Жена влиза в управлението на Ботев. Това е Теодора Танева, която е и изпълнителен директор на фирмата ТЦ- ИМЕ, с която Цветан Василев купи Ботев. Припомняме, че фирмата е със скромния официален капитал от 132 500 000 лв.
Танева ще замени Тодор Коев в управителния съвет на Ботев, който напуска по лични съображения.
Жена влиза в управлението на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Жена влиза в управлението на Ботев
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
- Древен и Вечен
Re: Жена влиза в управлението на Ботев
Който плаща той поръчва музиката!Тая наща фирмичка много скромен капитал бе?
Хубаво е да има жени за цвят!
Защо Коев е напуснал?Уж той щеше да се занимава със стадиона а го махат.Не ми харесва тая работа.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Новината е много добра!
След назначанавено на новия президент, това е още едно доказателство, че ЦВ се захваща сериозно с Ботев. Досега в отбора имаше всичко друго но не и професионализъм, цареше яка шуробаджинащина и всеки гледаше да направи някоя далаверка. Назначаването на тази жена е ясен знак, че в отбора ще се налеят доста пари и че ще има сериозан контрол за харченето им. Хубаво е да се махнат и двамата дребни тарикати Палийски и Ванчев но това е тема на друг разговор.
След назначанавено на новия президент, това е още едно доказателство, че ЦВ се захваща сериозно с Ботев. Досега в отбора имаше всичко друго но не и професионализъм, цареше яка шуробаджинащина и всеки гледаше да направи някоя далаверка. Назначаването на тази жена е ясен знак, че в отбора ще се налеят доста пари и че ще има сериозан контрол за харченето им. Хубаво е да се махнат и двамата дребни тарикати Палийски и Ванчев но това е тема на друг разговор.
костенурк написа:Защо Коев е напуснал?Уж той щеше да се занимава със стадиона а го махат.Не ми харесва тая работа.
А защо да не напусне??? Той не може собствената си фирма да управлява, а дошъл да управлява БОТЕВ. Моят вуйчо от месеци не е взимал заплата от него.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Да не говорим, че 3 месеца прави централната трибуна ако в такива темпове прави стадиона представим си кога щеше да го завърши.
rumbata написа: напуснал?

Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
Все още няма свикано акционерно събрание, на което да се направи такава промяна. Иначе съображенията за напускането на Коев съвсем не са негови лични.
- rump_shaker
- Контакти:
Коев напуска - чудесно. Най сетне лека по лека в ръководството ще влезнат хора които знаят как се прави бизнес и как се управлява. Коев, моите уважения, но само заради това че е фен на отбора и че фирмата му е изпълнила един козметичен ремонт на стадиона не значи че по право трябва да е там.
Назначаването на тази жена, според мен е индикация че в клуба ще се опита да се създаде няква професионална структура и да се премахнат практиките на шуробаджанащина. Съгласен съм с Месершмит и според мен досега беше по-скоро аматьорско нивото.
Назначаването на тази жена, според мен е индикация че в клуба ще се опита да се създаде няква професионална структура и да се премахнат практиките на шуробаджанащина. Съгласен съм с Месершмит и според мен досега беше по-скоро аматьорско нивото.