Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Върхът на простотията!!!

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2011 13:36

batebo написа:
Lakokara4a написа:Няма нужда от триене... Нека се гледа от всички, защото наистина има какво да се види. Тоя транспарант напомня за гибелта на Гунди и Котков, които катастрофират на Витиня и не стигат до Враца.... Наистина не я трийте- това е класика и показва не само футболния интелект. Обществото ни вече е деградирало и сринато до непознати нива.. Това поколение е напълно пропаднало и без ценности. Дано издигналите транспаранта поне са доволни, за да има и такива. Срам и позор за ХОРА е това нещо!

Не,не мисля,че е за това.Според мен е насочен към онези,които предпочетоха ТВ предаването пред това да ходят до Враца.НЕ ГО ВЯРВАМ,ЧЕСТНО !

Ако мача беше на Армията щеше да е логично да има подобен плакат насочен срещу зрителите, но вместо Враца да пише Армията. Освен това, защо именно в този мач се появява тоя плакат, след като очевидно ще бъде разбран по точно определен начин?

Няма значение за фенове на кой отбор става въпрос защото такива ги има навсякъде. Сините кого наричат едномъдия от 15 години? Това не е ли гавра с тежко заболяване на един от най-добрите нападатели на България за всички времена, уважаван и помнен в цяла Европа?
Няма нищо лошо в това да се мерим кой е по-велик и колко по-големи успехи от междупланетарен характер има, но нека да не се мерим кой е по-жалък. Има някои граници, които не трябва да се преминават, а ако някой не го осъзнава, то си е за негова сметка.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 ное 2011 13:56

vaskonti написа:Няма значение за фенове на кой отбор става въпрос защото такива ги има навсякъде. Сините кого наричат едномъдия от 15 години? Това не е ли гавра с тежко заболяване на един от най-добрите нападатели на България за всички времена, уважаван и помнен в цяла Европа?
Няма нищо лошо в това да се мерим кой е по-велик и колко по-големи успехи от междупланетарен характер има, но нека да не се мерим кой е по-жалък. Има някои граници, които не трябва да се преминават, а ако някой не го осъзнава, то си е за негова сметка.

Ха, ново двайсет :shock: това ми прилича на някакъв вид защита по-скоро. Откъде накъде реши да споменеш заболяването на Пенев точно в тази тема :o Това сред моя кръг от хора не съм го чул никога за подигравка, още по-малко пък някога да съм чувал за подобни транспаранти. Ако си го чул в някой кръчмарски,махленски спор, може! Сега ни най-малко се съмнявам, че някой люлински престъпници и наркомани не са нещо повече от тези на снимката тук, но важното е, че заради някакъв строг контрол такива изцепки не са се получавали, докато при "червения" контрол май нещата доста куцат ми се струва...а и не само!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Трансперант от фенове на ЦСКА в мача с Ботев Вр - коментари

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2011 14:17

Ако търсех защита до сега да съм изтрил темата, това осъзнаваш ли го?
Това за Любо го споменавам тук заради изказванията на сини фенове, че те не се били гаврили по подобен начин с никой. Може би обаче за теб има значение начина и мястото, а не самата гавра, така ли?
[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 ное 2011 14:32

Естествено, че има значение! Най-глупавото е да делиш: сините били таквиз, червените онаквиз. Въпросът е откъде се допускат повече такива прояви да стигат до камерите и очите на хората-това визираха потребителите във форума, а и за мен е без значение дали такива неща изникват на "Г.Аспарухов", "армията" или където и да е- реакцията е еднозначна. Лично моя по-голям кръг от приятели са повечето цесекари, които напълно споделят това, което ти казвам, вече ако някой се е почувствал засегнат и обиден, че такъв транспарант е излязъл от негови съмишленици, може сам да си направи изводите за себе си.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 ное 2011 14:42

