Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Литекс Ловеч - Черноморец Бургас - 0:0 FT

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 ное 2011 20:07

Bartolomej написа:
Искам си Акаунта на 05 Ное 2011 20:07
Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени . Ако може да се упреква в нещо съдията , е че не показа още няколко и за двата отбора . Конкретно за картоните на Черноморец .
Дянков и Кишишев - за груби фалове с бутоните напред .
Паланков и Терзиев - професионални фалове извършени в гръб .
Жужу - освен че беше най-слабия на терена си извади и картон за бавене на времето .
Асис - ами освен простотия друго не ми идва наум .
Безобразен мач и за двата отбора . Колев - играч на мача .

Ффен на акулите ли си ,че си гледал съвсем спокойно :?:
Ако си фен спокойно мач можеш да гледаш , ако водимхме с 3:0 , ма при този съдия и гостувена в Ловеч , няма как да съм спокоен . Май нещо не ти се нрави ,че Черноморец не загуби , е нищо и мазута не загуби , поне там си бил спокоен .

Приятелю , пак си се превъзбудил нещо ( дано да е от спечелената точка ) ... или имаш сериозни проблеми с българския език . Или просто се заяждаш . Един кратък урок по лексика :
"Аз го гледах мача и съвсем спокойно мога да твърдя , че всички показани картони са заслужени" откъдето явно си извадил заключението за душевното ми състояние по време на мача , е сложно изречение ( или по точно част от такова ) . Състои се от 3 прости изречения "Аз го гледах мача" , "съвсем спокойно мога да твърдя" и "всички показани картони са заслужени" ... свързани с частиците "и" и "че" . Къде е написано нещо от рода "гледах мача спокойно" ? Нямам нищо против споровете , ама не ми изопачавай думите ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 ное 2011 20:15

Bourgas написа:Следващият път съм с вас ако мога, за да се позабавлявам, гледам не ви е било скучно :) А мачът снощи си беше битка изцяло. И за мен имаше пресилени нарушения, но съм на мнение, че по-скоро можеха да се дадат, от колкото да не се. Иначе наистина точка в Ловеч си е успех на фона на цялата БГ действителност. Конан, Гошето беше резерва, Господ чу молитвите ти :) Но пък мойто момче Венци Христов имам усещането, че беше отишъл да гледа мача отблизо. Паланков отново много слаб, Тинката имаше много грешни подавания. И Господ здраве да му дава на Траян да играе по този начин още дълго време. Като цяло съм доволен от резултата, но не и от играта. Трябва да изпънем Крейзифорест в Бургас следващия кръг. Може и да се организираме някак, аз имам уверението на картаго, че ако ходи, ще звънне.

Според мен Венци Христов стана жертва на тоталната дезорганизация в предни позиции . Безобразен Жужу ( май се помисли за Меси ) , слаб Асис и Анеси който искаше да излъже всички на стадиона . Паланков си игра на познатото ниво , а на Кишишев вече му тежат и годинките и килограмите . Към този момент Цонков е незаменим ... и резервната скамейка е късичка .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 ное 2011 08:19

от Искам си Акаунта на 06 Ное 2011 19:15
Според мен Венци Христов стана жертва на тоталната дезорганизация в предни позиции . Безобразен Жужу ( май се помисли за Меси ) , слаб Асис и Анеси който искаше да излъже всички на стадиона . Паланков си игра на познатото ниво , а на Кишишев вече му тежат и годинките и килограмите . Към този момент Цонков е незаменим ... и резервната скамейка е късичка .

Май наистина футбол,а не го разбираш .Да говориш за дезорганизация в отбор воден от Херо , значи ТИ , трябва да си някакъв по-голям спец и от него . Колко атаки видя на Асис и Жужу по крилата , колко атаки видя и на Том и Мирасема по крилата , не ти ли направи впечатление ,че нашите играха по дефанзивно и единственния който не участваше в фаза защита беше Абел Анеси , даже много високи оценки заслужават и Асис и Жужу и Паланков , който направи най-добрия си мач от как е при нас . Неща , които ти като пристрастен фен на заводския отбор не гледаш,но виждаш само лошите и криви действия на акулите.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 ное 2011 10:07

Гледах задълбочено и съсредоточено мача ЦСКА - Враца...Освен да кажа, че точката, която във Враца отнесохме вече има стойност - друго не мога да кажа ( пиша). Много навито играха Врачани. Нямаха, кой знае каква тактическа дисциплина, но с бягане, хъс и раздаване ни свършиха една услуга в борбата за медалите ( Бааах мааа му- точа им се вече). Ако ЦСКА играе така срещу нас в Бургас ги виждам на разлика...Е-еее, условието е и ние да играем добре де и зимната пауза да не е със сътресения, както миналата година. Що се касае за точката спечелена срещу Литекс в Ловеч - може и дай боже да се окаже безценна :roll: ...Ааааааааах този мач със Славия !!! :x :oops:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 08 ное 2011 12:04

