Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 09 ное 2011 17:18

JalkiSte написа:
IvanAtanasov написа:Азар казал че иска да ходи в Реал, а и едва ли те ще се дърпат много ;) зачеркваме още 1 от списъка

Онзи ден уж каза, че иска в Англия :lol:

Абе така всеки ден са различни нещата. Ама и да иска в Англия трудно ще се преборим с Челси и Сити...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 09 ное 2011 17:32

Спекулациите за Вийя се усилват с всяка една секунда, като се твърди, че вече представители на Ливърпул са говорели с представителите на Вийя. Дано го вземем през зимата, защото ще имаме убийствено дуо между Вийя и Суарес. Интересно ми е обаче, кой номер ще вземе испанецът, защото любимата му седмица е в Суарес, вероятно 10-тка...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 09 ное 2011 17:51

RedMagic написа:Спекулациите за Вийя се усилват с всяка една секунда, като се твърди, че вече представители на Ливърпул са говорели с представителите на Вийя. Дано го вземем през зимата, защото ще имаме убийствено дуо между Вийя и Суарес. Интересно ми е обаче, кой номер ще вземе испанецът, защото любимата му седмица е в Суарес, вероятно 10-тка...

Запознат съм добре с качествата на Вия,но имам негативно настроение към този трансфер и незнам защо. Може би заради годинките му ,но ако дойде за 1-2 години ще мачка.
През лятото четох обаче(незнам колко е вярно защото го четох в неуважаващ себе си спортен сайт ),но Челси са предложили 30 мил. за Вия,а Барса се присмяли и искали 130 мил. за него
Само Левски!
You'll never walk alone!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 ное 2011 17:56

Вия мисля че е на 28 или 29 години, сиреч пика в кариерата му, точно когато е усъвършенстван играч, ще е страхотна покупка за нас, добър голаджия. Също така както някой по-горе каза, ще му избием парите от фланелки, артикули и т.н. Но нещо не ми се струва реалистичен този трансфер.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 09 ное 2011 17:57

Още ми се струва невероятно това за Вия :) ама а дано щом вече сме влезли в контакт с Барса значи има една работа ..

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 ное 2011 18:00

абе не знам...хем искам доказан голаджия като вия-хем 34 млн.паунда ми се струва голяма цифра за 29 годишен...във всеки случай ще е по-добре да го вземем,отколкото да приберем някой като кевин дойл примерно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 ное 2011 18:01

IvanAtanasov написа:Още ми се струва невероятно това за Вия :) ама а дано щом вече сме влезли в контакт с Барса значи има една работа ..

Всичко в момента е само спекулации, нищо официално няма.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 09 ное 2011 18:06

Liverpool forever_95 написа:Вия мисля че е на 28 или 29 години, сиреч пика в кариерата му, точно когато е усъвършенстван играч, ще е страхотна покупка за нас, добър голаджия. Също така както някой по-горе каза, ще му избием парите от фланелки, артикули и т.н. Но нещо не ми се струва реалистичен този трансфер.

През януари вече ще е на 30.Което не е много де, играч като него може да изиграе спокойно още 2-3 сезона на топ ниво, стига да се предпазва от контузии.Имам много специално отношение към Вия, от 4-5 години ми е любимият нападател и просто не знам колко ще изпия, когато разбера, че сме го взели :lol: Трудно ми е да повярвам обаче, че това ще стане, макар че Барса като нищо ще решат да го продадат за сума, близка до тази, за която го купиха, още повече, че се изръсиха много пари това лято за Фабрегас и Санчес, а и Вия лека-полека почна да губи титулярното си място при тях.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 09 ное 2011 18:26

JalkiSte написа:
Liverpool forever_95 написа:Вия мисля че е на 28 или 29 години, сиреч пика в кариерата му, точно когато е усъвършенстван играч, ще е страхотна покупка за нас, добър голаджия. Също така както някой по-горе каза, ще му избием парите от фланелки, артикули и т.н. Но нещо не ми се струва реалистичен този трансфер.

През януари вече ще е на 30.Което не е много де, играч като него може да изиграе спокойно още 2-3 сезона на топ ниво, стига да се предпазва от контузии.Имам много специално отношение към Вия, от 4-5 години ми е любимият нападател и просто не знам колко ще изпия, когато разбера, че сме го взели :lol: Трудно ми е да повярвам обаче, че това ще стане, макар че Барса като нищо ще решат да го продадат за сума, близка до тази, за която го купиха, още повече, че се изръсиха много пари това лято за Фабрегас и Санчес, а и Вия лека-полека почна да губи титулярното си място при тях.

+1 Барса почнаха да налагат Санчес вместо Вия,но се чуда каква цена биха искали за него при положение че играе за Барса. Виждате за колко пари взеха Фабрегас и за колко го продават .
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 ное 2011 18:28

Какво мислите за Демба Ба от нюкясъл дали ще свърши работа :roll: ,за мен дарън бент също е вариант но ще му искат много пара от вила към 30-тина вероятно след като продадоха Даунинг за 20.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”