Защо съм фен на Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Защо съм фен на Ливърпул?
Аз нещо изгубих връзката на спора ви....не разбрах от къде тръгна и защо продължава...няма смисъл....пишете нещо по темата не глупости 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
то "спор" е силно казано...сори, че ви светка всеки път, ама аз помолих някой да изчисти темата от нашите брътвежи - да виновен съм, позабавлявах се с малчото, спирам вече 

- Hakercheto
- Контакти:
Gil-galad написа:Аз нещо изгубих връзката на спора ви....не разбрах от къде тръгна и защо продължава...няма смисъл....пишете нещо по темата не глупости
Виж са как стоят нещата. Аз си пиша историята и тоя почва да се заяжда с тъпи отговори,като ходи на даскало,отивай в тийн сайтове и тем подобни. Мисля да спра да му отговарам в скоро време щот тоя уж така нали възрастен ми се държи детински
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Hakercheto
- Контакти:
venomcho написа:Hakercheto написа:Еми ти ме свързваш с Юнайтед без причина,ако си прочел какво съм писал. Така съдейки по аватара ти аз те сравнявам с Норич.Умствено изостанал идиот......
Не те интересува на колко години съм,ако ще и на 8 да съм пак имам право да си коментирам и да съм фен на каквото си искам. Я ти ми обясни как стана фен на Ливърпул,ако не излез и повече не влизай тук , или неможеш да четеш?
[offtopic]аз да чета мога, ама тя образователната система не е виновна, че ти не можеш да пишеш![]()
и пак не разбрах какво общо има аватара ми с Норич, на които между другото няма нищо срамно да си им фен, защото аз помня тяхни успехи, за които Ливърпул само може да мечтае на този момент (за нещастие)
П.С кой те пита на колко години си бе, тва да не ти е от онея тийн-сайтове за запознанства?[/offtopic]
Помниш техните успехи ??

то "спор" е силно казано...сори, че ви светка всеки път, ама аз помолих някой да изчисти темата от нашите брътвежи - да виновен съм, позабавлявах се с малчото, спирам вече
Бас ловя че се интересувам поне 20 пъти повече от теб за любимият ми отбор.Ходи в некоя градинка и се гаври с малките,щом ти е кеф,ама на мен няма да ми викаш малчо още по малко с тъпите ти коментари.
ПС: Кога съм казал че е срамно да си фен на Норич?
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Hakercheto написа:Бас ловя че се интересувам поне 20 пъти повече от теб за любимият ми отбор.Ходи в некоя градинка и се гаври с малките,щом ти е кеф,ама на мен няма да ми викаш малчо още по малко с тъпите ти коментари.
[offtopic]Пикльо, ако съм на кеф, ще си те гавря до пръсване, ама вече ми стана безинтересен, особено пък с тва "ловене на басове" - ти български не знаеш, пък остава на английски да четеш

- Hakercheto
- Контакти:
venomcho написа:Hakercheto написа:Бас ловя че се интересувам поне 20 пъти повече от теб за любимият ми отбор.Ходи в некоя градинка и се гаври с малките,щом ти е кеф,ама на мен няма да ми викаш малчо още по малко с тъпите ти коментари.
[offtopic]Пикльо, ако съм на кеф, ще си те гавря до пръсване, ама вече ми стана безинтересен, особено пък с тва "ловене на басове" - ти български не знаеш, пък остава на английски да четеш[/offtopic]
Продължаваш да отбягваш темата. Ако си мислиш че ме дразниш жестоко се лъжеш. Точно си говора с приятели кви изроди като тебе има в форума

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!