси, а демонстрацията на самочувствие е липса на такова.
1998/1999 30.08.1998 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2008/2009 17.08.2008 Левски (София) 6:0 Ботев (Пловдив)
2009/2010 08.08.2009 Левски (София) 5:0 Ботев (Пловдив)
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, Halo, rhaegar, vlong и 42 госта