Bartolomej написа:
от Искам си Акаунта на 06 Ное 2011 19:15

Май наистина футбол,а не го разбираш .Да говориш за дезорганизация в отбор воден от Херо , значи ТИ , трябва да си някакъв по-голям спец и от него . Колко атаки видя на Асис и Жужу по крилата , колко атаки видя и на Том и Мирасема по крилата , не ти ли направи впечатление ,че нашите играха по дефанзивно и единственния който не участваше в фаза защита беше Абел Анеси , даже много високи оценки заслужават и Асис и Жужу и Паланков , който направи най-добрия си мач от как е при нас . Неща , които ти като пристрастен фен на заводския отбор не гледаш,но виждаш само лошите и криви действия на акулите.

Дезорганизация съм виждал не само в отбори водени от Херо , но и при отбори водени от Мауриньо ;) Получава се , когато някои играчи , не изпълняват тактическите указания . надявам се не искаш да кажеш , че Херо е накарал Жужу и Асис да играят футбол ... Или Анеси да забрави какво е подаване . Явно си правил нещо друго на стадиона , за да не забележиш усилията които хвърли Анеси в дефанзивен план . И за каква дефанзивна тактика ми говориш , след като почти цялото първо полувреме Литекс играеха на контри , защото играта се водеше в центъра и в тяхната половина . Ако говорим за АТАКИ по крилата , а не само за присъствие на футболистите там , Том само през второто полувреме , преди смяната направи повече от колкото Асис и Жужу за цял мач . Е вярно , не успя с удар от наказателното поле да изкара топката в тъч ( като Жужу ) ... Паланков си играеше неговата си игра , стабилен в единоборствата , грешеше всеки трети пас , но показа хъс . Ако обаче трябва да отлича някой ( освен Колев ) , това е Терзиев . Той просто обезличи , всеки играч на Литекс който се опитваше да пробие през зоната му . За справка - Том се разигра след като се премести на другия фланг . Причините да не спечелим мача е отсъствието на Цонков , и слабата игра на всички в атака . И това не е само в мача с Литекс ... след мача с Левски има спад във формата на всички офанзивни футболисти . Може и да е съвпадение , но последния мач на Цонков беше именно срещу Левски . Не е лошо от време навреме да си сваляш розово-сините очила . Ще може да гледаш по обективно на нещата . ;) Сигурно вече си забелязал аристократичното пренебрежение с което подминавам подмятанията ти за заводския отбор . Не смятам сега да правя изключение . просто не е тема която ме вълнува особено .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 ное 2011 19:36

от Искам си Акаунта на 08 Ное 2011 11:04

Дезорганизация съм виждал не само в отбори водени от Херо

Безмисленни спорове със заухани заводски фенове няма как да се водят .
Освен критики и плюене по Черноморец друго не можеш да кажеш.
Толкова си гледал мача колкото един фен на чорбата е гледал мач на Левски , аре не ми говори приказки от 1001 нощ ..

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 ное 2011 08:19

Bartolomej написа:
от Искам си Акаунта на 08 Ное 2011 11:04

Дезорганизация съм виждал не само в отбори водени от Херо

Безмисленни спорове със заухани заводски фенове няма как да се водят .
Освен критики и плюене по Черноморец друго не можеш да кажеш.
Толкова си гледал мача колкото един фен на чорбата е гледал мач на Левски , аре не ми говори приказки от 1001 нощ ..

Преди известно време нарекох една определена групичка - влечуги . Ти веднага се разпозна като един от тях . Сега обаче искам да се извиня ... на всички животински видове които попадат в раздел влечуги . Не съм имал представа колко ги обиждам като ги сравнявам конкретно с теб.
Искрено се извинявам на всички животни , които са се почуствали засегнати от това , че съм ги принизил интелектуално до равнището на Bartolomej.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 09 ное 2011 09:32

Мисля ,
че е време да ти изтрият и този акаунт или просто сам да напуснеш форума на този Черноморец , не онзи на който ти си фен ..
Аре зБогом

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 ное 2011 13:14

Bartolomej написа:Мисля ,
че е време да ти изтрият и този акаунт или просто сам да напуснеш форума на този Черноморец , не онзи на който ти си фен ..
Аре зБогом

Веднага щом общината излезе от отбора заедно с активите си , спирам да пиша ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2011 15:57

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:Мисля ,
Аре зБогом

Веднага щом общината излезе от отбора заедно с активите си , спирам да пиша ;)

А-аааа. Сакън... Губим и теб и Общината...Няма сделка. Твърдо. :(
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”