Я ми кажи кога фенове на Левски са се гаврили с загинали хора ?!? :?:[/quote]
Може и да не са се гаврили,но убиха едно младо момче в кафе в центъра на София!!Потрошени автобуси,запален стадион,хвърляне на димки и ракети в секторите на чуждите фенове!Хайде да не се правим на света вода ненапита.Не одобрявам тая постъпка,ако подтекста е гавра с Гунди и Котков,но не бива и да се преекспонират нещата.Не е нужно да превръщате такива лумпени в медийни герои![/quote]
Едно е да потрошиш някакво кафене или да хвърлиш ракети в другия сектор(точно пък вие имате най-малко право да говорите за хвърляне на ракети в другия сектор) съвсем друго е да се гавриш с паметта на загинали хора.А при вас това е системно:надраскахте паметника на Витиня,всеки мач се пее КЗЛ или от синиото небе..........

Я кажи пак за какво убийство говорим ?!?[/quote]
Преди няколко години след мач между Левски и ЦСКА,сини фенове хвърлиха бомбичка между масите в едно кафе.Вследствие на взрива почина един младеж,който е пиел кафето си.Удобно е да не помним своите постъпки,а да сочим чуждите,нали!Такива идиотизми са приоритет на "фенове" от всички агитки и не е нужно да се превръщат в медийни герои.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2011 14:55

Ама аз не деля хората в случая! За трети път повтарям, че такива ги има навсякъде! И не съм написал никъде кой е повече простак и кой по-малко! Или си простак, или не си, няма средно положение! За мен също е без значение дали това се случва на Герена или на Армията, тази тема я оставих да седи за назидание на простотията като общо явление, но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 ное 2011 14:58

vaskonti написа:Ама аз не деля хората в случая! За трети път повтарям, че такива ги има навсякъде! И не съм написал никъде кой е повече простак и кой по-малко! Или си простак, или не си, няма средно положение! За мен също е без значение дали това се случва на Герена или на Армията, тази тема я оставих да седи за назидание на простотията като общо явление, но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...

Не виждаш ли,че единствената цел за отварянето на тая трема е заяждането.Не помнят убийството на невинното момче,извършено от техни фенове,които бяха заловени,но не и наказани!Същите тия ми говорят за вандалство!!!!Хващай гумата или катинара! ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 ное 2011 15:08

vaskonti написа: но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...

Има значение разбира се, дотолкова, доколкото да се дава гласност за тези прояви и да не остават подминати и ненаказуеми. Ей го тоз над мен си оскуба косите заради темата- толкова му е пипето! Тази гласност във форума обаче е нулева, къде са медиите, каде е правосъдието, къде е системата?...всичката ни работа е такава...майната му...карай...и вече така 22 години...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2011 17:39

Old_death написа:
vaskonti написа:Ама аз не деля хората в случая! За трети път повтарям, че такива ги има навсякъде! И не съм написал никъде кой е повече простак и кой по-малко! Или си простак, или не си, няма средно положение! За мен също е без значение дали това се случва на Герена или на Армията, тази тема я оставих да седи за назидание на простотията като общо явление, но ако си спомням добре, във вашия форум имаше тема за поругаването на паметника на Гунди и тогава май за вас имаше голямо значение простотията от къде идва...

Не виждаш ли,че единствената цел за отварянето на тая трема е заяждането.Не помнят убийството на невинното момче,извършено от техни фенове,които бяха заловени,но не и наказани!Същите тия ми говорят за вандалство!!!!Хващай гумата или катинара! ;)

Леко си забравил Гергана Орлова ..май!Тя от коя агитка беше и от чия ръка пострада?На мач на кой отбор, на кой стадион?!

Да не говорим за скандиранията "Гунди е разложен труп" от тълпа млади и надеждни попълнения в групата на тъпоумните фенове, одобрително подкрепени от батковците!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 ное 2011 18:05

Това е типично цесекарска постъпка, няма какво повече да се добави ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “ЦСКА”